המלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!
-
@שלמה-רביב כשאני באוטובוס רועש, ישמעו אותי ברור? זה בעיקר מה שמפריע לי באוזניות הפשוטות שלי
@אהרן כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
@שלמה-רביב כשאני באוטובוס רועש, ישמעו אותי ברור? זה בעיקר מה שמפריע לי באוזניות הפשוטות שלי
כן.
אני נסעתי במהירות גבוהה עם הרבה מאוד רוח מסביב ושמעו אותי בטלפון מצוין זה ממש אכותי במיקרופון -
@אהרן כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
כן שומעים ברור, אפילו לא שומעים שאתה באוטובוס בכלל
-
קניתי ב11,11 בקצת יותר עם קופונים אבל עכשיו זה ללא קופונים במחיר מטורף!
אני לא יודע אם יש לזה עוד קופונים להוזי לעוד יותר אבל אולי המומחים כאן ידעו @פבב-הראשון
קישור לאוזניות מהחנות הרשמית של אנקר!
האוזניות האלה ממש מטורפות אולי אני יעשה עליהם סקירה בהמשך ב"נ
יש להם סינון רעשים ברמה מאוד גבוהה וסאונד גבוה ברור ומטורף!
ממליץ בחום@שלמה-רביב כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
אני לא יודע אם יש לזה עוד קופונים להוזי לעוד יותר אבל אולי המומחים כאן ידעו @פבב-הראשון
ממליץ בחוםבקישור שהבאת - חנות אנקר הרשמית, אין אפשרות להזמין לישראל.
לידיעת הציבור -
ממליץ בחוםפוסט זה נמחק! -
@מגנוס-קרלסן לא רוצה למכור שום דבר מה השאלה?
תקרא את הפוסט שוב. -
תקרא את הפוסט שוב.@שלמה-רביב כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
תקרא את הפוסט שוב.אויששש
לא שמתי לב.מחקתי
-
ממליץ בחום@שלמה-רביב אגב המחיר של זה זה 236 ולא 230...
-
@שלמה-רביב אגב המחיר של זה זה 236 ולא 230...
@מטען-נייד כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
₪236.74 אם אתה כ"כ מדייק
-
@מטען-נייד כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
₪236.74 אם אתה כ"כ מדייק
@שלמה-רביב
אם אני נוסע בקורקינט במהירות 50 קמ"ש עדיין ישמעו אותי? -
@שלמה-רביב
אם אני נוסע בקורקינט במהירות 50 קמ"ש עדיין ישמעו אותי? -
@שלמה-רביב
אם אני נוסע בקורקינט במהירות 50 קמ"ש עדיין ישמעו אותי?@smct כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
@שלמה-רביב
אם אני נוסע בקורקינט במהירות 50 קמ"ש עדיין ישמעו אותי?אני לא רוצה להתחייב לשום דבר כי לא ניסיתי אבל נסעתי במהירות של 20 30 קמ"ש לפני כמה ימים שהיה רוחות ממש חזקות ושמעו אותי פיקס
אבל באמת כדאי שנחכה ל @kasnik -
@smct כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
@שלמה-רביב
אם אני נוסע בקורקינט במהירות 50 קמ"ש עדיין ישמעו אותי?אני לא רוצה להתחייב לשום דבר כי לא ניסיתי אבל נסעתי במהירות של 20 30 קמ"ש לפני כמה ימים שהיה רוחות ממש חזקות ושמעו אותי פיקס
אבל באמת כדאי שנחכה ל @kasnik@שלמה-רביב
אתה יודע מה ההבדל באוזניות האלה בין הפרו ללא פרו? -
@שלמה-רביב
אתה יודע מה ההבדל באוזניות האלה בין הפרו ללא פרו?@smct כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
@שלמה-רביב
אתה יודע מה ההבדל באוזניות האלה בין הפרו ללא פרו?סאונד קצת יותר טוב סינון רעשים הרבה יותר טוב וסוללה קצת פחות טובה
אין לי אישית את הNC אבל זה מה שיצא לי מכל הברורים -
@למה-באתי כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
השחור אזל. כמה הם עולות בדכ בעלי?
320-350
@שלמה-רביב כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
@למה-באתי כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
השחור אזל. כמה הם עולות בדכ בעלי?
320-350
300 (ואפי' קצת פחות)- 350
-
@נוחעם-FM כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
פעם היה קורקינט....
-
@נוחעם-FM כתב בהמלצה | מבצע מטורף ששוה להכיר! אוזניות אנקר ליברטי 4 פרו ב230 ש"ח!!!:
פעם היה קורקינט....
עוד לא הספקת לבדוק את זה?