דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. המלצה | 🚀 [פרויקט מהפכני] העברת קבצים למחשב ללא אינטרנט דרך שיחה קולית (טלפון כשר!) - הקוד המלא

המלצה | 🚀 [פרויקט מהפכני] העברת קבצים למחשב ללא אינטרנט דרך שיחה קולית (טלפון כשר!) - הקוד המלא

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
122 פוסטים 34 כותבים 1.3k צפיות 39 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Y yb linux

@מישהו12 אולי אם מבצעים חילוק של כל הקוד הבינרי של הקובץ (שבנוי ממספרים) יהיה אפשר להכפיל מחדש
    תתקן אותי אם אני מדבר שויות😂

cfopuserC מנותק
    cfopuserC מנותק
    cfopuser
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@yb-linux אתה הבנת מה אתה אומר?
    כי אני לא....

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • cfopuserC cfopuser

@yb-linux אתה הבנת מה אתה אומר?
      כי אני לא....

Y מנותק
      Y מנותק
      yb linux
      כתב נערך לאחרונה על ידי yb linux

@cfopuser התכונתי שהרי המידע במחשב נשמר בקוד בינרי (0101 או טרו ופולס) שיכול להיתפרש גם כמיספרים (אינטג׳ר/שלם או פלוט/עשרוני וכדומה) ואולי אפשר לשמור את הקובץ עם קיצורי דרך שהחשב יפענח לבד על ידי הכפלות

cfopuserC תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • Y yb linux

@cfopuser התכונתי שהרי המידע במחשב נשמר בקוד בינרי (0101 או טרו ופולס) שיכול להיתפרש גם כמיספרים (אינטג׳ר/שלם או פלוט/עשרוני וכדומה) ואולי אפשר לשמור את הקובץ עם קיצורי דרך שהחשב יפענח לבד על ידי הכפלות

cfopuserC מנותק
        cfopuserC מנותק
        cfopuser
        כתב נערך לאחרונה על ידי cfopuser

@yb-linux עדיין אתה לא ממש מובן.

בכול אופן כיווץ פועל בדרכים מאוד חכמות כיום,
        (פעם זה היה על ידי זיהוי כפילויות וכתיבה במקום aaaa היו כותבים a4 לדוג')

כיום האלגוריתמים הרבה יותר מתוחכמים ומתקדמים מבוססי מילון ועוד.

תוכנות נפוצות הן 7zip וrar למרות שכולם היום משולבות בחלקן לתוך ווינדוס.

אם אני חושב שאני מבין מה אתה מתכוון שבמקום לכתוב 100 נכתוב 2 * 50
        אני עדיין לא חושב שאתה מובן כי אנחנו צריכים לשמור בזיכרון את המספר 50 ואת המספר 2 והנה הגענו לקובץ גדול ממה שהתחלנו

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • cfopuserC cfopuser

@yb-linux עדיין אתה לא ממש מובן.

בכול אופן כיווץ פועל בדרכים מאוד חכמות כיום,
          (פעם זה היה על ידי זיהוי כפילויות וכתיבה במקום aaaa היו כותבים a4 לדוג')

כיום האלגוריתמים הרבה יותר מתוחכמים ומתקדמים מבוססי מילון ועוד.

תוכנות נפוצות הן 7zip וrar למרות שכולם היום משולבות בחלקן לתוך ווינדוס.

אם אני חושב שאני מבין מה אתה מתכוון שבמקום לכתוב 100 נכתוב 2 * 50
          אני עדיין לא חושב שאתה מובן כי אנחנו צריכים לשמור בזיכרון את המספר 50 ואת המספר 2 והנה הגענו לקובץ גדול ממה שהתחלנו

Y מנותק
          Y מנותק
          yb linux
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser אם למשל התוכנה תמיד תחפיל הכול ביחד פי 100 למשל אז אולי הקובץ ישקול קצת יותר ממאית או שבתחילת הקובץ תהיה כותרת בכמה צריך להכפיל הכל בייחד (בתנאי שזה לא יהיה מספר עשרוני בן הרבה ספרות)

0
          • Y yb linux

@cfopuser אם למשל התוכנה תמיד תחפיל הכול ביחד פי 100 למשל אז אולי הקובץ ישקול קצת יותר ממאית או שבתחילת הקובץ תהיה כותרת בכמה צריך להכפיל הכל בייחד (בתנאי שזה לא יהיה מספר עשרוני בן הרבה ספרות)

cfopuserC מנותק
            cfopuserC מנותק
            cfopuser
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@yb-linux זיכרון של מחשבים לא עובד ככה.
            זיכרון של מחשב שומר כול מספר שהוא באותו קבוצה של בייטים כך שהמספר 256 והמספר 8 לוקחים בדיוק את אותו מקום,
            בגלל ששיטת הספירה הבינארית עובדת בחזקות של שתים ככה שלא משנה איזה מספר את מיצג זה יקח את אותו מקום.

