Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@klopkk עשיתי, זהו?
@שמואל-ש עכשיו תעשה מאפיינים על הכונן ותראה אם הוא באמת הפך ל fat32 ואם כן אז זה אמור לעבוד תנסה להכניס כמה קבצים ולראות אם עובד
@klopkk כן הוא נהיה לזה כבר ננסה אבל מה בעצם זה עושה? זה גם משפיע על השימוש?
@klopkk לא עזר-נשאר אותו דבר
@klopkk יש עוד מה לעשות?
@klopkk הוא כתב לי כרטיס ריק או בפורמט... ודרש איתחול, איתחלתי והכנסתי עוד הפעם דברים ונהיה מה שנהיה עד היום
@שמואל-ש זה מוזר מאוד כי אם בדרך כלל יש בעיה זה קשור לזה אבל אם לא עבד לבנתיים לא עולה לי משהו אחר בראש שיכול להיות
@שמואל-ש כל הרעיון ז לא לאתחל שוב כי אז זה בטח חוזר לפורמט הקודם
@klopkk וכרטיס אחר יכול להיות יותר טוב?
@klopkk אמר במישהו אולי יודע עד כמה זיכרון בכרטיס SD אפשר להכניס ליאנג?:
אז מה אני יכול לעשות כשהוא כותב לי ככה?
@שמואל-ש יש לך גישה לצ'אט נמשיך שם
@klopkk אשמח אם תעדכן מה עזר בסוף כי גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה, אני יכול גם לקנות טושיבה של 128. אבל אני רוצה להיות בטוח שלא יהיה לי את אותה הבעיה. תודה
@משה-144 אם אתה קונה 128 בשביל יאנג אז תהיה בטוח שלא יעבוד לך בלי קשר למערכת קבצים
@klopkk תודה על התשובה אז ירדתי מהטושיבה אבל האם יש פתרון לכרטיס של 64 שלא קורא את כל הקבצים ביאנג?
@משה-144 אמור להיות (לא לוקח על זה אחריות) אבל קח בחשבון ש64 כנראה יאט לך את המכשיר
לא נכון זה תלוי במהירות הכרטיס בעיקר...