דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. סינוני אינטרנט
  5. נטפרי
  6. בקשת מידע | ספק מומלץ לאינטרנט קווי

בקשת מידע | ספק מומלץ לאינטרנט קווי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר נטפרי
15 פוסטים 9 כותבים 107 צפיות 9 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • שמואל ש.ש שמואל ש.

אשמח לקבל המלצה על ספק לאינטרנט קווי
    אני צריך

• מחיר זול וקבוע
    • ללא ניתוקים או תקלות (הבנתי ש019 וRL מצטיינים בניתוקים?)
    • מחיר התקנה זול
    • אינטרנט מהיר - נראה לי שיש סיבים בבנין שלי
    • אם יש - הנחה לקו שני (יש לי גם אינטרנט סלולרי ואני מעדיף מישהו שיתן הנחה על הקו השני)
    • עלות השכרת ראוטר זול

שכחתי משהו?
    כמו"כ האם עדיף לשכור ראוטר או לקנות? ואם לקנות - אז איזה?
    @יוסי-תקשורת

Y מנותק
    Y מנותק
    Yehuda 1
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-ש.

ממליץ מאד בזק / סלקום
    פרטנר יש להם הרבה ניתוקים
    להוט לא להתקרב בשום אופן, קריסות קבועות (על בסיס יומי!), יקרים, שירות זוועה.

שמואל ש.ש ע 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • שמואל ש.ש שמואל ש.

אשמח לקבל המלצה על ספק לאינטרנט קווי
      אני צריך

• מחיר זול וקבוע
      • ללא ניתוקים או תקלות (הבנתי ש019 וRL מצטיינים בניתוקים?)
      • מחיר התקנה זול
      • אינטרנט מהיר - נראה לי שיש סיבים בבנין שלי
      • אם יש - הנחה לקו שני (יש לי גם אינטרנט סלולרי ואני מעדיף מישהו שיתן הנחה על הקו השני)
      • עלות השכרת ראוטר זול

שכחתי משהו?
      @יוסי-תקשורת

א מחובר
      א מחובר
      אליעזר לוי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמואל-ש. כתב בבקשת מידע | ספק מומלץ לאינטרנט קווי:

הבנתי ש019 וRL מצטיינים בניתוקים?

019 ממש אין ניתוקים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • Y Yehuda 1

@שמואל-ש.

ממליץ מאד בזק / סלקום

שמואל ש.ש מחובר
        שמואל ש.ש מחובר
        שמואל ש.
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@Yehuda-1 כתב בבקשת מידע | ספק מומלץ לאינטרנט קווי:

ממליץ מאד בזק

בזק מומלץ???
        אני שומע כל יום על בעיה אחרת, לא?
        הוא ופרטנר הם ספקים? זה תשתית, לא?

הקמת מערכות טלפוניות בימות המשיח! 19smuel@gmail.com
        כל לקוחותי מרוצים ויהיו מרוצים בעז"ה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • י מנותק
          י מנותק
          יונתן המתכנת
          כתב נערך לאחרונה על ידי

המלצתי רק לא בזק,
          כל שאר הספקים אין שינוי משמעותי,
          הכי מומלץ יוסי תקשורת.
          [אגב, אני מחובר להוט כי רק להם יש פריסה באיזורי של סיבים, ולא חוויתי אפי' ניתוק אחד]

שמואל ש.ש Y 2 תגובות תגובה אחרונה
          1
          • י יונתן המתכנת

המלצתי רק לא בזק,
            הכי מומלץ יוסי תקשורת.
            [אגב, אני מחובר להוט כי רק להם יש פריסה באיזורי של סיבים, ולא חוויתי אפי' ניתוק אחד]

שמואל ש.ש מחובר
            שמואל ש.ש מחובר
            שמואל ש.
            כתב נערך לאחרונה על ידי שמואל ש.