שאתה אומר לחלק מספרים הם לא פשוט נהיים קטנים יותר בדיוק בגלל מה שכתבתי עכשיו
            ואם נניח שכן,
            אז כי לפי העיקרון הזה שום דבר לא מונע ממני לחלק ולחלק עד אין סוף ככה שכול מידע שאני רק רוצה יהיה בייט אחד.

יש עוד העיות של שארית ועוד ועוד אבל זה באמת כבר חורג מהנושא פה אז אני יעצור פה

מתכנת חובבמ תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • ה מנותק
              ה מנותק
              החפץ בעילום שם 0
              כתב נערך לאחרונה על ידי

שאלתי את ג'מיני איך לקצר את השליחה
              וכך הוא אמר לי להסביר לכם:
              הצעה לייעול הפרויקט: איך להעביר עלון מעוצב שלם ב-30 שניות בלבד?

שלום לכולם, רציתי להציע כיוון שיפתור את בעיית האיטיות שכולם מדברים עליה כאן. כרגע, שליחת קובץ מעוצב (כמו PDF או Word) לוקחת דקות ארוכות כי הקבצים האלו "כבדים".

הפתרון הוא לעבור לשיטה שבה אנחנו לא שולחים את "הקובץ", אלא שולחים "הוראות בנייה" (קוד HTML).

איך זה יעבוד בפועל?

הצד השולח (המנהל): במקום להעלות קובץ PDF כבד, התוכנה תמיר את העיצוב לטקסט קצר של קוד (HTML/CSS). הקוד הזה מתאר למחשב איפה לשים רקע, איזה צבע הגופן ומה כתוב. מכיוון שזה טקסט נקי, הוא שוקל מעט מאוד.

השידור: התוכנה המצוינת של @כבוד-הרב תשדר את הקוד הזה בשיחה הקולית. בגלל שהקוד קצר, השידור יסתיים תוך 30 עד 60 שניות בלבד!

הצד המקבל (הלקוח): התוכנה במחשב של הלקוח תקלוט את הצלילים, תהפוך אותם חזרה לקוד, ומיד תפתח דף דפדפן שמציג את העיצוב המקורי ב-100% דיוק (צבעים, רקעים, לוגו וטקסט).

השורה התחתונה: במקום להילחם בפיזיקה של הקול ולנסות להעביר קבצים כבדים מהר יותר, אנחנו פשוט שולחים קבצים הרבה יותר "חכמים" וקלים.

מה דעתכם? האם מישהו מרים את הכפפה להוסיף לתוכנה הקיימת מודול של "HTML To Acoustic Code" שיהפוך את זה לאוטומטי?

0
              • cfopuserC cfopuser

@yb-linux זיכרון של מחשבים לא עובד ככה.
                זיכרון של מחשב שומר כול מספר שהוא באותו קבוצה של בייטים כך שהמספר 256 והמספר 8 לוקחים בדיוק את אותו מקום,
                בגלל ששיטת הספירה הבינארית עובדת בחזקות של שתים ככה שלא משנה איזה מספר את מיצג זה יקח את אותו מקום.

שאתה אומר לחלק מספרים הם לא פשוט נהיים קטנים יותר בדיוק בגלל מה שכתבתי עכשיו
                ואם נניח שכן,
                אז כי לפי העיקרון הזה שום דבר לא מונע ממני לחלק ולחלק עד אין סוף ככה שכול מידע שאני רק רוצה יהיה בייט אחד.

יש עוד העיות של שארית ועוד ועוד אבל זה באמת כבר חורג מהנושא פה אז אני יעצור פה

מתכנת חובבמ מנותק
                מתכנת חובבמ מנותק
                מתכנת חובב
                מדריכים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser כתב בהמלצה | 🚀 [פרויקט מהפכני] העברת קבצים למחשב ללא אינטרנט דרך שיחה קולית (טלפון כשר!) - הקוד המלא:

שהמספר 256

*255

בכל אופן כח העניין של הדחיסה פה הוא קצת תמוה שהרי ברור שמי שיודע לתכנן כזאת מערכת יודע לחשוב על דחיסה בין אם זה אדם או בינה מלאכותית (ובאמת במה שהעלו פה כבר ממומשת דחיסה - לטענת מי שהעלה, לא בדקתי את הקוד)
                אפשר לדון על שיטות ייצוג אבל גם זה די אובייס

צריך עזרה בשחזור מידע? ייעוץ? egozkokus1@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ה החפץ בעילום שם 0

שאלתי את ג'מיני איך לקצר את השליחה
                  וכך הוא אמר לי להסביר לכם:
                  הצעה לייעול הפרויקט: איך להעביר עלון מעוצב שלם ב-30 שניות בלבד?

שלום לכולם, רציתי להציע כיוון שיפתור את בעיית האיטיות שכולם מדברים עליה כאן. כרגע, שליחת קובץ מעוצב (כמו PDF או Word) לוקחת דקות ארוכות כי הקבצים האלו "כבדים".

