בירור | "סטארלינק"
-
כהמשך לנושא זה
בימים האחרונים אנחנו שומעים שוב ושוב על ה"סטארלינק" של אילון מאסק, מה שגרם לי להתעניין מה זה בדיוק והאם זה יכול אולי לעזור לנו, מישהו התנסה? (יש אפשרות לסינון...?)
ותכלס האם יש מצב שנגיע במדינה פה למצב חירום מהסוג שסטארלינק יעזור או שזה פשוט מוצר מיותר.בהתחלה חשבתי שזה מיותר לגמרי בפרט שזה לא מהיר במיוחד או משהו, אבל ניסיתי להכנס לראש של האדם העשיר בעולם ולהבין למה בישראל מוכרים את זה לשימוש ביתי, אז מה באמת?
@בינוני כתב בבירור | "סטארלינק":
(יש אפשרות לסינון...?)
ותכלס האם יש מצב שנגיע במדינה פה למצב חירום מהסוג שסטארלינק יעזור או שזה פשוט מוצר מיותר.סינון ברמת ספק כנראה שלא יהיה לך... (אילון ממש לא בקטע של סינונים עיין ערך גרוק)
יקר מידי לאדם נורמטיבי (כן זה שלא מכור) רק למקרה שלא יהיה רשת יום אחד... (כנראה שבאותו יום גם לא יהיה חשמל...) -
-
אז תפתרו לי את החידה, אני מאמין שלווין עולה קצת כסף,
ואם זה כמעט לא מעניין אנשים מהיישוב אז מה כן?
אלא אם כן זה רק שלב ראשוני ויש לו תוכניות לשמש את זה איכשהו לקהל הרגיל מהיישוב, או שבדיוק מהסיבה שאני לא מבין והוא כן מבין לו יש 700 מליארד דולר ולי אין... -
אז תפתרו לי את החידה, אני מאמין שלווין עולה קצת כסף,
ואם זה כמעט לא מעניין אנשים מהיישוב אז מה כן?
אלא אם כן זה רק שלב ראשוני ויש לו תוכניות לשמש את זה איכשהו לקהל הרגיל מהיישוב, או שבדיוק מהסיבה שאני לא מבין והוא כן מבין לו יש 700 מליארד דולר ולי אין... -
אז קצת בדקתי, וכרגע זה מיועד יותר למקומות עם בעיות או למצבי חירום לרשויות וכדומה,
ובהמשך זה אמור איכשהו לעזור לכולם במחירים תחרותיים לשוק@מתכנת-חובב כתב בבירור | "סטארלינק":
אנשים שגרים בנגב או חוות ביו"ש וכו'
ביוש אין עדיין סטארלינק

-
@מתכנת-חובב לסטראלינק יש 2 מערכות אחת ביתית ואחת לדרכים, הביתית קיימת כבר בארץ והשניה של הדרכים עדיין לא, אז אם הלכתי לטיול בנגב במקום בלי קליטה זה לא יעזור (אא"כ אני יסחוב איתי את האנטנה...) ואם אני גר שם, יש מקומות יישוב בלי קליטה בנגב? חוץ מבדואים?
אל תגיד לי שבשביל בדואים זה הגיע לישראל.. אבל אולי..
יש מקומות יישוב בלי קליטה בנגב? חוץ מבדואים?
אין סוף מקומות. ולא רק בנגב. כל מקום בארץ שהוא לא "בין חדרה לגדרה" יחסית נפוץ בעיות קליטה.
@מתכנת-חובב כתב בבירור | "סטארלינק":
@בינוני אתה חושב שבכל יישוב על גבול מצריים יש אינטרנט במהירות סבירה? אני לא
עד שאתה מדבר על אינטרנט תדבר על קליטה לשיחות
ויש לו תוכניות לשמש את זה איכשהו לקהל הרגיל מהיישוב
זו אכן מטרתו. ומטרתו גם להפוך לספק סלולר
-
אז קצת בדקתי, וכרגע זה מיועד יותר למקומות עם בעיות או למצבי חירום לרשויות וכדומה,
ובהמשך זה אמור איכשהו לעזור לכולם במחירים תחרותיים לשוק@מתכנת-חובב כתב בבירור | "סטארלינק":
אנשים שגרים בנגב או חוות ביו"ש וכו'
ביוש אין עדיין סטארלינק