@יונתן-המתכנת @אליעזר-לוי @yehuda-1 מישהו ממכם שמע על סים כשר? מומלץ?
            הוא פשוט קצת יותר זול מיוסי תקשורת

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • es0583292679E מנותק
              es0583292679E מנותק
              es0583292679
              כתב נערך לאחרונה על ידי

לכל המעוניין, יש לי הרבה קוי אינטרנט, כמה קוים ביתיים ועוד רשת השכרה של ניידים.
              וגם משווק של הרבה ספקים.

019 אמין מאד, הכי זול ושירות הכי מעולה! אבל לא זמין בכל הסטיקים ממש, צריך להגדיר APN ידנית לפעמים, ולפעמים זה לא עוזר, יש להם ניתוקים לפעמים ממש, במדה ומותקן ווייפרי.

סים כשר מצוין! שירות מצוין! בעל הבית חרדי! מוכרים רק כשר, יזמי ומוכרי 'נטו פון'.

RL תקשורת זולים ואמינים, השירות קצת קשה, האתר שלהם לא זמין תמיד, בס"ה מי שלא צריך שירות קבוע, המחיר זול וטוב.

יוסי תקשורת, שירות נחמד, אבל יקר, ניתן להגיע להסדר מתחת לשלחן, בעיקר אם אתה מוכר, אבל לצרכן רגיל זה קצת יקר, אבל מי שרוצה שקט, יש להם את זה ברמה מסוימת.

בזק רמאים מספר אחת בעולם!
              מוכרים חבילה X ונותנים גלישה פחות בפועל, יש להם בעיות עצומות וחוסר הבנה טוטאלית בכל הנוגע לטכניקה, המוצרים הפיזיים שלהם (חומרה) ברמה הכי גרועה בעולם.
              כל ההתנהלות שלהם לטובת עצמם, ולרעת הצרכנים, ככל האפשר, נהנים לגנוב בכל צורה אפשרית בחסות החוק.
              לפעמים רבות גובים פעמיים על חדשים או על מוצרים, וגובים שלא לפי הדין על שירותים חינמיים.
              הכי יקרים בארץ!
              שירות הכי גרוע בארץ!
              קריסת הסינון שכיח אצלם באופנים מסוימים.
              ועוד הרבה דברים שאין כאן המקום להאריך.
              לכל מה שכתבתי על בזק של לי תיעודים מתחת ידי, ולפיכך איני חושש מהוצאת דיבה וכדו'.

יש לי מידע על עוד חברות - ולא רק על נטפרי.
              כתבתי מהשרוול מה שאני זוכר כעת, אם לא כתבתי משהו אפשר לשאול.

אציין שכל המידע שכתבתי הוא לא משמועות כלל! אלא מסטיסטיקה ראות עיני בס"ד בשנים רבות בתחום!
              שום דבר כאן לא ממקור שני או משמועות, חוץ מדברים שראיתי אצל לקוחות או שכמה לקוחות אמרו את אותם דברים ממש וכיוצא בזה.

לקבוצה הכי מעניינת >> https://did.li/in1Nf

es0583292679E שמואל ש.ש 2 תגובות תגובה אחרונה
              0
              • es0583292679E es0583292679

וגם משווק של הרבה ספקים.

019 אמין מאד, הכי זול ושירות הכי מעולה! אבל לא זמין בכל הסטיקים ממש, צריך להגדיר APN ידנית לפעמים, ולפעמים זה לא עוזר, יש להם ניתוקים לפעמים ממש, במדה ומותקן ווייפרי.

סים כשר מצוין! שירות מצוין! בעל הבית חרדי! מוכרים רק כשר, יזמי ומוכרי 'נטו פון'.

RL תקשורת זולים ואמינים, השירות קצת קשה, האתר שלהם לא זמין תמיד, בס"ה מי שלא צריך שירות קבוע, המחיר זול וטוב.

יוסי תקשורת, שירות נחמד, אבל יקר, ניתן להגיע להסדר מתחת לשלחן, בעיקר אם אתה מוכר, אבל לצרכן רגיל זה קצת יקר, אבל מי שרוצה שקט, יש להם את זה ברמה מסוימת.

