המלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!
-
כאן הם העלו מספרי תחנות עם חיוג והקשה אוטומטית של המספר תחנה https://mitmachim.top/post/436121
-
@אלי-TZA לא. תסתכל מה הוא ציטט, זה html למחשב/נוקיה c2 עם מספרי תחנות הכפתור חיוג מיידי לקלקו.
אבל אני מאמין שהוא לא הסתמך על זה, כי זה נתונים של לפני 5 שנים...
-
@נוחעם-FM לא מבין מה רלוונטי שם, אתה באמת חושב שהוא הכין APK מה-HTML שם? ברור שלא. מקסימום לקח את הרעיון העקרוני שכבר התגלגל כאן לאנדרואיד כמו שהזכירו לעיל את כהן צדק.
-
@aass כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
לגבי שיתוף האפליקציה, אני עדיין מתלבט באיזה אופן בדיוק לעשות את זה.
אולי תעשה גירסא חינמית פשוטה ממש ממש ועם אופציה אופליין לשדרוג לגירסת פרו ע''י קוד מובנה שיקבל רק מי שישלם לך.
(כמובן תצטרך להחביא אותו טוב שלא יהיה אפשר לגלות בפירוק)@נוחעם-FM כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
אולי תעשה גירסא חינמית פשוטה ממש ממש ועם אופציה אופליין לשדרוג לגירסת פרו ע''י קוד מובנה שיקבל רק מי שישלם לך.
ואז מישהו יפיץ פה את הפרוץ
-
@נוחעם-FM כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
@קראנץ-ונילה כתב בהמלצה | בקרוב - קבלת מידע בזמן אמת באפליקציה לבעלי סים כשר!!! הראשונה מסוגה!!!:
לא מאמין והוא גם יורחק מהפורום והפוסט יימחק.
אבל אתה צודק למקומות אחרים.ולגבי עצם הפריצה כל פריצה אפשר לחסום.
ואם תגיד לי כל חסימה אפשר לפרוץ, פרדוקס... -
-
כמובן שאין בכוונתי שאין לו זכות לגבות תשלום, פשוט כבר הוכח כאן שזה לא עובד ואנשים לא מוכנים לשלם אז אין טעם בכל העניין.
מעניין אותי אם יש סכום שיפרוץ את המחסום הפסיכולוגי של אנשים לשלם על אפל' ויגרום לכמות משמעותית של אנשים לרכוש. נגיד שקלים בודדים ממש. -
@aass
הצעה לשיפור, יש עוד קו טלפון שמספק זמני הגעת אוטובוסים [אולי יותר טוב, ] במס' 03-30-90-300
אולי תוכל לתת אפשרות לבחור לאיזה מספר להתקשר. -
@aass
הצעה לשיפור, יש עוד קו טלפון שמספק זמני הגעת אוטובוסים [אולי יותר טוב, ] במס' 03-30-90-300
אולי תוכל לתת אפשרות לבחור לאיזה מספר להתקשר.