בעיה | סייר ווינדוס נתקע פעמים רבות
-
משהו מוזר שקורה לי די הרבה, דווקא התוכנה של סייר הקבצים שלכאורה זו תוכנה נורא פשוטה ולא בעייתית נתקעת לי שוב ושוב.
אני לא נתקל בתוכנות נוספות שנתקעות.
נתקע, פירוש הוא שלא מגיב, והחלון נהיה בהיר כזה, וכתוב למעלה לא מגיב.
אודה לרעיונות,@לא-מייבין זה קורה כשאתה מפעיל משהו ספציפי?
תעקוב אחר מנהל המשימות>ביצועים, האם יש קפיצה במשהו.
זה ייתן כיוון. -
@לא-מייבין זה קורה כשאתה מפעיל משהו ספציפי?
תעקוב אחר מנהל המשימות>ביצועים, האם יש קפיצה במשהו.
זה ייתן כיוון. -
לא נראה לי שזה בעיה בסייר יותר נראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש ואם אתה מפעיל כמה תוכנות או שאתה מעתיק משהו אתה מכביד על המערכת ואז הוא הוא מגיב אם זה בעיה שהסייר לא מגיב גם ששום דבר אחר לא פועל ברקע זה כבר בעיה אחרת וזה בדרך כלל קורה אם משהו מחבר כרטיס או USB מהאלי או כרטיס עם הרבה חומר ומנסה להעתיק אליו תוכן הוא מפיל את הסייר. שורה תחתונה נדיר שהסייר נופל בגלל בעיה בסייר יותר זה גורם אחר שמפיל אותו התפקיד שלך הוא לאתר מה מפיל אותו או גורם לו להכבדה.
-
משהו מוזר שקורה לי די הרבה, דווקא התוכנה של סייר הקבצים שלכאורה זו תוכנה נורא פשוטה ולא בעייתית נתקעת לי שוב ושוב.
אודה לרעיונות,@לא-מייבין תוכל לנסות לנקות את ה cache של התמונות.
זה נראה לי בניקוי דיסקים הכי למטה -
לכולם.
ככה, הווינדוס ווינדוס 11
נתקע לפעמים סתם שאני מנסה לפתוח משהו. לא העתקה מסובכת או משהו כזה.
לא רואים איזה קפיצה מיוחדת בסייר ווינדוס.
לי נראה שזה קשור לתוכנת הגיבוי שמותקנת לי על המחשב, ואני לא מצליח להסיר אותה, אני מדבר על התוכנת גיבוי לוואן דרייב. -
לכולם.
ככה, הווינדוס ווינדוס 11
לי נראה שזה קשור לתוכנת הגיבוי שמותקנת לי על המחשב, ואני לא מצליח להסיר אותה, אני מדבר על התוכנת גיבוי לוואן דרייב.@לא-מייבין כתב בבעיה | סייר ווינדוס נתקע פעמים רבות:
לכולם.
ככה, הווינדוס ווינדוס 11
לי נראה שזה קשור לתוכנת הגיבוי שמותקנת לי על המחשב, ואני לא מצליח להסיר אותה, אני מדבר על התוכנת גיבוי לוואן דרייב.לא מבין בזה סליחה נסיתי לעזור.
-
אודה לרעיונות,@לא-מייבין בדרך כלל זה בעיות שנובעות מדברים שנטענים ביחד עם ה explorer כמו shell extensions - הפריטים בתפריט שנפתח בלחיצה ימנית והפריטים בגישה מהירה
כדאי שתנסה למחוק את היסטוריית הגישה המהירה ואת האינדקס של סייר הקבצים ואם הבעיה חוזרת על עצמה אז תבדוק מה נטען לתפריט לחיצה ימנית (אפשר לבדוק עם autoruns או ShellExView) ואם גם זה לא עזר תבדוק אם יש בעיות בדיסק הקשיח -
@לא-מייבין בדרך כלל זה בעיות שנובעות מדברים שנטענים ביחד עם ה explorer כמו shell extensions - הפריטים בתפריט שנפתח בלחיצה ימנית והפריטים בגישה מהירה
כדאי שתנסה למחוק את היסטוריית הגישה המהירה ואת האינדקס של סייר הקבצים ואם הבעיה חוזרת על עצמה אז תבדוק מה נטען לתפריט לחיצה ימנית (אפשר לבדוק עם autoruns או ShellExView) ואם גם זה לא עזר תבדוק אם יש בעיות בדיסק הקשיח@מתכנת-חובב תוכל לפשט לי יותר את ההוראות שלך?
אני צריך הוראות גם להוראות שלך.