בירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?
-
@א.מ.ד. עובד!
תודה ממש
רק שאלה נוספת שמתי לב שבמולטימדיה יש אפלקציות שברגע שמדליקים אותם הם משתלטים על הנגן של המולטי
ויש כאלה שלא
איך אני מגדיר שהמולטדמיה תכיר באפלקצייה בתור אפלקציית מוזיקה -
@efishesh כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
הכנתי אפלקצייה להזרמת מוזיקה
בכל פעם שאני ממזער את האפלקצייה ועובר לחלון אחר זה מפסיק לנגן
הקוד שלי מבוסס על ספריות ריאקט
עברתי מלא ספריות שום דבר לא עזר לי
הניגון של המדיה הוא WebView עם אלמנט audio
אני לא יכול לעבור לנגן עם Native כי נגן Native לא יודע לנגן את ההזרמה של הצד שרת וזה בעיה בשבילי לשנות את הצד שרת
אשמח לעזרתכם אני די מיואשWebView מפסיק לנגן במזעור האפליקציה.
תעבור לספריות כמו Jetpack Media3 עם הרכיב ExoPlayer.
כדי להמשיך לנגן ברקע תשתמש בחלק מהספריה שנקרא MediaSessionService שהופך את המוזיקה לשירות.
ExoPlayer נבנה במיוחד להזרמת מדיה. -
@א.מ.ד. כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
WebView מפסיק לנגן במזעור האפליקציה
אני עשיתי אפליקציה של ווב לאיזה אתר והוא ממשיך לנגן גם אחרי שאני עובר למסך הראשי...
בשיואמי F21Pro@עניו-כמשה כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
אני עשיתי אפליקציה של ווב לאיזה אתר והוא ממשיך לנגן גם אחרי שאני עובר למסך הראשי...
בשיואמי F21Proתלוי באיזה אנדרואיד ובעוד כל מיני דברים
גם מה שבניתי יש מכשירים שעובד ויש שלא -
@efishesh בהגדרות של אנדרואידאוטו במכשיר תגלול להגדרות מפתחים ותוסיף את האפליקצייה שלך,
כמובן תצטרך להוסיף ניהול לפונקציה הזאת באפליקצייה שלך (אם אני זוכר נכון זה לא מסובך)
@cfopuser כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
@efishesh בהגדרות של אנדרואידאוטו במכשיר תגלול להגדרות מפתחים ותוסיף את האפליקצייה שלך,
כמובן תצטרך להוסיף ניהול לפונקציה הזאת באפליקצייה שלך (אם אני זוכר נכון זה לא מסובך)
אני לא רוצה דרך אנדרואיד אוטו
במכשיר שלי כבר מאופשר לאפלקצייה חיצונית להשתלט על המוזיקה
השאלה מה צריך לשנות ברמת האפלקצייה -
בשיואמי F21Pro@עניו-כמשה כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
בשיואמי F21Proאני חושב שזה השתנה מאנדרואיד 12 או 13.
-
@עניו-כמשה כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
@עניו-כמשה כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
יש לי אנדרואיד 11
-
יש לי אנדרואיד 11
יש לי אנדרואיד 11
נכון מ12 ומעלה זה התחיל להיות בעייתי, עד 11 היה די קל ליצור השמעה רצופה
נראה לי ש14 אפילו יותר מורכב -
@א.מ.ד. עובד!
תודה ממש
רק שאלה נוספת שמתי לב שבמולטימדיה יש אפלקציות שברגע שמדליקים אותם הם משתלטים על הנגן של המולטי
ויש כאלה שלא
איך אני מגדיר שהמולטדמיה תכיר באפלקצייה בתור אפלקציית מוזיקה@efishesh כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
@א.מ.ד. עובד!
תודה ממש
ויש כאלה שלא
איך אני מגדיר שהמולטדמיה תכיר באפלקצייה בתור אפלקציית מוזיקהאתה צריך ליצור אובייקט של MediaSession שמחזיק את ה-ExoPlayer בתוך השירות שבו נמצא הנגן, כדי שהאנדרואיד יכיר באפליקציה כאפליקציית מוזיקה -
val player = ExoPlayer.Builder(context).build() val mediaSession = MediaSession.Builder(context, player) .build()במניפסט אתה צריך להוסיף את זה (מגדיר כאפליקציית מוזיקה ומאפשר שליטה מכפתורי מדיה כמו לדוגמא ברכב או באוזניות):
<service android:name=".PlaybackService" android:exported="true"> <intent-filter> <action android:name="androidx.media3.session.MediaSessionService" /> <action android:name="android.intent.action.MEDIA_BUTTON" /> </intent-filter> </service>זה אמור ליצור לך התראה עם כפתורי מדיה שאתה יכול להגדיר את התוכן שלה כמו שם השיר וכדומה, ואתה יכול גם להגדיר שבלחיצה עליה האפליקציה עצמה תיפתח.
-
@efishesh כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
@א.מ.ד. עובד!
תודה ממש
ויש כאלה שלא
איך אני מגדיר שהמולטדמיה תכיר באפלקצייה בתור אפלקציית מוזיקהאתה צריך ליצור אובייקט של MediaSession שמחזיק את ה-ExoPlayer בתוך השירות שבו נמצא הנגן, כדי שהאנדרואיד יכיר באפליקציה כאפליקציית מוזיקה -
val player = ExoPlayer.Builder(context).build() val mediaSession = MediaSession.Builder(context, player) .build()במניפסט אתה צריך להוסיף את זה (מגדיר כאפליקציית מוזיקה ומאפשר שליטה מכפתורי מדיה כמו לדוגמא ברכב או באוזניות):
<service android:name=".PlaybackService" android:exported="true"> <intent-filter> <action android:name="androidx.media3.session.MediaSessionService" /> <action android:name="android.intent.action.MEDIA_BUTTON" /> </intent-filter> </service>זה אמור ליצור לך התראה עם כפתורי מדיה שאתה יכול להגדיר את התוכן שלה כמו שם השיר וכדומה, ואתה יכול גם להגדיר שבלחיצה עליה האפליקציה עצמה תיפתח.
-
@א.מ.ד. וואו אתה ממש שולט
תודה לך
(אגב לכל מי שתוהה למה אני משתמש בעזרת אדם ולא מכונה, שום AI לא ידע לענות לי על השאלות האלה, בצורה ברורה וחדה)@efishesh כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
@א.מ.ד. וואו אתה ממש שולט
תודה לךתודה
פשוט יצרתי בעבר אפליקציה דומה ועצרתי באמצע כי ה-API של יוטיוב חסום בנטפרי אז זה לא היה לי שימושי בזמנו@efishesh כתב בבירור | איך גורמים לאפלקצייה להזרים מוזיקה גם כשהאפלקציה ממוזערת?:
(אגב לכל מי שתוהה למה אני משתמש בעזרת אדם ולא מכונה, שום AI לא ידע לענות לי על השאלות האלה, בצורה ברורה וחדה)
יש את התיעוד הרשמי של ExoPlayer
אם אתה רוצה לקבל תשובות מדוייקות מה-AI תן לו קישור של התיעוד הספציפי ותגיד לו שיתבסס עליו. עזר לי המון!