שיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!
-
אל תזמינו בחיים מאלי אקספרס כרטיסי זיכרון וכדו' דובר פה בפורום רבות וכולם אומרים ככה (גם אם מישהו יספר לכם שמחזיק לו כבר תקופה...)
מנסיון אישי וכואב זה לא שווה! היה לי כרטיס שהחזיק בערך שנה ופתאום מת ללא יכולת שיחזור
שימו לב אני לא היחיד לצערי ויש עדיין אנשים שנמשכים אחרי המחיר המפתה.
המלצה שלי לא להתקרב בכלל!!! -
אל תזמינו בחיים מאלי אקספרס כרטיסי זיכרון וכדו' דובר פה בפורום רבות וכולם אומרים ככה (גם אם מישהו יספר לכם שמחזיק לו כבר תקופה...)
מנסיון אישי וכואב זה לא שווה! היה לי כרטיס שהחזיק בערך שנה ופתאום מת ללא יכולת שיחזור
המלצה שלי לא להתקרב בכלל!!!@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
המלצה שלי לא להתקרב בכלל!!!וזה קורה גם לאנשים שקנו מהארץ כרטיס זיכרון של סאנדיסק.
בכללי כל הדברים האלה לא באמת אמינים ויכולים למות ביום בהיר בלי הודעה מראש
(או לההפך לבלתי ניתנים לכתיבה ושאר באגים)
וכמו שכותב @ משחזר מידע@משחזר-מידע כתב בבעיה | המחשב מבקש אתחול......:
@מלכהלה כתב בבעיה | המחשב מבקש אתחול......:
וכן להציל את מליוני הקבצים?
חיוב גמור לגבות חומר חשוב
לפחות בשיטת backup rule 3-2-1אם כי בעלי ושאר האתרים האלו יש הרבה פעמים דברים שהם סתם מזויפים וצריך לבדוק טוב לפני השימוש
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
המלצה שלי לא להתקרב בכלל!!!וזה קורה גם לאנשים שקנו מהארץ כרטיס זיכרון של סאנדיסק.
בכללי כל הדברים האלה לא באמת אמינים ויכולים למות ביום בהיר בלי הודעה מראש
(או לההפך לבלתי ניתנים לכתיבה ושאר באגים)
וכמו שכותב @ משחזר מידע@משחזר-מידע כתב בבעיה | המחשב מבקש אתחול......:
@מלכהלה כתב בבעיה | המחשב מבקש אתחול......:
וכן להציל את מליוני הקבצים?
חיוב גמור לגבות חומר חשוב
לפחות בשיטת backup rule 3-2-1אם כי בעלי ושאר האתרים האלו יש הרבה פעמים דברים שהם סתם מזויפים וצריך לבדוק טוב לפני השימוש
@לעכשיו כמעט ולא קורה סאנדיסק זה חברה שמכבדת את עצמה וכמעט שלא קורה כזה דבר
בעלי הרוב המוחלט מזוייף!! לא שווה להסתכן עדיף לשלם כמה שקלים יותר (ונכון לפעמים כמה עשרות שקלים יותר תלוי בגודל) בארץ לחברה מוכרת מאשר להסתכן -
בעלי הרוב המוחלט מזוייף!! לא שווה להסתכן עדיף לשלם כמה שקלים יותר (ונכון לפעמים כמה עשרות שקלים יותר תלוי בגודל) בארץ לחברה מוכרת מאשר להסתכן@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
בעלי הרוב המוחלט מזוייף!! לא שווה להסתכן עדיף לשלם כמה שקלים יותר (ונכון לפעמים כמה עשרות שקלים יותר תלוי בגודל) בארץ לחברה מוכרת מאשר להסתכןמה לא קורה? הם אכן לא מוכרים דברים מזויפים.
אבל הכרטיסים ודיסק אונקי שלהם קורסים לא אחת
ובאמת צריך לדעת מה לקנות מעלי (אגב, פרסמתי כאן רשימה של דברים שבדקתי ועובדים) -
@CSS-0 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
למה כזה "קצת" רק 16,
לא עדיף 64 ? זה נראה לי הרבה יותר... 

בשביל כונן ssd גם אם זה היה 1TB זה מידי זול ואתה מדבר על 16TB שאני לא יודע אם בכלל קיים בכונן ssd, שלא לדבר על 64 שזה הזוי לחלוטין...
-
@CSS-0 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
למה כזה "קצת" רק 16,

בשביל כונן ssd גם אם זה היה 1TB זה מידי זול ואתה מדבר על 16TB שאני לא יודע אם בכלל קיים בכונן ssd, שלא לדבר על 64 שזה הזוי לחלוטין...
@ישראל-142 בסדר נוו חזרתי בי

-

האמת שאני לא מבין איך הם לא מתביישים לפרסם כזה דבר אני במקומם הייתי מתבייש מאוד
-
למה כזה "קצת" רק 16,

@ישראל-142 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
על 16TB שאני לא יודע אם בכלל קיים בכונן ssd,
זה המקסימום אבל קשה להשיג.
תיאורטית הצליחו להכניס 256TB אבל לא קיים עדיין לפי מה שאני יודע
-

@ישראל-142 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
הם לא מתביישים גם לפרסם עוד כמה דברים

-
הם לא מתביישים גם לפרסם עוד כמה דברים