המלצה | 🚀 [פרויקט מהפכני] העברת קבצים למחשב ללא אינטרנט דרך שיחה קולית (טלפון כשר!) - הקוד המלא
-
@אהל-יהודה לא כ"כ, בעיקר בגלל שתצטרך לשנות את כל העולם. אין אופציה כזאת במסופים של המוכרים. ואולי זה יצטרך אישורי אבטחה וסיבוכים רבים של חברות האשראי.
-
@אהל-יהודה לא כ"כ, בעיקר בגלל שתצטרך לשנות את כל העולם. אין אופציה כזאת במסופים של המוכרים. ואולי זה יצטרך אישורי אבטחה וסיבוכים רבים של חברות האשראי.
-
-
תראו את זה
כתב ברעיון לחידוד המחשבה בנושא תעבורת מידע ומודם בפלאפון כשר:
חשבתי על רעיון מעניין לפרוץ תיאורטית את הפלאפון הכשר, בעצם בוא נאמר שאני מחבר לפלאפון מכשיר מיוחד או מחשב עם תוכנה שהוא כעין מודם שפועל על חיוג צלילי [כמו במערכות תוכן שכשאתה מקיש על משהו הוא שולח כמה צלילים ביחד והצד השני משייך כל צליל למקש שלו].
ועכשיו כיוון שהטווח הצלילי הנשמע לאוזן הוא רחב למדי [וצריך דווקא אותו כי זה פלוס מינוס מה שנשלח בפלאפון], בוא נאמר שאנחנו משתמשים באחד מכל חמש צלילים [כדי למנוע שיבושים כמה שאפשר] ושתי צלילים כל פעם [כנ"ל] ואנחנו משתמשים בטווח שבין 300 הרץ ל4 קילו הרץ [4000 הרץ] אז יש לנו 370 אפשרויות שזה כבר יותר מה256 של ביט בודד ואם אנחנו משתמשים בטווח גבוה יותר בוא נאמר עד 15 קילו הרץ [שזה הגיוני כי אדם מבוגר שומע עד 16 קילו הרץ] אז אפשר לכפיל את זה פי כמה וליצור לנו פרוטוקול רחב מאוד.
[כמובן שאני לא מדבר על תמונות אלא רק על טקסטואליה]
אני אשמח לשמוע מה דעתכם ולקבל תגובות ושוב כמו שאמרתי זה רעיון לחידוד המחשבה בלבד.אם אתה משתמש בכמה [500 לדוגמא] סוגי אותות [טונים] בו זמנית אתה יכול לעשות את זה הרבה יותר מהר[במיוחד אם אתה עושה את זה בפרוטוקול שכל אות [צליל] בודד הוא אות במחשב פלוס המון קיצורי דרך].
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות