בירור | עקיפת סינון ע"י איפוס המכשיר - לא בעייתי?
-
אני שוקל להתחיל להשתמש לצורך מסוים בסמארטפון עם סים של נטפרי, ולחסום רשתות זרות ע"י תוכנת וויפרי (אני יודע שהשימושים בכך בסמארטפון מוגבלים, ולא ע"ז באה שאלתי). אך חשבתי לעצמי, שלכאורה זה בעיה, כי אף שיש הגנת הסרה גבוהה לוויפרי, ס"ס אפשר לעקוף את זה בקלות ע"י איפוס המכשיר להגדרות היצרן. וא"כ כל עוד מדובר בסמארטפון חדש או כזה שאין בו יותר מדי דברים חשובים, הוא תמיד נתון לפריצה..?
אשמח אם מישהו יאיר את עיני אם אני טועה, או מה אפשר לעשות כדי לחסום גם את אפשרות העקיפה הזו... תודה מראש -
@פלמנמוני מה המשמעות של מחיקת נק' שחזור? שלמעשה אי אפשר לאפס מחשב כזה? או שגם אם מאפסים זה לא עוזר? או מה?
-
@פלמנמוני מה המשמעות של מחיקת נק' שחזור? שלמעשה אי אפשר לאפס מחשב כזה? או שגם אם מאפסים זה לא עוזר? או מה?
-
נטפרי לא נותנים אופציה לסינון סמארטפונים, רק לטאבלטים,
כמדומני שהם משייכים את המכשיר לנטפרי ברמה לפחות של קיידרואיד, ועל מכשיר טוב כמו סמסונג לדוגמא זה אמור להיות בלתי ניתן לפריצה,
אבל אני לא מבין גדול בזה,@אברהם-א הדגשתי בשאלה הראשונה שלא זה היה גוף העניין. ויעוין באשכולות אחרים שלמעשה זה לא מדויק, אפי' אם ברשמי זה כך.
-
@שימי-מנהרדעא נקודות שחזור לא כ"כ קשורות לאיפוס מלא, ובכל אופן עיין כאן
@פלמנמוני אכן שם זה מפורש, אשריך! מקווה שזה עובד להם בפועל החסימה לזה (מסתמא שכן).
-
אני שוקל להתחיל להשתמש לצורך מסוים בסמארטפון עם סים של נטפרי, ולחסום רשתות זרות ע"י תוכנת וויפרי (אני יודע שהשימושים בכך בסמארטפון מוגבלים, ולא ע"ז באה שאלתי). אך חשבתי לעצמי, שלכאורה זה בעיה, כי אף שיש הגנת הסרה גבוהה לוויפרי, ס"ס אפשר לעקוף את זה בקלות ע"י איפוס המכשיר להגדרות היצרן. וא"כ כל עוד מדובר בסמארטפון חדש או כזה שאין בו יותר מדי דברים חשובים, הוא תמיד נתון לפריצה..?
אשמח אם מישהו יאיר את עיני אם אני טועה, או מה אפשר לעשות כדי לחסום גם את אפשרות העקיפה הזו... תודה מראש@שימי-מנהרדעא כתב בבירור | עקיפת סינון ע"י איפוס המכשיר - לא בעייתי?:
אשמח אם מישהו יאיר את עיני אם אני טועה, או מה אפשר לעשות כדי לחסום גם את אפשרות העקיפה הזו... תודה מראשאתה צריך לקנות מכשיר עם שירותי גוגל רשמיים, ולהשתמש עם חסימה/סינון עם mdm עם frp. יש בפורום כמה וכמה חסימות כאלו. בחינם.
רק קח בחשבון שגם frp ניתן לפריצה.אגב, כמו שהעירו לעיל, אין ווייפרי לסמארטפונים. בשום צורה ובשום אופן. לא רשמית ולא מעשית.
-
@שימי-מנהרדעא כתב בבירור | עקיפת סינון ע"י איפוס המכשיר - לא בעייתי?:
אשמח אם מישהו יאיר את עיני אם אני טועה, או מה אפשר לעשות כדי לחסום גם את אפשרות העקיפה הזו... תודה מראשאתה צריך לקנות מכשיר עם שירותי גוגל רשמיים, ולהשתמש עם חסימה/סינון עם mdm עם frp. יש בפורום כמה וכמה חסימות כאלו. בחינם.
רק קח בחשבון שגם frp ניתן לפריצה.אגב, כמו שהעירו לעיל, אין ווייפרי לסמארטפונים. בשום צורה ובשום אופן. לא רשמית ולא מעשית.
@סוף-הרחוב השאלה אם יש אפשרות אולי לחסום גם את המסך שנדלק עם כפתור הדלקה ווליום (לא זוכר את השם) ואז לא תיהיה שום אפשרות איפוס לכאורה (אני משתמש בקיידרואיד, ואשמח שיהיה כזה דבר כי ככה לא תיהיה גישה לכלום וגם הFRP שאפשר אולי לעקוף לא יהיה נגיש בכלל, אבל בכל אופן שם המסך הזה כן נפתח)
-
@סוף-הרחוב השאלה אם יש אפשרות אולי לחסום גם את המסך שנדלק עם כפתור הדלקה ווליום (לא זוכר את השם) ואז לא תיהיה שום אפשרות איפוס לכאורה (אני משתמש בקיידרואיד, ואשמח שיהיה כזה דבר כי ככה לא תיהיה גישה לכלום וגם הFRP שאפשר אולי לעקוף לא יהיה נגיש בכלל, אבל בכל אופן שם המסך הזה כן נפתח)
@orashbi כתב בבירור | עקיפת סינון ע"י איפוס המכשיר - לא בעייתי?:
השאלה אם יש אפשרות אולי לחסום גם את המסך שנדלק עם כפתור הדלקה ווליום (לא זוכר את השם) ואז לא תיהיה שום אפשרות איפוס לכאורה (אני משתמש בקיידרואיד, ואשמח שיהיה כזה דבר כי ככה לא תיהיה גישה לכלום וגם הFRP שאפשר אולי לעקוף לא יהיה נגיש בכלל, אבל בכל אופן שם המסך הזה כן נפתח)
דיברו על זה בפורום בעבר, האם ניתן לחסום לחלוטין את הגישה לריקוברי.
אבל לגופו של ענין, לא זה מה שיעזור לך אם יש לך אפשרות עקיפה להגנת frp. -
@orashbi כתב בבירור | עקיפת סינון ע"י איפוס המכשיר - לא בעייתי?:
השאלה אם יש אפשרות אולי לחסום גם את המסך שנדלק עם כפתור הדלקה ווליום (לא זוכר את השם) ואז לא תיהיה שום אפשרות איפוס לכאורה (אני משתמש בקיידרואיד, ואשמח שיהיה כזה דבר כי ככה לא תיהיה גישה לכלום וגם הFRP שאפשר אולי לעקוף לא יהיה נגיש בכלל, אבל בכל אופן שם המסך הזה כן נפתח)
דיברו על זה בפורום בעבר, האם ניתן לחסום לחלוטין את הגישה לריקוברי.
אבל לגופו של ענין, לא זה מה שיעזור לך אם יש לך אפשרות עקיפה להגנת frp.@סוף-הרחוב ויש משהו שכן?
-
@שימי-מנהרדעא כתב בבירור | עקיפת סינון ע"י איפוס המכשיר - לא בעייתי?: