בקשת מידע | סמארטפון עבור אישה כבדת ראיה
-
היי חברים הצייעתי איתם בעבר אבל אני לא מוצא את הפוסט ,
יש לי סבתא שהיא כבדת ראיה ואני רוצה שיהיה לה פלאפון שתוכל לבצע דרכו פעולות בפקודות קוליות ,
עד היום היה לזה את סירי שהייתה די טיפשה ,
הנקודה היא ששמעתי שעכשיו ממש גוגל הכניסה לפעולה את ג'ימיני למכשירי אנדרואיד והיא פועלת כעוזר קולי כמו סירי , מאידך גם סירי קיבלה לאחרונה יכולות AI ,
יש מלא טכנולוגיות שיוצאות כל יום שיכולים להיות עבורה גאולה אמיתית ,
לדוגמא יש פיצ'ר שאפשר לפתוח מצלמה ולשאול אותה מה אני רואה במצלמה , זה דבר שיכול לעזור לה למצוא חפצים בבית
פשוט מטורף
מה שאני מחפש זה מישהו שבקיא בכל החדשנות הזאת ויכול להמליץ/לייעץ לי על איזה פלאפון ללכת ואיזה פונקציות באמת עובדות , וכוכ וכו
תודה רבה על כל העזרה -
היי חברים הצייעתי איתם בעבר אבל אני לא מוצא את הפוסט ,
יש לי סבתא שהיא כבדת ראיה ואני רוצה שיהיה לה פלאפון שתוכל לבצע דרכו פעולות בפקודות קוליות ,
עד היום היה לזה את סירי שהייתה די טיפשה ,
הנקודה היא ששמעתי שעכשיו ממש גוגל הכניסה לפעולה את ג'ימיני למכשירי אנדרואיד והיא פועלת כעוזר קולי כמו סירי , מאידך גם סירי קיבלה לאחרונה יכולות AI ,
יש מלא טכנולוגיות שיוצאות כל יום שיכולים להיות עבורה גאולה אמיתית ,
לדוגמא יש פיצ'ר שאפשר לפתוח מצלמה ולשאול אותה מה אני רואה במצלמה , זה דבר שיכול לעזור לה למצוא חפצים בבית
פשוט מטורף
מה שאני מחפש זה מישהו שבקיא בכל החדשנות הזאת ויכול להמליץ/לייעץ לי על איזה פלאפון ללכת ואיזה פונקציות באמת עובדות , וכוכ וכו
תודה רבה על כל העזרה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות