בקשת מידע | איך משנים את הגיל בחשבון גוגל?
-
שלום רב אני רוצה להישתמש בגימני סטדיו ובגלל שאני רשום בחשבון הגוגל שלי כמתחת לגיל 18 הוא לא נותן לי להכנס אז אני רוצה לשנות גיל הבעיה היא שאני נכנס לחשבון / פרטים אישיים והוא נותן לשנות גיל אך צריך אימות ת.ז וכדו אני מחפש דרך בלי לאמת האם קיימת כזאת (דווקא בחשבון הזה לא לייצור חשבון חדש)
נ.ב יש גם אפשרות לאמת באמצעות Private ID אין לי אישית בעיה הבעיה היא שאני נכנס והוא לא מגיב כאילו הוא מסתובב וחושב
ככה ולא קורה כלום אולי זה בעיה בגלל נטפרי אני לא יודע. -
שלום רב אני רוצה להישתמש בגימני סטדיו ובגלל שאני רשום בחשבון הגוגל שלי כמתחת לגיל 18 הוא לא נותן לי להכנס אז אני רוצה לשנות גיל הבעיה היא שאני נכנס לחשבון / פרטים אישיים והוא נותן לשנות גיל אך צריך אימות ת.ז וכדו אני מחפש דרך בלי לאמת האם קיימת כזאת (דווקא בחשבון הזה לא לייצור חשבון חדש)
נ.ב יש גם אפשרות לאמת באמצעות Private ID אין לי אישית בעיה הבעיה היא שאני נכנס והוא לא מגיב כאילו הוא מסתובב וחושב
ככה ולא קורה כלום אולי זה בעיה בגלל נטפרי אני לא יודע.@הישבשר-המלומד
מה קורה ברענון עמוק ?
מה דרכי אימות ת"ז ? איך הוא יודע ? -זה חדש ?
אני לפני חודש החלפתי גיל בהגדרות חשבון! - אתה יודע מה אני מתכוון ? -
@הישבשר-המלומד
מה קורה ברענון עמוק ?
מה דרכי אימות ת"ז ? איך הוא יודע ? -זה חדש ?
אני לפני חודש החלפתי גיל בהגדרות חשבון! - אתה יודע מה אני מתכוון ? -
ככה ולא קורה כלום אולי זה בעיה בגלל נטפרי אני לא יודע.@הישבשר-המלומד
העקיפה של זה פשוטה אתה צריך לשנות לגיל שהוא יום אחד לפני גיל 18 ולזה לא צריך אימות ותעודת זהות ואחר כך אתה כבר גדל לבד פשוט תמתין... -
@הישבשר-המלומד
העקיפה של זה פשוטה אתה צריך לשנות לגיל שהוא יום אחד לפני גיל 18 ולזה לא צריך אימות ותעודת זהות ואחר כך אתה כבר גדל לבד פשוט תמתין...@MAKRO כתב בבקשת מידע | איך משנים את הגיל בחשבון גוגל?:
@הישבשר-המלומד
העקיפה של זה פשוטה אתה צריך לשנות לגיל שהוא יום אחד לפני גיל 18 ולזה לא צריך אימות ותעודת זהות ואחר כך אתה כבר גדל לבד פשוט תמתין...נכון, את זה שכחתי...
-
@הישבשר-המלומד
העקיפה של זה פשוטה אתה צריך לשנות לגיל שהוא יום אחד לפני גיל 18 ולזה לא צריך אימות ותעודת זהות ואחר כך אתה כבר גדל לבד פשוט תמתין...