Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@efraim-409 האפליקציה חסומה ב"חוסם יישומים". אי אפשר להסיר אותה בלי הסיסמה
@uriya-sh תקרא כאן איך להסיר, זה בכלל לא מסובך תסיר את האפליקציה שחוסמת לך את הגישה
@uriya-sh בדרך כלל נוצר קובץ של הסיסמא בקבצים שלך תבדוק בסייר הקבצים שלך איזה קבצים נוצרו של האפליקצייה ותמחוק אותם ותכנס מחדש לאפליקצייה ותגדיר סיסמא מחדש
@אבא-לו הסיסמה היא תשע נקודות שמחברים ביניהם (לא יודע איך להגדיר את זה בצורה טובה יותר אבל הבנתם על מה אני מדבר). איך תראה הסיסמה במחשב?
@uriya-sh לא אמרתי לראות את הסיסמא כנס לקבצים שלך תמחוק את הקבצים שקשורים לאפליקצייה וזהו נגמר הסיפור
@אבא-לו תודה רבה!!! אעדכן שבוע הבא אם זה הצליח.
בכל מקרה, מישהו מכיר דרך לדעת מה הסיסמה? יהיה יותר פשוט מלמחוק ואז להתקין מחדש
@uriya-sh אמר באפליקציית "חוסם יישומים" שנשכחה הסיסמה:
לא צריך להתקין מחדש.אם אתה מוחק את הקבצים אתה פשוט נכנס לאפליקצייה ומגדיר סיסמא מחדש
@אבא-לו איך אני יודע איזה קבצים הם של הסיסמה? אני לא רוצה למחוק את הקבצים שהאפליקצייה צריכה.
@uriya-sh לא יקרה כלום אם תמחוק את הקבצים תנסה לחפש אותם בתקיית android או בחוץ זה אמור להיות תקייה באנגלית רוב הפעמים על שם של האפליקצייה