שיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!
-
@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
בהמשך לזה
רציתי לשתף אתכם שיש באליאקפרס מבצעים פסיכים!!!!
לדוג' הנגן M36 עם דיל 'ברוך בואך' = 124 ש"ח!!!
אוזניות אנקר P20i (לא מהמוכר הרשמי) עם דיל 'ברוך בואך' = 20 ש"ח!!!!!
ויש עוד אלפי מוצרים עם הנחות מטורפות!
שווה

תהנו...רק אני חייב לכתוב, שאמנם יש מבצעים אבל הם לא "מטורפים".
ב11.11 ובבלאק פריידי היו מבצעים הרבה יותר טובים. -
@דוד-משה-1 יש מבצעים מטורפים על דברים לא כזה טובים
אבל לפני כמה ימים היה על הרבה דברים -
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
אני גם נכנסתי לא ראיתי מבצעים מי יודע מה
אבל הם ממש שווים
לאו דווקא כמו 11.11 וכו'
אבל עדיין... יש מבצעים. -
בהמשך לזה
שווה

תהנו...@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
אל תגזים לא אלפי אבל יש............
-
טוב יאללה ,
מה באתם לבעס, המחיר של האוזניות באמת סבבה,
הזמנתי כאלו.
המחיר המקורי הרבה יותר יקר.
תודה על הקישור @מגנוס-קרלסן -
-
@CSS-0 אתה רציני? חחחחחח
-
-
-
@CSS-0
ראשית לא מומלץ בכלל לקנות מוצרי זיכרון מאלי אקספרס (גם אם בהתחלה זה ניראה שזה עובד...)
שנית זה לא ניראה אמין בכלל@3157686 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
@CSS-0
ראשית לא מומלץ בכלל לקנות מוצרי זיכרון מאלי אקספרס (גם אם בהתחלה זה ניראה שזה עובד...)לי יש דיסק אונקי מעלי שעובד טוב כבר שנתיים.
צריך לדעת איך לבדוק, כמו שכתבתי באריכות כאן. -
@3157686 כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
@CSS-0
ראשית לא מומלץ בכלל לקנות מוצרי זיכרון מאלי אקספרס (גם אם בהתחלה זה ניראה שזה עובד...)לי יש דיסק אונקי מעלי שעובד טוב כבר שנתיים.
צריך לדעת איך לבדוק, כמו שכתבתי באריכות כאן. -
@לעכשיו כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
100% מזויף.
יותר 100%, לפעמים זה פריצה שרק נראה במחשב שבאמת יש כמות כזאת, ולפעמים אפי' זה לא,
וגם מי שחושב שזה יעזור לו רק להעביר קבצים ממחשב למחשב ולא לאחסן על זה באופן קבוע שיחשוב פעמיים חבר שלי ניסה את מזלו והקבצים לא החזיקו ממעמד יותר מדקה בזיכרון, כמובן לפעמים נחמד לבזבז 3 שקל או כדי שיהיה משלוח חינם וכדומה. -
@לעכשיו כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
100% מזויף.
יותר 100%, לפעמים זה פריצה שרק נראה במחשב שבאמת יש כמות כזאת, ולפעמים אפי' זה לא,
וגם מי שחושב שזה יעזור לו רק להעביר קבצים ממחשב למחשב ולא לאחסן על זה באופן קבוע שיחשוב פעמיים חבר שלי ניסה את מזלו והקבצים לא החזיקו ממעמד יותר מדקה בזיכרון, כמובן לפעמים נחמד לבזבז 3 שקל או כדי שיהיה משלוח חינם וכדומה.@פבב-הראשון כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
100% מזויף.
וגם מי שחושב שזה יעזור לו רק להעביר קבצים ממחשב למחשב ולא לאחסן על זה באופן קבוע שיחשוב פעמיים חבר שלי ניסה את מזלו והקבצים לא החזיקו ממעמד יותר מדקה בזיכרון, כמובן לפעמים נחמד לבזבז 3 שקל או כדי שיהיה משלוח חינם וכדומה.כמו שכתבתי, אפשר לבדוק כמה באמת יש ואז להעביר פחות ממה שבאמת יש (כמובן שא"א לסמוך על זה לאחסון, אבל העברה זה בדר"כ מספיק)
ואין דבר כזה שהקבצים מתנדפים דקה. זה אומר שהם מעולם לא היו שם (או שהם נדרסו כי הוא העתיק יותר ממה שאפשר באמת. -
@פבב-הראשון כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
100% מזויף.
וגם מי שחושב שזה יעזור לו רק להעביר קבצים ממחשב למחשב ולא לאחסן על זה באופן קבוע שיחשוב פעמיים חבר שלי ניסה את מזלו והקבצים לא החזיקו ממעמד יותר מדקה בזיכרון, כמובן לפעמים נחמד לבזבז 3 שקל או כדי שיהיה משלוח חינם וכדומה.כמו שכתבתי, אפשר לבדוק כמה באמת יש ואז להעביר פחות ממה שבאמת יש (כמובן שא"א לסמוך על זה לאחסון, אבל העברה זה בדר"כ מספיק)
ואין דבר כזה שהקבצים מתנדפים דקה. זה אומר שהם מעולם לא היו שם (או שהם נדרסו כי הוא העתיק יותר ממה שאפשר באמת.@לעכשיו כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
ואין דבר כזה שהקבצים מתנדפים דקה.
הוא העביר כמות לגיטימית לגמרי וראה שעבר, אם בכל זאת אתה מתווכח אם המציאות בכיף.
נ.ב. לא דיברתי על דגם מסוים וכעושים בדיקה על דגם ספציפי וכדומה. -
נ.ב. לא דיברתי על דגם מסוים וכעושים בדיקה על דגם ספציפי וכדומה.@פבב-הראשון כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
איך הוא ראה שעבר? הסתכל בסייר קבצים?
-
@פבב-הראשון כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
איך הוא ראה שעבר? הסתכל בסייר קבצים?
@לעכשיו אני חושב שכן, בל''נ אשאל אותו אם הבנתי נכון את הסיפור.
-
יפה, להסתכל בסייר קבצים זאת לא דרך לבדוק...
-
בהמשך לזה
שווה

תהנו...@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | תחילת השנה האזרחית = אליאקספרס במבצעים מטורפים (וכנראה גם בשאר האתרים)!!!!:
eufy זה חברת בת של אנקר (או הפוך)