שקע הטעינה של שיאומי החדש שהלך
-
שווה התיקון או שזה יחזור על עצמו עוד חודש
ובכלל מה מחיר נורמלי לכך אחד רצה 300 ש"ח. יש פה טכנאיים שיכולים להסביר לי למה רצה כזה מחיר והאם זה סביר -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בשקע הטעינה של שיאומי החדש שהלך:
ובכלל מה מחיר נורמלי לכך אחד רצה 300 ש"ח
300 שקל !!!! עדיף לקנות פלאפון חדש
-
@ESET אמר בשקע הטעינה של שיאומי החדש שהלך:
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בשקע הטעינה של שיאומי החדש שהלך:
ובכלל מה מחיר נורמלי לכך אחד רצה 300 ש"ח
300 שקל !!!! עדיף לקנות פלאפון חדש
אז מה מחיר סביר כי אמרו שזה לא כמו כל פלא' פשוט שזה 100 שח
-
@שעטנ-ז-ג-ץ
אני מכיר חבר שזה נתקע לו ורצו על זה 150 ש"ח -
@אשדודי אמר בשקע הטעינה של שיאומי החדש שהלך:
לדעתי זה אמור להיות יותר זול כי המכשירים האחרים לדוגמא 208 זה הלחמה והמחיר נע בין 80 ל150 אבל בשיואמי זה לא הלחמה זה להחליף רכיב שלדעתי אפשר להזמין אותו מחול ולהרכיב לבד במחיר זול מאוד
אי אפשר בכלל להלחים מה זה שונה מכל מכשיר אחר? אתה בטוח בזה (אז נזמין לבד וגמרנו)
-
@שעטנ-ז-ג-ץ וודאי שאי אפשר להלחים הסברתי לך ולכן הבאתי דוגמא לא סתם זה שקע טעינה שונה ותבדוק בעלי אקספרס אם יש שקע טעינה אם כן זה קליפס שמרכיבים שווה לבדוק במקום לשלם 300 שקל מחיר של מכשיר חדש אמרתי שזה רק לדעתי כי לא ניסתי את זה ולא בדקתי את זה בשום מקום ביררתי על זה רק מלמעלה .מקווה שעזרתי לך בהצלחה
-
@שעטנ-ז-ג-ץ וודאי שאי אפשר להלחים הסברתי לך ולכן הבאתי דוגמא לא סתם זה שקע טעינה שונה ותבדוק בעלי אקספרס אם יש שקע טעינה אם כן זה קליפס שמרכיבים שווה לבדוק במקום לשלם 300 שקל מחיר של מכשיר חדש אמרתי שזה רק לדעתי כי לא ניסתי את זה ולא בדקתי את זה בשום מקום ביררתי על זה רק מלמעלה .מקווה שעזרתי לך בהצלחה
אני חוזר בי .אומנם המיבנה של השקע שונה לא כמו ה 208 אבל עדיין צריך הלחמה סליחה על ההטעיה עכשיו ביררתי את זה לעומק יותר
-
אני חוזר בי .אומנם המיבנה של השקע שונה לא כמו ה 208 אבל עדיין צריך הלחמה סליחה על ההטעיה עכשיו ביררתי את זה לעומק יותר
אז כמה זה אמור לעלות נורמלי
-
@שעטנ-ז-ג-ץ לא יותר מ80 שקל!!!
-
@hvusv1234
חבל שלא קראת את הנושא טוב מהתחלה@אוריי אמר בשקע הטעינה של שיאומי החדש שהלך:
@שעטנ-ז-ג-ץ
אני מכיר חבר שזה נתקע לו ורצו על זה 150 ש"חכיום ביררתי אצל חבר והוא אמר לי שמתקנים באיזור ה 100-120 ש"ח
-
בדרך כלל לא מחליפים את השקע טעינה בשיאומי, בגלל שיש שם חלקים מאוד רגישים,לכן מחליפים את כל הפלט של המקשים, ושם זה גם הלחמה של הפלט לבורד שזה גם מורכב שלעצמו , לכן מי שעושה את זה כמו שצריך לוקח על זה הרבה כסף , אבל לא 300₪ .120/150₪סביר מאוד.
-