מדריך | תגובות למדריך רוט לג'לי סטאר | המדריך המלא
-
https://mitmachim.top/topic/92045/מדריך-רוט-לג-לי-סטאר-המדריך-המלא?_=1767721609876
היי.
יש לך שאלות?
אשמח לעזור לך..
-
בדקת שזה פותר את כל הבעיות? אצלי נוצרו הרבה באגים אחרי שעשיתי הרשאות כתיבה.
גם אחרי שתיקנתי את הסים וה WIFI גיליתי שהוא לא מזהה תקין את הכרטיס זיכרון כאילו הוא חיצוני נכנס ויוצא, וכן אפשרות נעילת אצבע נעלמה, ועוד תקלות בנעילת המכשיר, ולכן צרבתי מחדש את הסופר עם הרוט בלי הרשאות כתיבה, בגרסא שלך אין את הבעיות הללו? -
גם אחרי שתיקנתי את הסים וה WIFI גיליתי שהוא לא מזהה תקין את הכרטיס זיכרון כאילו הוא חיצוני נכנס ויוצא, וכן אפשרות נעילת אצבע נעלמה, ועוד תקלות בנעילת המכשיר, ולכן צרבתי מחדש את הסופר עם הרוט בלי הרשאות כתיבה, בגרסא שלך אין את הבעיות הללו? -
גם אחרי שתיקנתי את הסים וה WIFI גיליתי שהוא לא מזהה תקין את הכרטיס זיכרון כאילו הוא חיצוני נכנס ויוצא, וכן אפשרות נעילת אצבע נעלמה, ועוד תקלות בנעילת המכשיר, ולכן צרבתי מחדש את הסופר עם הרוט בלי הרשאות כתיבה, בגרסא שלך אין את הבעיות הללו?@simon כתב במדריך | תגובות למדריך רוט לג'לי סטאר | המדריך המלא:
גם אחרי שתיקנתי את הסים וה WIFI גיליתי שהוא לא מזהה תקין את הכרטיס זיכרון כאילו הוא חיצוני נכנס ויוצא, וכן אפשרות נעילת אצבע נעלמה, ועוד תקלות בנעילת המכשיר, ולכן צרבתי מחדש את הסופר עם הרוט בלי הרשאות כתיבה, בגרסא שלך אין את הבעיות הללו?אם תכניס את הקובץ שאמרתי להכניס ותעשה איפוס מתוך המכשיר הוא יהיה רגל
-
@simon כתב במדריך | תגובות למדריך רוט לג'לי סטאר | המדריך המלא:
גם אחרי שתיקנתי את הסים וה WIFI גיליתי שהוא לא מזהה תקין את הכרטיס זיכרון כאילו הוא חיצוני נכנס ויוצא, וכן אפשרות נעילת אצבע נעלמה, ועוד תקלות בנעילת המכשיר, ולכן צרבתי מחדש את הסופר עם הרוט בלי הרשאות כתיבה, בגרסא שלך אין את הבעיות הללו?אם תכניס את הקובץ שאמרתי להכניס ותעשה איפוס מתוך המכשיר הוא יהיה רגל
@למה-באתי כתב במדריך | תגובות למדריך רוט לג'לי סטאר | המדריך המלא:
@simon כתב במדריך | תגובות למדריך רוט לג'לי סטאר | המדריך המלא:
מה הכוונה איפוס מתוך המכשיר?
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | תגובות למדריך רוט לג'לי סטאר | המדריך המלא:
@simon עשיתי את זה ואין את הבאגים שציינת.
איך עשית הרשאות כתיבה?
כמו המדריך של @מאן-דאמר
-
@simon עשית ro2rw רגיל והפלאפון עלה? כי לי ולעוד כמה לא.
אם יש לו גירסא ישנה זה אמור לעבוד
רק ביגסרא הכי מעודכנת של ג'לי זה לא עובד -
בהתחלה לא עלה עד שעשיתי
לפי המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/56061/גיבוי-שינוי-גודל-הסרת-אפליקציות-במחיצת-super-img-דרך-הפלאפון עם תיקון של הצפנת נתונים DFE ועם יצירת קבצי vbmeta לביטול אימות, ואז עלה עם הבאגים שהוזכרו לעיל. -
בהתחלה לא עלה עד שעשיתי
לפי המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/56061/גיבוי-שינוי-גודל-הסרת-אפליקציות-במחיצת-super-img-דרך-הפלאפון עם תיקון של הצפנת נתונים DFE ועם יצירת קבצי vbmeta לביטול אימות, ואז עלה עם הבאגים שהוזכרו לעיל. -
וואו!!! ואו!!!!
אחרי הרבה יגיעות שניסיתי ביחד עם @נוחעם-fm היקר שעזר לי, אך לא הצלחתי להכשיר אותו עקב כל מיני בעיות שצצו כל הזמן,
עשיתי את מה שמפורט כאן במדריך, וב"ה כעת יש הרשאות כתיבה.
תודה רבה!!!
כמה הערות:
1:
כתבת כאן

אז אצלי היה מספר אחר שאני לא זוכר כרגע.
2:
אחרי כל איפוס צריך לאפשר שוב ניפוי באגים. לא?
3
כאן יש תוכנה מעולה להסרת אפליקציות במקום לנסות למצוא אותם איפה שהוא ב system.
רק שאני בעניי לא מבין אם כן לשם מה נדרש כל הסיפור הזה עם הרשאות כתיבה אם אפשר להסיר עם התוכנה הנ"ל.
4.
אולי מישהו יכול לכתוב כאן איך קוראים לאפליקציות.
לדוגמא גוגל כרום, לא מופיע ברשימת האפליקציות כ chrome, כי ניסיתי לחפש ולא מצאתי וכן עוד כמה אפליקציות אז אם אפשר לרשום איך קוראים להם במכשיר.
5.
אחרי שאני מסיים להסיר את האפליקציות, האם הם לא יחזרו באיפוס או משהו כזה?