-
@עדי-פרפרה האם ההתקן החכם הזה יכול גם לשלוט בטמפטורה שתצא מהברז באמבטיה או בטוש?
לדוגמא עבור התינוק אני מעונין שהטמפטורה תהיה 37 מעלות בדיוק(או קרוב מאוד) ועבורי אני מעונין בטווח 36-43
זה גם יקל על חישוב דקות המקלחת עבור המכשיר....@jack שאלה טובה מאוד , ישנה אפשרות כזאת אבל לא מדוייקת משום שאנחנו דוד חכם ללא שליטה על הברז, מה שכן ניתן לעשות זה לכוון טמפ ל40 מעלות ועד שהוא יגיע לברז הוא מאבד בדרך בערך 3 מעלות כה שיגיע בטמפ משוערת של 37 מעלות אבל לצערי נכון לעכשיו אני לא יכול להתחייב לזה אבל הרעיון הוא מעולה ואני יעביר את זה לבדיקה עם השותפים.
אפרופו קיים תוסף לברז (לא אצלנו) שבעזרתו אתה שולט בטמפ היציאה -
@aiib לכל דייר יש משתמש בנייד שלו וכאשר הוא מפעיל המערכת ידעת שאיציק הפעיל דוד ובסיום המקלחת יבוצע חישוב של כמה זמן מקלחת, איזה טמפ, צריכת חשמל ועלות
@עדי-פרפרה להרבה מאד מהחרדים אין נייד חכם, לרוב מוחלט אין לילדים נייד חכם. ולהרבה מאד, גם אין לילדים, בטח מתחת גיל מסוים, גם נייד רגיל.
(מה עוד שאני מתקשה לראות את הילד דואג לדוד כשהוא מבחינתו לא להתרחץ בכלל בחצי שנה הקרובה, ואחרי שהוא באמבטיה לא לצאת ממנה בחצי שנה הקרובה) -
@עדי-פרפרה להרבה מאד מהחרדים אין נייד חכם, לרוב מוחלט אין לילדים נייד חכם. ולהרבה מאד, גם אין לילדים, בטח מתחת גיל מסוים, גם נייד רגיל.
(מה עוד שאני מתקשה לראות את הילד דואג לדוד כשהוא מבחינתו לא להתרחץ בכלל בחצי שנה הקרובה, ואחרי שהוא באמבטיה לא לצאת ממנה בחצי שנה הקרובה)@יוסי-תנורי חחחחחחחח
העלו פה מספר רעיונות.
1.שליטה קולית בעזרת שיחה
2.הקמת אתר מובנה ומותאם למגזר
3.צג דיגיטלי סטנדרטי