בקשת מידע | פלוס | מה חשוב בניהול פיננסי?
-
אני עובד עכשיו בע"ה על אתר (שאולי יהפוך גם לאפליקצייה בע"ה) ברמה, שמיועד לניהול פיננסי חכם ונכון בשם: "פלוס".
רציתי לשאול את כל מי שיהיה מוכן לענות:
אם היו מציעים לך אפליקצייה או אתר שדרכו אתם מנהלים את הכסף שלכם - הוצאות, הכנסות, חסכונות, תקציבים וכו', מה הדבר שהכי היה חשוב לכם שיהיה בו? (וגם לא הכי חשוב
)
אשמח לכמה שיותר תגובות כדי לייעל את הפלטפורמה.
אשריכם!למי ששואל - כן זה קשור לנושא הריק שהעליתי מקודם.
ועוד למי ששואל - יש שירותים כאלה כבר היום אבל רובם ככולם הם לוקאלים או פשוט לא מספיק טובים. -
אני עובד עכשיו בע"ה על אתר (שאולי יהפוך גם לאפליקצייה בע"ה) ברמה, שמיועד לניהול פיננסי חכם ונכון בשם: "פלוס".
אם היו מציעים לך אפליקצייה או אתר שדרכו אתם מנהלים את הכסף שלכם - הוצאות, הכנסות, חסכונות, תקציבים וכו', מה הדבר שהכי היה חשוב לכם שיהיה בו? (וגם לא הכי חשוב
)
ועוד למי ששואל - יש שירותים כאלה כבר היום אבל רובם ככולם הם לוקאלים או פשוט לא מספיק טובים.@אברהם-גלסר אני חושב שהעיצוב של האתר משחק תפקיד גדול
שכוייח על הרעיון! -
)
ועוד למי ששואל - יש שירותים כאלה כבר היום אבל רובם ככולם הם לוקאלים או פשוט לא מספיק טובים. -
@אורחל אבל זה עוד לא נועד לזה. זה לתגובות על האתר עצמו אחרי שהוא ירוץ