עזרה | בעיה בחשבון גוגל
-
גוגל מונעים ממני לבצע כל פעילות בחשבון בגלל שרשום להם שיש לי אנדרואיד והם רוצים שאני יוציא ממנו רודי אימות הבנתי שהפיתרון לזה הוא להתחבר עם אנדרואיד אבל אין לי אנדרואיד אשמח אם מישהוא יוכל להתחבר באנדרואיד לחשבון שלי ולהסיר את כל מכשירי האנדרואיד

-
גוגל מונעים ממני לבצע כל פעילות בחשבון בגלל שרשום להם שיש לי אנדרואיד והם רוצים שאני יוציא ממנו רודי אימות הבנתי שהפיתרון לזה הוא להתחבר עם אנדרואיד אבל אין לי אנדרואיד אשמח אם מישהוא יוכל להתחבר באנדרואיד לחשבון שלי ולהסיר את כל מכשירי האנדרואיד

-
@שמואל-מסין הפוך, כל הבעיות האלו מתחילות כשיש לך אנדרואיד מחובר לחשבון (לעניות דעתי) אבל אם החשבון שלך לא מחובר לשום נייד הוא לא אמור לבקש כזה דבר..
@איש-אמת זה אני יודע ולכן אני צריך מישהוא שיתחבר עם אנדרואיד וינתק את המכשירים ההם כדי שלא יהיו בחשבון מכשירי אנדרואיד מחוברים
-
@איש-אמת זה אני יודע ולכן אני צריך מישהוא שיתחבר עם אנדרואיד וינתק את המכשירים ההם כדי שלא יהיו בחשבון מכשירי אנדרואיד מחוברים
-
@שמואל-מסין מסתבר שגם באנדרואיד הוא יבקש אימות. לא אכפת לי לנסות...
פוסט זה נמחק! -
@איש-אמת ניסית? מה יצא?
-
@איש-אמת ניסית? מה יצא?
-
@שמואל-מסין תענה לי די דחוף במייל
@איש-אמת שלחתי לך קוד
-
@שמואל-מסין תענה לי די דחוף במייל
@איש-אמת תכתוב לי קוד אוקיי?!
-
@איש-אמת תכתוב לי קוד אוקיי?!
-
@שמואל-מסין הנה מתחילים מחדש:
0417991571@איש-אמת

התחלתי מהתחלה -
@איש-אמת

התחלתי מהתחלה -
@שמואל-מסין אחי אין לי מושג. זה מה שהוא מביא לי
@איש-אמת תנסה שוב פעם אחרונה
-
@שמואל-מסין אחי אין לי מושג. זה מה שהוא מביא לי
-
בוא נעשה את זה שלב שלב.
תתחיל מהתחלה תגיד לי מתי אפשר להתחיל ואני ישלח לך תמונה של מה שהוא מביא לי@איש-אמת תנסה עכשיו
-
@איש-אמת תנסה עכשיו
-
@איש-אמת לא עובד מעניין למה אבל עכ"פ תודה רבה רבה

אם יש למישהוא מידע או ניסיון במקרים כאלו אשמח לקבל מידע
נ.ב. לדברי גימיני:אזהרה חשובה:
הקודים שצילמת בטלפון (בתמונה 191bdf) הם קודים חד-פעמיים שמתחלפים כל כמה דקות. אם הם לא עובדים לך עכשיו, זה בגלל שהזמן שלהם עבר. -
@איש-אמת לא עובד מעניין למה אבל עכ"פ תודה רבה רבה

אם יש למישהוא מידע או ניסיון במקרים כאלו אשמח לקבל מידע
נ.ב. לדברי גימיני:אזהרה חשובה:
הקודים שצילמת בטלפון (בתמונה 191bdf) הם קודים חד-פעמיים שמתחלפים כל כמה דקות. אם הם לא עובדים לך עכשיו, זה בגלל שהזמן שלהם עבר. -
@שמואל-מסין נתתי לך אותם כמה שניות אחרי שיצרתי ככה שזה לא רלוונטי.
בכל אופן לצאת מהחשבון שלך?@איש-אמת כן תודה רבה