בקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל
-
@הלי לי אין חשבון בנק.
אם למישהו פה יש והוא יכול לשלוח לי משהו כזה (כמובן עם פרטים פיקטיבים) - אשמח כדי שאוכל לראות אם יהיה אפשר לקדם את זה.אפשר פה, בצ'אט או במייל:
glasser.avraham@gmail.comאגב, @מצב-רוח מה קורה עם זה? אתה שולח? אפשר ועדיף למייל פה

@אברהם-גלסר כתב בבקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:
אם למישהו פה יש והוא יכול לשלוח לי משהו כזה (כמובן עם פרטים פיקטיבים) - אשמח כדי שאוכל לראות אם יהיה אפשר לקדם את זה.
מצורף קובץ של דיסקונט ופועלים הורדה מהעו"ש....
-
@אברהם-גלסר
כתב בבקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:זה לכאורה לא נתונים שקשורים ספציפית אליך, אלא לbase44
אני בספק אם זה נתונים שאמורים להיות גלויים.@מצב-רוח בכל אופן, אשמח אם תשלח. תודה!
עריכה: עניתי לך, תסתכל. -
@אברהם-גלסר
מה יהיה? -
@אברהם-גלסר
מה יהיה?@מצב-רוח עובד על זה ברגעים אלו
-
@אברהם-גלסר
מה יהיה?@מצב-רוח סודר?
-
@מצב-רוח סודר?
@אברהם-גלסר אלוף!!!
-
אופס
אני לא מאמין
ממש לפני כמה ימים עלה לאויר עוד אתר
בדיוק באותו נושא
https://-8030dbb4.base44.app/aboutזה מזכיר את התופעה של הבית יוסף והרמ"א ששניהם הגיעו למסקנא באותו זמן על הוצאת חיבור דומה, ועוד כמה דוגמאות...
אולי באמת תעבדו על שיתוף פעולה תקחו את הפלוסים של זה ושל זה ותחברו יחד, (כמו בדוגמא הנ"ל) או שפשוט יהיה שניים...
@בוקר-טוב כתב בבקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:
אני לא מאמין
ממש לפני כמה ימים עלה לאויר עוד אתר
בדיוק באותו נושא
https://-8030dbb4.base44.app/aboutוזה הקישור לשיתוף בפרוג
זה מזכיר את התופעה של הבית יוסף והרמ"א ששניהם הגיעו למסקנא באותו זמן על הוצאת חיבור דומה, ועוד כמה דוגמאות...
אולי באמת תעבדו על שיתוף פעולה תקחו את הפלוסים של זה ושל זה ותחברו יחד, (כמו בדוגמא הנ"ל) או שפשוט יהיה שניים...
היי, זה אני, אשמח לעבוד בשיתוף פעולה!
-
אגב, אפשר לבקש מבייס 44 להוסיף תג שלא יהיה אפשר לתרגם את האתר, וכך הוא לא יתרגם מעברית לעברית. ויעשה שגיאות כתיב
@יוסי461 צריך פשוט בפעם הראשונה לבחור שלא יהיה תרגום לאתר הזה.
@יוסי461 כתב בבקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:
מה המייל שלך?
-
@יוסי461 צריך פשוט בפעם הראשונה לבחור שלא יהיה תרגום לאתר הזה.
@יוסי461 כתב בבקשת מידע | תגובות | פלוס - פלטפורמת הניהול הפיננסי של ישראל:
מה המייל שלך?
הייתי רוצה לפתוח את המערכת לעוד קהלים.
בינתיים פרסמתי אותה כאן ובפרוג וברוך ה' יש כבר למעלה מ100 משתמשים!
אם למישהו יש עוד רעיונות איפה לפרסם את זה (גם מחוץ לקהל החרדי) אשמח מאוד שיכתוב לי או שיפרסם בעצמו (אבל עדיף שאני אפרסם).
