בקשה | קו תוכן ללא פרסומות
-
אני צריך קוו ללא תוכן פשוט להשארת הודעות שרק אני אוכל להשאיר הודעות
לצורך חלוקות שאני מארגן אני רוצה בלי פרסומות יש דבר כזה משהוא שיודע שיעדכן@מוישיי-24 יש את טכנוליין
-
לצורך חלוקות שאני מארגן אני רוצה בלי פרסומות יש דבר כזה משהוא שיודע שיעדכן@מוישיי-24 כתב בבקשה | קו תוכן ללא פרסומות:
לצורך חלוקות שאני מארגן אני רוצה בלי פרסומות יש דבר כזה משהוא שיודע שיעדכןימות המשיח בתשלום (אני חושב 10 שקל לחודש)
-
לצורך חלוקות שאני מארגן אני רוצה בלי פרסומות יש דבר כזה משהוא שיודע שיעדכן@מוישיי-24 יש את "טלביט"
-
@מוישיי-24 כתב בבקשה | קו תוכן ללא פרסומות:
לצורך חלוקות שאני מארגן אני רוצה בלי פרסומות יש דבר כזה משהוא שיודע שיעדכןימות המשיח בתשלום (אני חושב 10 שקל לחודש)
@hartkhartk
זה לא לכל אחד שמתקשר לקו אלא כל מאזין שמשלם 10 שקל לא יהיה לו פרסומות לכל הקווים בימות המשיח -
@hartkhartk
זה לא לכל אחד שמתקשר לקו אלא כל מאזין שמשלם 10 שקל לא יהיה לו פרסומות לכל הקווים בימות המשיח@smct כתב בבקשה | קו תוכן ללא פרסומות:
@hartkhartk
זה לא לכל אחד שמתקשר לקו אלא כל מאזין שמשלם 10 שקל לא יהיה לו פרסומות לכל הקווים בימות המשיחאני הבנתי שזה בעל הקו שמשלם 10 שקל בשביל שלא יהיו פרסומות בקו שלו
אבל יכול להיות גם וגם -
@smct כתב בבקשה | קו תוכן ללא פרסומות:
@hartkhartk
זה לא לכל אחד שמתקשר לקו אלא כל מאזין שמשלם 10 שקל לא יהיה לו פרסומות לכל הקווים בימות המשיחאני הבנתי שזה בעל הקו שמשלם 10 שקל בשביל שלא יהיו פרסומות בקו שלו
אבל יכול להיות גם וגם@hartkhartk כתב בבקשה | קו תוכן ללא פרסומות:
אבל יכול להיות גם וגם
מדויק
יש שתי אפשרויות
כל אחד יכול לבטל לכל הקווים ע"פ מס' טלפון או כל בעל מערכת יכול לבטל למערכת שלו...