שיתוף | עדכון חדש של מייקרוסופט לתצוגת התחל ולשורת המשימות
-
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | עדכון חדש של מייקרוסופט לתצוגת התחל ולשורת המשימות:
לא השתנה כלום, צריך להפעיל מחדש?
במנהל המשימות תפעיל מחדש את האקספלורר
@יוסי-מחשבים
תודה רבה! אבל עבד לי רק אחרי הפעלה מחדש של המחשב עצמו. -
לא השתנה כלום, צריך להפעיל מחדש?
במנהל המשימות תפעיל מחדש את האקספלורר
@יוסי-מחשבים
את האחוזי סוללה אני עדיין לא רואה. -
וגם את זה אני לא רואה אצלי.
תוריד את זה:
https://github.com/thebookisclosed/ViVe/releases/download/v0.3.4/ViVeTool-v0.3.4-IntelAmd.zipתחלץ לכונן C
הפעל את המסוף כמנהל
נווט עם CD לתיקייה בה נמצא הקובץ VIVETOOL
והכנס:.\vivetool.exe /enable /id:47205210לאחר איתחול תהליך אקספלורר תוכל לראות את השינויים ולהציג את אחוזי הסוללה בשורת המשימות (דרך ההגדרות)
@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | עדכון חדש של מייקרוסופט לתצוגת התחל ולשורת המשימות:
נווט עם CD לתיקייה
ובתרגום לעברית?!
-
@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | עדכון חדש של מייקרוסופט לתצוגת התחל ולשורת המשימות:
נווט עם CD לתיקייה
ובתרגום לעברית?!
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | עדכון חדש של מייקרוסופט לתצוגת התחל ולשורת המשימות:
ובתרגום לעברית?!
אם חילצת את ההורדה להורדות, למשל, תכתוב
cd C:\Users\%username%\Downloads\ViVeTool-v0.3.4ואח"כ
vivetool /enable /id:48433719, 47205210הid הראשון להתחל והשני לסמלי הסוללה החדשים
צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות את השינויים -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | עדכון חדש של מייקרוסופט לתצוגת התחל ולשורת המשימות:
ובתרגום לעברית?!
אם חילצת את ההורדה להורדות, למשל, תכתוב
cd C:\Users\%username%\Downloads\ViVeTool-v0.3.4ואח"כ
vivetool /enable /id:48433719, 47205210הid הראשון להתחל והשני לסמלי הסוללה החדשים
צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות את השינויים@asz
וזה השיב לי:vivetool : The term 'vivetool' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + vivetool /enable /id:48433719, 47205210 + ~~~~~~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (vivetool:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException Suggestion [3,General]: The command vivetool was not found, but does exist in the current location. Windows PowerShell does not load commands from the current location by default. If you trust this command, instead type: ".\vivetool". See "get-help about_Command_Precedence" for more details. -
@asz
וזה השיב לי:vivetool : The term 'vivetool' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again. At line:1 char:1 + vivetool /enable /id:48433719, 47205210 + ~~~~~~~~ + CategoryInfo : ObjectNotFound: (vivetool:String) [], CommandNotFoundException + FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException Suggestion [3,General]: The command vivetool was not found, but does exist in the current location. Windows PowerShell does not load commands from the current location by default. If you trust this command, instead type: ".\vivetool". See "get-help about_Command_Precedence" for more details.@צדיק-וטוב-לו-0 השתמשת בPowerShell?
התכוונתי לcmd או win terminal
ערכתי למעלה