מוכרים חבילה X ונותנים גלישה פחות בפועל, יש להם בעיות עצומות וחוסר הבנה טוטאלית בכל הנוגע לטכניקה, המוצרים הפיזיים שלהם (חומרה) ברמה הכי גרועה בעולם.
                כל ההתנהלות שלהם לטובת עצמם, ולרעת הצרכנים, ככל האפשר, נהנים לגנוב בכל צורה אפשרית בחסות החוק.
                לפעמים רבות גובים פעמיים על חדשים או על מוצרים, וגובים שלא לפי הדין על שירותים חינמיים.
                הכי יקרים בארץ!
                שירות הכי גרוע בארץ!
                לכל מה שכתבתי על בזק של לי תיעודים מתחת ידי, ולפיכך איני חושש מהוצאת דיבה וכדו'.

אציין שכל המידע שכתבתי הוא לא משמועות כלל! אלא מסטיסטיקה ראות עיני בס"ד בשנים רבות בתחום!
                שום דבר כאן לא ממקור שני או משמועות, חוץ מדברים שראיתי אצל לקוחות או שכמה לקוחות אמרו את אותם דברים ממש וכיוצא בזה.

es0583292679E מנותק
                es0583292679E מנותק
                es0583292679
                כתב נערך לאחרונה על ידי

לגבי בזק:

אמרתי שהחבילה יותר קטנה בפועל.
                בדקתי זאת על כמה בתים שצרכו בזק, למשל בדקתי בשלושה בתים שרכשו חבילה של 1,000 מ"ב, והיה להם בפועל כ-300 מ"ב בלבד, ובאחד מהמקרים פנינו לחברה בטלפון, והם אמרו לי שזה בגלל שזה ווייפיי ולא כבל... (מגוחך, למרות שיש אולי הורדה קטנה אבל לא עד כדי כך), אוקי, חיברתי את הכבל הרשמי שקיבלו עם הקופסא וההתקנה, וזה היה כ-100 מ"ב... אז הם אמרו איזה תירוץ כלשהו ופטרו אותנו בטלפון בטענה שככה זה וזהו.

בהרבה בתים זה כך היה! תמיד החבילה היתה הרבה מאד פחות מהנרכש!

אמרתי שהחומרה הכי גרועה בעולם.
                בנוגע לראוטרים הישנים, זה ידוע, יש להם ציוד יד מאה, דפוק ונאלח, ובנמוגע לציוד החדש שנקרא בי פייבר או בי וכיוצא בזה, יש עליו אבטחה שלא ניתן לבטל, אלא על ידי קומבינות ידניות מאד קשות, ולכן לא ניתן לשנות לו את ההגדרות.
                הכבל כאמור - לא תומך בחבילה, כפי שסופר לעיל.

אמרתי שגובים הרבה פעמים כפול.
                ראיתי את זה הרבה פעמים, אספר על עצמי, לפני כמה שנים טובות, קניתי אצלם חבילה, ואמרו לי שניתן לרכוש את הראוטר במקום לשלם שכירות (הראוטר הישן, לא הבי), אמרתי בסדר, גבו ממני מחיר מופרז של כ-300 שח לא זוכר כמה, על הכלי הקטן והישן הזה יד מאה, בסדר, לאחר כמה חדשים, החלפתי ל'בי', אמרתי להם שברצוני להחזיר ולקבל זיכוי, אמרו לי אי אפשר, בסדר, לאחר כמה ימים, ירד לי באשראי שוב המחיר ההוא על הראוטר! התקשרתי ושאלתי למה? אמרו לי זה קנס שלא החזרת את הראוטר, אמרתי להם אבל רכשתי את זה, וכמו כן - ביקשתי להחזיר ולהזדכות ואמרו אי אפשר, אמרו לי אתה יכול להגיש פניה במערכת.
                סיפור נוסף, אבי אמר לי שהוא משלם אלפי שח על בזק, והוא לא מבין למה, יצוין שאבי איש מעט מבוגר ואין לו שום הבנה בתחום, אבל התקשרו אליו מספר חדשים ברצף, וגבו ממנו אלפי שח, טוב, נכנסתי לאתר של כאן לחשבון שלו, והוצאתי לו דוח של כל הגביות של בזק בשנה או חצי שנה אחרונה בערך, והנה, הרבה חדשים גבו כפול! שלא לדבר שגבו למעלה מאלף שח בכל פעם, שזה יוצא למעלה מאלפיים שח לחדשים שגבו כפול!

