מדריך | כך תוכלו להסיר את השורה של גוגל מההגדרות!!!!!
-
תגובה: מדריך | כך תוכלו להסיר את השורה של גוגל מההגדרות!!!!!
כאן תוכלו לשאול כל שאלה...@מגנוס-קרלסן סחטיין יפה מאוד
אבל אם אין דרך להכנס לשירותי גוגל אז מה העניין לא למחוק אותם וזהו?אני יודע שאפשר דרך מנהל אקטיביטי
אבל השאלה מה האינטרס לאדם הפשוט לעשות את זה ולא למחוק וזהו?או שתוסיף במדריך הסבר איך להכנס אליהם בכל זאת כשאין את השורה...
-
@מגנוס-קרלסן סחטיין יפה מאוד
אבל אם אין דרך להכנס לשירותי גוגל אז מה העניין לא למחוק אותם וזהו?אני יודע שאפשר דרך מנהל אקטיביטי
אבל השאלה מה האינטרס לאדם הפשוט לעשות את זה ולא למחוק וזהו?או שתוסיף במדריך הסבר איך להכנס אליהם בכל זאת כשאין את השורה...
-
יפה מאוד זה עובד אבל בדיוק חיפשתי אופציה שלא יראו אבל שזה יהיה בתוך הגירסה יאני לא מודל באמת הסתבכתי אולי מישהו מכיר כזה דרך אני ישמח לעזרה
@אלוף-תימן כתב בשיתוף | תגובות ל: כך תוכלו להסיר את השורה של גוגל מההגדרות!!!!!:
יפה מאוד זה עובד אבל בדיוק חיפשתי אופציה שלא יראו אבל שזה יהיה בתוך הגירסה יאני לא מודל באמת הסתבכתי אולי מישהו מכיר כזה דרך אני ישמח לעזרה
לא בדקתי אבל אולי אפשר ב
top levl settings.xml -
@אלוף-תימן כתב בשיתוף | תגובות ל: כך תוכלו להסיר את השורה של גוגל מההגדרות!!!!!:
לא בדקתי אבל אולי אפשר ב
top levl settings.xml -
@אלוף-תימן ודרך המניפסט ניסית ?
כמו שאפשר שלא יראו אפליקציה בלאונצ'ר -
@אלוף-תימן
https://mitmachim.top/post/655069אז אולי משהו דומה...
-
כמו שאפשר שלא יראו אפליקציה בלאונצ'ר@נוחעם-FM כתב בשיתוף | תגובות ל: כך תוכלו להסיר את השורה של גוגל מההגדרות!!!!!:
כמו שאפשר שלא יראו אפליקציה בלאונצ'ראי אפשר
-
פוסט זה נמחק!
-
י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-עזרה הדדית - אנדרואיד
-
הצלחתם סוף סוף להסתיר את הוויפי מהמכשיר שלכם
אבל פתאום אתם מגלים שהוא עדיין לא "כשר" כי רואים את השורה של הגוגל בהגדרות?אז אחרי שעות על גבי שעות (עם קצת עזרה מהAI)
שניסיתי להסתיר את השורה של הגוגל < נכנסתי לקבצי האפליקציה = לא הצלחתי
כל דבר שניסיתי, בדקתי לא מצאתי או שהסתבכתי וכו'אז ב"ה פיתחתי מודול למגי'סק שיעשה את זה בשנייה!!!!
המודול: NoGoogle.zip
הצלחתי להתקין אותו על המג'יסק 30.6מסתמא יעבוד גם בשאר
תהנו...
@מגנוס-קרלסן
אז אחרי שהצלחת קצת להלחיץ אותי...
כי השורה לא חזרה כשהסרתי את המודל...
חפרתי קצת וראיתי שזה פקודת pm..
אז הנה מודל שיחזיר אותה בחזרה
bak-google.zip
אבל הוא יוסיף גם סמל בלאונצ'ר
למי שלא היה זה המודל
bak-google 2.zipלמרות שאין עניין במודל שמצריך הפעלה מחדש ואפשר פשוט להריץ רק את הפקודה בסימולטור שיש במנהל mt