-
כהמשך לנושא זה
בימים האחרונים אנחנו שומעים שוב ושוב על ה"סטארלינק" של אילון מאסק, מה שגרם לי להתעניין מה זה בדיוק והאם זה יכול אולי לעזור לנו, מישהו התנסה? (יש אפשרות לסינון...?)
ותכלס האם יש מצב שנגיע במדינה פה למצב חירום מהסוג שסטארלינק יעזור או שזה פשוט מוצר מיותר.בהתחלה חשבתי שזה מיותר לגמרי בפרט שזה לא מהיר במיוחד או משהו, אבל ניסיתי להכנס לראש של האדם העשיר בעולם ולהבין למה בישראל מוכרים את זה לשימוש ביתי, אז מה באמת?
כהמשך לנושא זה
בימים האחרונים אנחנו שומעים שוב ושוב על ה"סטארלינק" של אילון מאסק, מה שגרם לי להתעניין מה זה בדיוק והאם זה יכול אולי לעזור לנו, מישהו התנסה? (יש אפשרות לסינון...?)שייך סינון ברמת מחשב לא ברמת ספק
ותכלס האם יש מצב שנגיע במדינה פה למצב חירום מהסוג שסטארלינק יעזור או שזה פשוט מוצר מיותר.
מי שצריך יש לו את זה....
אדם מו השורה שגר במקום נורמאלי אין לו צורך בזה בכלל
והערת אגב לכל מי שחושב לעבור שיכין ת'מזומנים...

-
בקצרה, ומתוך מה שקראתי (לא דיברתי איתו לאחרונה...):
השאיפה שלו היא להגיע למאדים. בשביל זה הוא צריך כסף.
אז יש לו מערכת שיגור יעילה וזולה, הוא שולח לווינים, מוכר אינטרנט להמוני אנשים (עי' מה שציינו: בארה"ב לבדה יש מיליונים ללא תשתית סבירה), מרוויח מזה יפה, על הדרך משפר את המשגרים, מוכר שיגורים גם לחברות אחרות ולמטרות נוספות, ומתקרב כל הדרך אל הכוכב החומצי והמדומיין שלו. -
-
@לאצי
נראה לי טכנית, כי הוא מתכנן כמעט לכל נקודה בעולם, אבל אני לא יודע כמה המפה הזאת מדוייקת כי באיראן זה פעיל למרות שאין אותה במפה
-
בקצרה, ומתוך מה שקראתי (לא דיברתי איתו לאחרונה...):
השאיפה שלו היא להגיע למאדים. בשביל זה הוא צריך כסף.
אז יש לו מערכת שיגור יעילה וזולה, הוא שולח לווינים, מוכר אינטרנט להמוני אנשים (עי' מה שציינו: בארה"ב לבדה יש מיליונים ללא תשתית סבירה), מרוויח מזה יפה, על הדרך משפר את המשגרים, מוכר שיגורים גם לחברות אחרות ולמטרות נוספות, ומתקרב כל הדרך אל הכוכב החומצי והמדומיין שלו.@י.-פל. כתב בבירור | "סטארלינק":
הכוכב החומצי והמדומיין שלו.
למה חומצי?
פעם ככה חשבו על מאדים
היום ככל הידוע לי ולנאס"א לפחות חלק ממנו בסיסי בדיוק כמו כדור הארץ

-
-
@י.-פל. כתב בבירור | "סטארלינק":
למה חומצי?
פעם ככה חשבו על מאדים

צודק!
-
@לאצי
נראה לי טכנית, כי הוא מתכנן כמעט לכל נקודה בעולם, אבל אני לא יודע כמה המפה הזאת מדוייקת כי באיראן זה פעיל למרות שאין אותה במפה
-
@י.-פל. כתב בבירור | "סטארלינק":
למה חומצי?
פעם ככה חשבו על מאדים

אהבתי את ה"לי ולנאס"א"...