אמרתי שמנסםי לגנוב בכל דרך בחסות החוק.
                הנה כמה סיפורים.
                א. לאחר שהתקינו לי את ה'בי', זה הפסיק מיד לעבוד, התקשרתי, אמרו לי תעשה כך תעשה כך, שום דבר! אמרו טוב שולחים טכנאי, הטכנאי בדק ואמר שהחוט של הסיבים לא טוב, וצריך להחליף חוט, הוא החליף חוט וזה התחיל לעבוד, בסדר, מיד אח"כ ירד לי 89 שח בחשבון, התקשרתי לשאול למה? אמרו לי כי היה 'ביקור סרק', מה זה ביקור סרק? זה אומר שאם יש ביקור טכנאי שהתברר כהטרדה סתם של משתמש שלא ידע להשתמש, ולא היתה שום תקלה, גובים ממנו כסף על זה, קנס שהוא סתם קרא לטכנאי, אמרתי להם אבל הסיב לא היה תקין, הוא אמר זאת והוא החליף ועובדה שזה מיד התחיל לעבוד! אמרו אתה יכול לפתוח פניה במערכת.
                ב. יש להם שירות שנקרא B144, לכל מי שיודע, יש אינספור דיווחים ברשת של נוכלות במקום הזה, לדוגמא עסקים קטנים שמוכרים מוצרים מהבית כמה פעמים בודדות בחדש, קיבלו חשבוניות של מאות ואלפי שקלים בשל "בקשות נסיעה למקום" ו"קליקים" או "רכישות" דרך דף הנחיתה, ודברים שלא היו מעולם, ואין שום הוכחה שזה לא נכון, ומבחינה משפטית מי שלא משלם יש לו עיקול בנק, חפשו ברשת.
                שמעתי זאת מאינספור אנשים, אבל גם אני נכביתי בזה, בכך ששיכנעו אותי בניגוד לרצוני לפתוח דף נחיתה עם המון הבטחות שלא קיימו אפילו אחת מהן, אבל העיקר - כתבו בדף ההוא דברים אחרים לגמרי ממה שסוכם! ולאחר מאמצים רבים, הצלחתי לסדר פגישה טלפונית לתקן את הכל, ואמרו לי אוקי הנה אני מתקנת, אחד שתים שלש כל התיקונים, ב"ה, אך התבדיתי מיד כשכל הימים שלאחר מכן, זה עדין היה עם כל הטעויות בכל הדפדפנים... לא תיקנו כלום! כל השיחה היתה שקר אחד גדול! טוב, ביקתי מהם לבטל את זה, לא עזר, ביקשתי שוב, לא עזר! במשך כמה ימים עשיתי עשרות טלפונים וניסיתי לבטל את הדבר הזה ללא הועיל!!! לבסוף פניתי לעורכי דין ולייעוץ משפטי, והתחלתי לקדם מהלכים משפטיים ואסיפת ראיות על כך שמחייבים אותי ללא רשותי בעוד שאני מצידי ביקשתי פעמים רבות לבטל את השירות, לאחר כמה ימים כשהם תפסו שיש כאן מהלך משפטי, הם ביטלו את זה מיד! ואמרו שזה בוטל כמה ימים קודםו זה רק לקח זמן, והם מבטלים את כל החיובים של הימים האלה וכל מיני דברים, ובזה תם הענין, ובכל זאת על היופ אני מקבל טלפונים כל הזמן מהם של שכנועים, היום ממש קיבלתי מהם טלפון כזה!...