הפתרון הוא לעבור לשיטה שבה אנחנו לא שולחים את "הקובץ", אלא שולחים "הוראות בנייה" (קוד HTML).

איך זה יעבוד בפועל?

הצד השולח (המנהל): במקום להעלות קובץ PDF כבד, התוכנה תמיר את העיצוב לטקסט קצר של קוד (HTML/CSS). הקוד הזה מתאר למחשב איפה לשים רקע, איזה צבע הגופן ומה כתוב. מכיוון שזה טקסט נקי, הוא שוקל מעט מאוד.

השידור: התוכנה המצוינת של @כבוד-הרב תשדר את הקוד הזה בשיחה הקולית. בגלל שהקוד קצר, השידור יסתיים תוך 30 עד 60 שניות בלבד!

הצד המקבל (הלקוח): התוכנה במחשב של הלקוח תקלוט את הצלילים, תהפוך אותם חזרה לקוד, ומיד תפתח דף דפדפן שמציג את העיצוב המקורי ב-100% דיוק (צבעים, רקעים, לוגו וטקסט).

השורה התחתונה: במקום להילחם בפיזיקה של הקול ולנסות להעביר קבצים כבדים מהר יותר, אנחנו פשוט שולחים קבצים הרבה יותר "חכמים" וקלים.

מה דעתכם? האם מישהו מרים את הכפפה להוסיף לתוכנה הקיימת מודול של "HTML To Acoustic Code" שיהפוך את זה לאוטומטי?

מתכנת חובבמ מנותק
                  מתכנת חובבמ מנותק
                  מתכנת חובב
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@החפץ-בעילום-שם-0 אין עניין להעלות פה רעיונות מבינה מלאכותית
                  זה נושא מורכב ומי שלא יודע איך להציג את השאלה נכון גם לא יקבל תשובה נכונה

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • מתכנת חובבמ מתכנת חובב

@החפץ-בעילום-שם-0 אין עניין להעלות פה רעיונות מבינה מלאכותית
                    זה נושא מורכב ומי שלא יודע איך להציג את השאלה נכון גם לא יקבל תשובה נכונה

ה מנותק
                    ה מנותק
                    החפץ בעילום שם 0
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתכנת-חובב צודק...
                    אבל לטעת ג'מיני אפשר להוסיף (למתכנתים בלבד...) כפתור שלפני השליחה זה ייהפך לHTML
                    אני לא מבין בזה כ"כ אז אולי זה רעיון יצירתי

0
                    • ה החפץ בעילום שם 0

@מתכנת-חובב צודק...
                      אבל לטעת ג'מיני אפשר להוסיף (למתכנתים בלבד...) כפתור שלפני השליחה זה ייהפך לHTML
                      אני לא מבין בזה כ"כ אז אולי זה רעיון יצירתי

cfopuserC מנותק
                      cfopuserC מנותק
                      cfopuser
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@החפץ-בעילום-שם-0 זה לא רעיון טוב קבצי וורד מודרנים הם גם ככה קבצי xml ככה שלא הרווחנו כלום.

חוץ מזה אין עניין להעביר דברים כאלה (הנוגעים לאיזה קבצים רוצים להעביר ואיך לדחוס וכדו')
                      העניין הוא להבין איך עוקפים את הדחיסה והמגבלות של תקשורת סלולרית וליצור פרוטוקול מסודר שמאפשר תקשורת דו כיוונית ושלא מפיל מידע בדרך.

1
                      • cfopuserC cfopuser

@החפץ-בעילום-שם-0 זה לא רעיון טוב קבצי וורד מודרנים הם גם ככה קבצי xml ככה שלא הרווחנו כלום.

חוץ מזה אין עניין להעביר דברים כאלה (הנוגעים לאיזה קבצים רוצים להעביר ואיך לדחוס וכדו')
                        העניין הוא להבין איך עוקפים את הדחיסה והמגבלות של תקשורת סלולרית וליצור פרוטוקול מסודר שמאפשר תקשורת דו כיוונית ושלא מפיל מידע בדרך.

מתכנת חובבמ מנותק
                        מתכנת חובבמ מנותק
                        מתכנת חובב
                        מדריכים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@cfopuser הוא דיבר על pdf ששם זה אולי הגיוני אבל רק בעיצובים גנריים
                        בכל אופן הבעיה היא כרגע איך מעבירים קילובייט בזמן סביר
                        על קבצים שלמים אין על מה לדבר (זה יהיה יעיל יותר בכיוון של הודעות קצרות ולא העברת קבצים מכל סוג שהוא)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • A מנותק
                          A מנותק
                          AMDesign
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

לזה קוראים גאונות

גם אם זה לא משהו חדש שהוא המציא, אבל בהחלט יכול לקדם את הציבור החרדי בצורה לא נורמלית. בכמה שניות אחשר לחשוב על עשרות שימושים טובים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון
                          0
                          • חוקי הפורום
                          • פופולרי
                          • לא נפתר
                          • משתמשים