עזרה | קבלת טבלאות מהאינטרנט
-
ניסיתי להוריד טבלאות מהאתר הזה, ואקסל לא מזהה שם כלל טבלה.
מה יכול להיות הבעיה? ואיך מסדרים אותה?
ממש תודה רבה! -
ניסיתי להוריד טבלאות מהאתר הזה, ואקסל לא מזהה שם כלל טבלה.
מה יכול להיות הבעיה? ואיך מסדרים אותה?
ממש תודה רבה!@מענין-לשמוע באיזה חלק באתר?
מה זה אומר אקסל לא מזהה?
הורדת קובץ מסוים? -
@מענין-לשמוע באיזה חלק באתר?
מה זה אומר אקסל לא מזהה?
הורדת קובץ מסוים?@YAAKOVSAS
אני רוצה שהוא יביא לי נתונים מהטבלה שיש שם באתר, אבל משום מה הוא לא רואה שם שום טבלה. -
@YAAKOVSAS
אני רוצה שהוא יביא לי נתונים מהטבלה שיש שם באתר, אבל משום מה הוא לא רואה שם שום טבלה.@מענין-לשמוע mutaul-fund-history.csv הנה הטבלה? מה הבעיה?
למה אתה צריך את הנתונים ? רק לעצמך? או לאתר מסוים אתה רוצה שהאתר ימשוך את הנתונים? אתה צריך מפתח API -
@מענין-לשמוע mutaul-fund-history.csv הנה הטבלה? מה הבעיה?
למה אתה צריך את הנתונים ? רק לעצמך? או לאתר מסוים אתה רוצה שהאתר ימשוך את הנתונים? אתה צריך מפתח API@SHIROM
אני רוצה לעצמי, אבל שזה יכול להתעדכן באופן קבוע אם שאילתה שמשנה את הקישור ומביאה לי את הנתונים על כל הקרנות במקביל.
אין אפשרות בצורה הרגילה של אקסל? -
@מענין-לשמוע
מצורף קובץ ששולף את הנתונים מהטבלה, הקובץ מתרענן כל פעם עם פתיחתו.
מעקב קרנות נאמנות - מאיה.xlsx -
@מענין-לשמוע
מצורף קובץ ששולף את הנתונים מהטבלה, הקובץ מתרענן כל פעם עם פתיחתו.
מעקב קרנות נאמנות - מאיה.xlsx@I-believe זה ממש מעניין אותי, אני מנסה להתחבר בAPI ואני לא מצליח לכל מה שרציתי, חלק כן כמו מדדים.
ועכשיו הבאת פה חתיכת רעיון... במה השתמשת? -
@I-believe זה ממש מעניין אותי, אני מנסה להתחבר בAPI ואני לא מצליח לכל מה שרציתי, חלק כן כמו מדדים.
ועכשיו הבאת פה חתיכת רעיון... במה השתמשת? -
@SHIROM נתונים > יבא נתונים > ממקורות אחרים > מהרשת.
מדביקים שם את הקישור, ואז ניתן לטעון את הטבלה אל הקובץ - על ידי הטעינה נוצרת שאילתה המחברת את הקובץ אל המקור.@I-believe שאלה האם הקובץ מתעדכן כל פעם שהקובץ נפתח? באיזה הגדרה זה נוצר?
וגם אני אשמח לדעת אני רואה שאקסל שולף לי רק 31 שורות של נתונים כנראה מה שיש רק בעמוד הראשון, איך לקבל את כל שאר העמודים? זה לא כתובת URL שונה.