אשריכם! -
ראשית כל תודה ענקית על המערכת
ה' יעזור שתצליחו בכל מעשה ידכם
תפתחו ותשכללו את המערכת לטובת העם היושב בציוןבלת"ק חלקי
הצעות ייעול- הוספת אופציה בהוצאות שההוצאה תוגדר כתרומה
- הוספת הו"ק כאמצעי תשלום. נכון להיום ניתן להגדיר הוצאה קבועה אבל ברשימת האמצעי תשלום לא מופיע הו"ק
- הוספת מערכת הלוואות בתוך מערכת ניהול כלכלת הבית ושתדע גם לחשב את ההחזרים של ההלואות כהוצאה קבועה ||(אני מאמין שזה קצת מורכב אבל סומך עליך)||
- אני לא מצליח להעלות קבצי CSV, Excel קבצי PDF עולה משובש לגמרי כך שצריך לתקן שורה שורה
- להוסיף אופציה לחשבון נוסף / נפרד לניהול
כלכלי לעסק עצמאי קטן
תודה רבה
ל @אברהם-גלסר @יוסי461
האמת שהכרתי קודם את המערכת של @יוסי461
אני כרגע מזין נתונים לשניהם בשביל לבחון אותםאולי תעבדו בשיתוף פעולה ותפתחו את המערכת עוד יותר ועוד...
אולי לא כולם יאהבו לשמוע את זה
אני בעד שתעשו איזשהו מנגנון שתוכלו גם להרוויח מזה כסף
בסוף צריך תמריץ בשביל לתחזק ולפתח מערכות -
ראשית כל תודה ענקית על המערכת
ה' יעזור שתצליחו בכל מעשה ידכם
תפתחו ותשכללו את המערכת לטובת העם היושב בציוןבלת"ק חלקי
הצעות ייעול- הוספת אופציה בהוצאות שההוצאה תוגדר כתרומה
- הוספת הו"ק כאמצעי תשלום. נכון להיום ניתן להגדיר הוצאה קבועה אבל ברשימת האמצעי תשלום לא מופיע הו"ק
- הוספת מערכת הלוואות בתוך מערכת ניהול כלכלת הבית ושתדע גם לחשב את ההחזרים של ההלואות כהוצאה קבועה ||(אני מאמין שזה קצת מורכב אבל סומך עליך)||
- אני לא מצליח להעלות קבצי CSV, Excel קבצי PDF עולה משובש לגמרי כך שצריך לתקן שורה שורה
- להוסיף אופציה לחשבון נוסף / נפרד לניהול
כלכלי לעסק עצמאי קטן
תודה רבה
ל @אברהם-גלסר @יוסי461
האמת שהכרתי קודם את המערכת של @יוסי461
אני כרגע מזין נתונים לשניהם בשביל לבחון אותםאולי תעבדו בשיתוף פעולה ותפתחו את המערכת עוד יותר ועוד...
אולי לא כולם יאהבו לשמוע את זה
אני בעד שתעשו איזשהו מנגנון שתוכלו גם להרוויח מזה כסף
בסוף צריך תמריץ בשביל לתחזק ולפתח מערכות@לא-הביישן-למד קודם כל תודה רבה על המשוב המפורט.
נענה על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון:
א. אתה יכול להוסיף אפשרות של תרומה בעריכת הקטגוריות בהגדרות.
ב. בוצע. נוספה האפשרות "הוראת קבע" באמצעי התשלום.
ג. לא לגמרי הבנתי, אשמח שתפרט.
ד. המערכת אכן לא תומכת בקבצי Excel.
בנוגע לשאר הסוגים – מערכת של בינה מלאכותית מנתחת את הנתונים ומעלה אותם, לכן לפעמים זה לא עובד. כדאי לנסות להעלות שוב באופן קצת שונה ובכל מקרה צריך שהנתונים יהיו מסודרים (יש גם קובץ csv להורדה לדוגמה).
ה. האפשרות הזאת קיימת תחת "חשבונות" - תסתכל במדריך.כמו שכבר כתבתי כרגע המערכת חינמית אולי בהמשך נוסיף פרסומות או אפשרות לתרומות.