אמרתי שהישרות הכי גרוע בארץ, נראה לי שאין צורך לבאר זאת לאחר כל המבואר לעיל.

אמרתי שיש קריסות בסינון.
                כך ראיתי ושמעתי מהרבה לקוחות! בעיקר בתקופה שלא היה בנדל.
                פעם אחת אפילו היה תקופה שהם הקריסו את זה בכוונה, כי היה להם 'הפסקה' מנטפרי, וגם התקשרתי אליהם ושוחחתי איתם, והם אמרו נכון כי כעת אין הסדר עם נטפרי...

לקבוצה הכי מעניינת >> https://did.li/in1Nf

תגובה 1 תגובה אחרונה
                3
                • שמואל ש.ש שמואל ש.

ח מנותק
                  ח מנותק
                  חכם בלילה 1
                  כתב נערך לאחרונה על ידי חכם בלילה 1

אני ממליץ על סיב 019 נטפרי 100 מגה ב-69 לחצי שנה
                  הכי זול בארץ בפער
                  מומלץ לרכוש את הראוטר סיב שלהם ולא להשכיר

על בזק אני לא ממליץ מכמה טעמים (תשאלו את @es0583292679 ...)
                  @יוסי-תקשורת מאוד יקר ביחס לשוק אבל אמינים ושירותיים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • י יונתן המתכנת

המלצתי רק לא בזק,
                    הכי מומלץ יוסי תקשורת.

Y מנותק
                    Y מנותק
                    Yehuda 1
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יונתן-המתכנת
                    אני אישית כרגע משתמש בספק רימון על תשתית בזק + בעבר הייתי ישירות בבזק, חוויה מדהימה.

לגבי הוט, לא יודע מה רמת השימוש שלך,
                    לי אישית יש חברים "גיימרים" שמשחקים ומשתמשים ברשת בצורה אינטנסיבית,
                    קבוע בשעות הלילה (00:00-04:00) היה ניתוק של 20-40 דקות בצורה יום יומית. (הבעיה הייתה לשניהם)
                    בנוסף, יש להוט פינג גבוה לשרתים בגרמניה לחברות גדולות כמו (Linode, AWS) ככה שלהרבה שירותים זה משפיע.

שלא לדבר על לחכות שעות בטלפון למענה שלא עזר, וסיוט להתנתק תהליך של כמה ימים טובים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • Y Yehuda 1

@שמואל-ש.

ממליץ מאד בזק / סלקום

ע מנותק
                      ע מנותק
                      עומר
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@Yehuda-1 כתב בבקשת מידע | ספק מומלץ לאינטרנט קווי:

ממליץ מאד בזק / סלקום

@שמואל-ש. אל תתקרב לבזק גם אם ישלמו לך. ⚠
                      אר-אל חברה מצויינת עם שירות לקוחות פרימיום ✅ אבל מאוד יקרים ❌
                      הוט חברה מצויין וזולה ✅ עם שירות לקוחות גרוע ❌
                      זה המחיר שהוצע לי לפני חצי שנה לאיטרנט בלי סינון בראוטר פרטי:
                      c556c2ee-2cff-4e76-8bff-a3028383fc66-image.png

וזה המחיר לאיטרנט נטפרי:
                      ddd07e66-478b-4583-ab5c-04516f2d4db3-image.png

זה עניין של אופי. לקנות ראוטר וודאי משתלם יותר. אתה משלם סכום פעם אחת, ומסיים עם זה.
                      בזק רוצים (נראה לי) 20 לחודש, הוט 40 לחודש אר-אל (נראה לי) 5 לחודש.
                      אבל אם יש בעיות החברה תמיד מפילה את זה על הראוטר הפרטי שלך... (בזק ממש קיצוניים בזה)

אם אתה קונה, זה חברת TP link בKSP יש כמה דגמים דומים באיזור ה250₪. אחלה בחלה של ראוטר.
                      אתה תצטרך גם מתאם סיב שעולה 199₪, אני אשיג לך ביותר זול. אולי.

