טופס עם פירוט של משתמשי הפורום ומומחיותם
-
@אוריי
תודה רבה על הרעיון שלך בקובץ האקסל ושל @uriya-sh על רשימת המומחים!!
זה ממש טוב בתור התחלה לעידן מסודר יותר בפורום!!
אני גם לוקח מאוד ברצינות את הרעיון של @אהרן-שובקס ואני רוצה לשכלל אותו:
לפי הרעיון שלי כך זה צריך לעבוד: בהתחלה כל אחד ירשום את עצמו ברשימה הנ"ל ואח"כ @שמואל יפתח קבוצות לפי הרשימה הנ"ל!
ואז בן אדם ששואל שאלה במחשבים למשל מתייג את קבוצת @מחשבים או מישהו שיש לו בעיה בנוקיה מתייג את קבוצת נוקיה [לא יכלתי להשים שטרודל מכיוון שיש כזה משתמש!]
באו נתן לדוגמה פוסט שכותב משהו בשאלה במחשב:
[אני עושה את זה כמו ציטוט אבל זה לא קים בפורום]שאלה | מערכת הפעלה לא עובדת
@מחשבים
יש לי מחשב של חברת לנבו דגם X220 טינקפד, התקנתי עליו מערכת הפעלה של וינדוס 10 והמחשב מאוד איטי מה אפשר לעשות?זה דוגמה לפוסט שיהיה בהמשך!!
אשמח לחוות דעתכם! -
@יעקב-מ-פינס
נשמע נחמד
רק השאלה מה תעשה עם נושאים שיש כאלו משתמשים כמו @ נוקיה ועוד
(חשבתי אולי שזה יעבוד עם 2 @@ כך: @@מחשבים או עם @ בהתחלה ובסוף כמו @מחשבים@ אבל כל זה דורש פיתוח אני לא יודע כמה רק @שמואל יכול לדעת אם שווה לו להתעסק עם זה)
אם אתה שואל אותי זה נשמע רחוק מביצוע הלוואי והתבדה -
@יעקב-מ-פינס
לא רק זה הבעיה
הבעיה היא שצריך להגדיר שאם מישהו מזכיר את @מומחי-נוקיה שכל מי שבקבוצה יקבל התראה -
@יעקב-מ-פינס
נכון
אבל יש אנשים שכותבים את הבעיה שלהם בעזרה הדדית ובאמת הבעיה היא משהו אחר כגון מחשבים וכו' -
@bbn אמר בטופס עם פירוט של משתמשי הפורום ומומחיותם:
@אוריי אני חושב שצריך לבדוק אם המנהלים רוצים
כי אז אני חושב שהיה פה בעיה שאם מתייגים הרבה או קבוצות זה נותן התראה לכולם
ואז הרבה לא יצרו להיות בקבוצות בגלל כל ההתראותלכן כתבתי את זה
@אוריי אמר בטופס עם פירוט של משתמשי הפורום ומומחיותם:
@ראובן-שבתי
הרבה תודה על כל התגובות הנפלאות של כולם
אני רק רוצה להזכיר שהרעיון הוא לא שלי אלא של @uriya-sh
אני בסך הכל ביצעתי את הרעיון אני לא לוקח שום אחריות לנעשה בדבר הזה
ואני אגלה לכם שגם אני חושב שיתכן מהדבר הזה תקלות
(רק ראוי לציין שכל מי שרוצה שיתייגו אותו יכול להירשם)
בסוף היום הרעיון שהביא @אהרן-שובקס הוא גם רעיון נחמד שאם יצא לפועל הוא יהיה יותר מוצלח
אבל אני חושב שאפשר לשפר אותו שיהיה אפשרות להוסיף תיוג רק למי שהמוניטין שלו מעל סכום מסויים כך שיוכלו להיות בטוחים שהוא באמת מבין בזה ולא כותב שהוא מבין ותכלס... -
@יעקב-מ-פינס לא חושב שיש צורך ואף מיותר.
משתמש שיש לו מומחיות באיזור מסויים בפורום יכול לסמן את הקטגוריות הלא רלוונטיות כך שהוא לא יעקוב אחריהם ובכך לא יראה אותם ב"לא נקרא" ובזה נגמר הסיפור.
אני חושב שזה מיותר לפתוח נושא בעזרה הדדית תחת קטגוריית "מחשבים" ולתייג את מומחי המחשבים...
-
@שמואל אמר בטופס עם פירוט של משתמשי הפורום ומומחיותם:
אני חושב שזה מיותר לפתוח נושא בעזרה הדדית תחת קטגוריית "מחשבים" ולתייג את מומחי המחשבים...
גם אני חושב כך
@יעקב-מ-פינס אמר בטופס עם פירוט של משתמשי הפורום ומומחיותם:
אלו שיסתדרו!
בד"כ מי שכותב בעיה במחשב בקטגוריה של עזרה הדדית הוא אחד שמאוד משעמם לו והוא לא באמת צריך עזרה!! -