שיתוף | קצת סדר עם כל הגרסאות של הנגן M36 | כנסו>>>
-
@מגנוס-קרלסן יש הבדל לענייא הצריבה בין אנדרואיד 9 לאנדרואיד13 קיבלתי מכשיר אנדרואיד 9 ואני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב לו את הגירסאות הנ''ל וכן אשמח לדעת אם זה מראה שאין לו otg
@שמואל-מסין ברור שלא!
לכל נגן יש לו את הגרסה שמתאימה לו. -
@שמואל-מסין ברור שלא!
לכל נגן יש לו את הגרסה שמתאימה לו.@מגנוס-קרלסן כוונתי היא למכשיר m36 אבל זה אנדרואיד 9 ולא 13 איך אני יכול להכשיר אותו
-
@מגנוס-קרלסן כוונתי היא למכשיר m36 אבל זה אנדרואיד 9 ולא 13 איך אני יכול להכשיר אותו
@שמואל-מסין אין כזה דבר M36 אנדרואיד 9
ואם יש אז זה לא אותה גרסהתפנה אליי במייל
-
@שמואל-מסין אין כזה דבר M36 אנדרואיד 9
ואם יש אז זה לא אותה גרסהתפנה אליי במייל
@מגנוס-קרלסן תעשה חיפוש בעלי ותראה שאין בקושי אנדרואיד 13 אני עוד מעט ישלח לך מייל
-
@מגנוס-קרלסן תעשה חיפוש בעלי ותראה שאין בקושי אנדרואיד 13 אני עוד מעט ישלח לך מייל
@שמואל-מסין מז'תומרת?
יש מכשיר M36 שהוא אנדרואיד 9? -
@שמואל-מסין מז'תומרת?
יש מכשיר M36 שהוא אנדרואיד 9?@מגנוס-קרלסן כן קבל קישור אם אני עושה חיפוש בעלי יוצא לי רק אנדרואיד 9
-
@מגנוס-קרלסן כן קבל קישור אם אני עושה חיפוש בעלי יוצא לי רק אנדרואיד 9
@שמואל-מסין זה לא M36 זה 303
-
@קופיקו כתב בשיתוף | קצת סדר עם כל הגרסאות של הנגן M36 | כנסו>>>:
כי צרבתי לשלוש נגנים גירסא משבועיים האחרונים והוא מראה שגיאה בהדלקה שצריך ללחוץ על כפתור ההדלקה עוד פעם כדי שזה יוכל להידלק
גם אצלי זה כך - לא שיערתי שזה קרה לעוד מישהו.
אבל אני קיבלתי את הנגן לפני 3 חודשים בערך, צרבתי אז גירסא כשרה והכל עבד טוב.
לפני שבוע צרבתי את הגירסא הלא כשרה עקב בעיה שהייתה לי במצלמה (לא עזר... - פירוט בספויילר) ולאחמ"כ שוב את הגירסא הכשרה ומאז יש לי את הבאג הנ"ל - אשמח לפיתרון!מישהו נתקל בבאג הזה - או שזה כשל בחומרה?
פתאום הפסיק לעבוד לי בנגן המצלמה הרגילה - לא הסלפי, אין לי בכלל אפשרות לבחור איזו מצלמה - זה קבוע רק על הסלפי, וגם כשהתקנתי מצלמות אחרות - לא מזוהה אצלי שני מצלמות, זה תמיד רק על המצלמת סלפי - מישהו נתקל בזה?
תודה!! - זה מפריע לי מאוד@קופיקו כתב בשיתוף | קצת סדר עם כל הגרסאות של הנגן M36 | כנסו>>>:
(וצרבתי להם גם את הlk שמסתיר את ההתראה של הבוטלואדר)
אשמח לקישור, נאבד לי בסבך הנושאים על הנגן הזה