באג | כבר כמה ימים שחנות מייקרוסופט לא עובדת באתרוג. יש פתרון?
-
חשבתי שזו בעיה שלי, אבל ביררתי וזה כנראה לכל המאותרגים.
החנות נפתחת ומיד נסגרת. לא עזר איפוס.אתה באתרוג? זה קורה גם אצלך? מישהו יודע אם יש פתרון?
כמו"כ אשמח שכל מי שחווה את זה יפנה אליהם. תודה!
-
החנות נפתחת ומיד נסגרת. לא עזר איפוס.אתה באתרוג? זה קורה גם אצלך? מישהו יודע אם יש פתרון?
@בנימין-מחשבים אצלי היא לא נסגרת
עובד לי גם חיפוש בתוך החנותלא ניסיתי להתקין.
-
@בנימין-מחשבים כשאני נכנס לתוכנה היא ישר נסגרת
ואחרי כמה נסיונות היא נפתחת על ריבועים אפורים ולא נסגרת בכלל
אבל אם נכנסים דרך קישור לחנות אז היא נפתחת על האפליקציה שדרכה נכנסת -
@בנימין-מחשבים כשאני נכנס לתוכנה היא ישר נסגרת
ואחרי כמה נסיונות היא נפתחת על ריבועים אפורים ולא נסגרת בכלל
אבל אם נכנסים דרך קישור לחנות אז היא נפתחת על האפליקציה שדרכה נכנסת@מגנוס-קרלסן יפה מאוד!
ניסיתי את מה שאמרת, ואכן מרבה ההפתעה לא רק שעם קישור ישיר לאפליקציה מסוימת בחנות זה עובד,
אלא שאתה יכול לאחר מכן לעבור ל'הורדות' ולעדכן הכל כרגיל!!רק הכניסה הראשונית לחנות צריכה להיות על ידי קישור ישיר...
-
@מגנוס-קרלסן יפה מאוד!
ניסיתי את מה שאמרת, ואכן מרבה ההפתעה לא רק שעם קישור ישיר לאפליקציה מסוימת בחנות זה עובד,
אלא שאתה יכול לאחר מכן לעבור ל'הורדות' ולעדכן הכל כרגיל!!רק הכניסה הראשונית לחנות צריכה להיות על ידי קישור ישיר...
@בנימין-מחשבים כתב בבאג | כבר כמה ימים שחנות מייקרוסופט לא עובדת באתרוג. יש פתרון?:
@מגנוס-קרלסן יפה מאוד!
צודק!
מוזר מאוד...