בירור | יומן שיחות ענק והרבה אנשי קשר בכרטיס זיכרון
-
ברוב המכשירים הכשרים יש קצת מידי אנשי קשר ועוד יותר קצת יומן שיחות, מישהו יודע למה?
אם זה ענין של מקום בזיכרון, האם אין אפשרות שאנשי הקשר שלי ישבו על הכרטיס זיכרון, כמו שהתזכיר במכשירים מסויימים נמצא בכרטיס, וכמו שאפשר לגבות אנשי קשר ויומן שיחות לכרטיס, אז האם אי אפשר לעשות יומן שיחות ענק ובלי הגבלה לאנשי קשר כי פשוט הם ישבו על הכרטיס? -
ברוב המכשירים הכשרים יש קצת מידי אנשי קשר ועוד יותר קצת יומן שיחות, מישהו יודע למה?
אם זה ענין של מקום בזיכרון, האם אין אפשרות שאנשי הקשר שלי ישבו על הכרטיס זיכרון, כמו שהתזכיר במכשירים מסויימים נמצא בכרטיס, וכמו שאפשר לגבות אנשי קשר ויומן שיחות לכרטיס, אז האם אי אפשר לעשות יומן שיחות ענק ובלי הגבלה לאנשי קשר כי פשוט הם ישבו על הכרטיס?@בינוני כתב בבירור | יומן שיחות ענק והרבה אנשי קשר בכרטיס זיכרון:
אם זה ענין של מקום בזיכרון, האם אין אפשרות שאנשי הקשר שלי ישבו על הכרטיס זיכרון, כמו שהתזכיר במכשירים מסויימים נמצא בכרטיס, וכמו שאפשר לגבות אנשי קשר ויומן שיחות לכרטיס, אז האם אי אפשר לעשות יומן שיחות ענק ובלי הגבלה לאנשי קשר כי פשוט הם ישבו על הכרטיס?במילה אחת-לא.
הסיבה היא שבגלל שיהיה את האופציה שהכרטיס יצא אז זה יעשה בעיות -
@בינוני כתב בבירור | יומן שיחות ענק והרבה אנשי קשר בכרטיס זיכרון:
אם זה ענין של מקום בזיכרון, האם אין אפשרות שאנשי הקשר שלי ישבו על הכרטיס זיכרון, כמו שהתזכיר במכשירים מסויימים נמצא בכרטיס, וכמו שאפשר לגבות אנשי קשר ויומן שיחות לכרטיס, אז האם אי אפשר לעשות יומן שיחות ענק ובלי הגבלה לאנשי קשר כי פשוט הם ישבו על הכרטיס?במילה אחת-לא.
הסיבה היא שבגלל שיהיה את האופציה שהכרטיס יצא אז זה יעשה בעיות