בקשת מידע | קוד API לדוגמא של נדרים פלוס
-
שלום לכל המתמחים
בניתי תוכנה להצגת נתונים של תורמים בלייב לפורים אבל זה נעצר בחיבור של API שאני לא מצליח לחבר את זה
ברצוני לדעת אם ישנו קוד API לדוגמא שאפשר לנסות עליו חיבור של מערכת קמפיין לפורים
כמו״כ האם מישהו יודע איפה מגדירים את כל שמות המתרימים
ואם זה דרך מערכת זו האם אפשר לחלק את זה לפי קבוצות דרך המערכת הזו

כי אני בניתי את כל המערכת על קוד html אחד באמצעות הבינה אם יש למישהו מידע שעשה כזו מערכת דומה בעבר אם הוא יוכל להסביר וכדומה מה נצרך לתוכנה כזותודה רבה למתמחים שלנו
-
שלום לכל המתמחים
בניתי תוכנה להצגת נתונים של תורמים בלייב לפורים אבל זה נעצר בחיבור של API שאני לא מצליח לחבר את זה
ברצוני לדעת אם ישנו קוד API לדוגמא שאפשר לנסות עליו חיבור של מערכת קמפיין לפורים
כמו״כ האם מישהו יודע איפה מגדירים את כל שמות המתרימים
ואם זה דרך מערכת זו האם אפשר לחלק את זה לפי קבוצות דרך המערכת הזו

כי אני בניתי את כל המערכת על קוד html אחד באמצעות הבינה אם יש למישהו מידע שעשה כזו מערכת דומה בעבר אם הוא יוכל להסביר וכדומה מה נצרך לתוכנה כזותודה רבה למתמחים שלנו
-
יש למישהו מוסג אם חיברתי את התוכנה באמצעות בדיקה של Postman שמיעודת לבדיקה של קוד API ואני לא רואה את הנתונים שמוצגים באמת בנדרים פלוס דהינו העמותה כבר קימת בנדרים פלוס ויש על זה תוכנה של מצ׳ינג ששם מכניסים את שמות המתרימיים וסכום באופן ידני וזה מסתכרן עם נדרים פלוס והכנסתי על שם אחד המתרימיים תרומה באופן ידני ואחר כך שבאתי ליצא את זה לאקסל על ידי הAPI אני רואה את ההודעה הבאה

יוכל להיות שזה בגלל שתוכנת מצ׳ינג לא באמת עובדת עכשיו אלא רק מציגה נתונים שהיו שנה שעברה מתי שהיא נקנתה לחודש אחד
אם יש למישהו מידע בעניין ישמח לשמוע -
תודה רבה לכולם הסתדרתי בענין התרומות שמזינים באופן ידני:
שימו לב מה שהתכונתי הינו איך ליצא את הנתונים של מה שכתוב כאן למוסד שפועל על ידי מערכת מצינג מבית נדרים פלוס מה שרציתי זה להוציא את שמות של כל המתרימיים שמופעים בנדרים פלוס על ידי קוד API
שמות של המתרימיים שמופעים כאן בתמונה
||
||
ובעצם איך להוציא את זה לקובץ אקסל זה על ידי מה שבתיעוד בנדרים נקרא ייצוא לאקסל תרומות אופליין
כי בהתחלה ניסתי את ייצוא לאקסל מתרימים וזה באמת לא עבד ועכשיו ב״ה זה עבד