הכי חשוב: לשמור מרחק מבזק ⚠

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • C מנותק
                        C מנותק
                        chaim8
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

לבזק יש פלוס אחד גדול, במקרה של תקלה אין חיבור כל הספקים הרוכבים על תשתית בזק לא יכולים לספק לך איבחון מקצועי, רק שואלים יש נורה מהבהב דולק קבוע, כל השאר הם לא רואים, אולי בקושי יכולים להפיל את הסנכרון, מה שגורם שכל תקלה פותחים פניית טכנאי לבזק שלוקח כמה ימים....

ואצל בזק הם רואים מיד איפה הבעיה, ואף באמצע השיחה הם משנים הגדרות והקו חוזר לפעולה, ואם צריך טכנאי הם שולחים מיד.

L תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • es0583292679E es0583292679

וגם משווק של הרבה ספקים.

הכי יקרים בארץ!
                          שירות הכי גרוע בארץ!

שמואל ש.ש מחובר
                          שמואל ש.ש מחובר
                          שמואל ש.
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@es0583292679 1.תודה על הסקירה המורחבת והמושקעת
                          2.אתה מדבר כאן על קווי ולא סלולרי, כן?
                          3.בRL אין ניתוקים או תקלות? זכור לי שהיו כמה פעמים תקלות ללא הודעה מוקדמת, לא?
                          4.מה ההבדלים בין סים כשר ליוסי תקשורת?
                          5.אם יש לי לבחור איזה חברה יהיה התשתית (ביוסי או סים כשר) - זה משנה?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • C chaim8

לבזק יש פלוס אחד גדול, במקרה של תקלה אין חיבור כל הספקים הרוכבים על תשתית בזק לא יכולים לספק לך איבחון מקצועי, רק שואלים יש נורה מהבהב דולק קבוע, כל השאר הם לא רואים, אולי בקושי יכולים להפיל את הסנכרון, מה שגורם שכל תקלה פותחים פניית טכנאי לבזק שלוקח כמה ימים....

ואצל בזק הם רואים מיד איפה הבעיה, ואף באמצע השיחה הם משנים הגדרות והקו חוזר לפעולה, ואם צריך טכנאי הם שולחים מיד.

L מנותק
                            L מנותק
                            Leiby
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@chaim8
                            אני לא יודע למתי זה מעודכן מה שאתה כותב
                            לי אישית בבית יש סלקום
                            והם פותרים תקלות מרחוק
                            והם יכולים להיכנס לכל ההגדרות בדיוק כמו בזק
                            אלא אם אתה עם ראוטר פרטי ולא שלהם
                            ואז הם לא יכולים להיכנס להגדרות
                            אבל כן יכולים לפתור תקלות שקשורות אליהם

אגב אני משווק גם של בזק גם של סלקום

C תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • L Leiby

@chaim8
                              אני לא יודע למתי זה מעודכן מה שאתה כותב
                              לי אישית בבית יש סלקום
                              והם פותרים תקלות מרחוק
                              והם יכולים להיכנס לכל ההגדרות בדיוק כמו בזק
                              אלא אם אתה עם ראוטר פרטי ולא שלהם
                              ואז הם לא יכולים להיכנס להגדרות
                              אבל כן יכולים לפתור תקלות שקשורות אליהם

אגב אני משווק גם של בזק גם של סלקום

C מנותק
                              C מנותק
                              chaim8
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@Leiby
                              כשיש חיבור / סנכרון הספקים יכולים להיכנס למודמים שלהם להגדרות, לא על זה אני מדבר.
                              אני מתכוון על תקלות תשתית של ניתוקים ואי סנכרון שזה קשור לתשתית ולא לחיבור ספק.

אני חושב שהתפקיד של משווק נגמר אחרי שבוע שבועיים אחרי ההתקנה כשהכל פועל כשורה, באם יש תקלה אחרי שנה הלקוח פונה ישירות לספק ולא למשווק.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון
                              0
                              • חוקי הפורום
                              • פופולרי
                              • לא נפתר
                              • משתמשים