בעיה | פייבוקס וביט באימולטור בנטפרי - למישהו עובד?
-
ניסיתי באימולטורים שונים להפעיל את "פייבוקס" או "ביט", ולא מצליח לי, האפליקציה כל הזמן נסגרת או לא מגיבה, אולי בגלל שזו לא האפליקציה הכי מעודכנת. מישהו יודע איך אפשר להפעיל אחת שתעבוד? יש למישהו קישור שעובד בנטפרי לקובץ מעודכן?
-
ניסיתי באימולטורים שונים להפעיל את "פייבוקס" או "ביט", ולא מצליח לי, האפליקציה כל הזמן נסגרת או לא מגיבה, אולי בגלל שזו לא האפליקציה הכי מעודכנת. מישהו יודע איך אפשר להפעיל אחת שתעבוד? יש למישהו קישור שעובד בנטפרי לקובץ מעודכן?
-
@שימי-מנהרדעא אני הורדתי מהחנות הרגילה ועובד בנטפרי.
@EBA אבל החנות הרגילה עצמה סגורה בנטפרי... אז איך..?
-
@EBA אבל החנות הרגילה עצמה סגורה בנטפרי... אז איך..?
@שימי-מנהרדעא חיברתי לרשת שהיא לא נטפרי בשביל להוריד.
בכל מקרה, לביט יש חסימה להתקנה לא מהחנות, וזו כנראה הבעיה אצלך.
ראה כאן, לא יודע אם יש יותר מעודכן בזה.
https://mitmachim.top/topic/48787/להורדה-ביט-אפשר-להתקין-ממקורות-לא-ידועים -
@שימי-מנהרדעא חיברתי לרשת שהיא לא נטפרי בשביל להוריד.
בכל מקרה, לביט יש חסימה להתקנה לא מהחנות, וזו כנראה הבעיה אצלך.
ראה כאן, לא יודע אם יש יותר מעודכן בזה.
https://mitmachim.top/topic/48787/להורדה-ביט-אפשר-להתקין-ממקורות-לא-ידועים@EBA הבנתי, אז בעצם עכשיו שכבר יש לי וויפרי ואין אפשרות להתחבר לרשתות אחרות אני תקוע עם זה.. אם יש רעיון אשמח, שכויח מ"מ.
-
@EBA הבנתי, אז בעצם עכשיו שכבר יש לי וויפרי ואין אפשרות להתחבר לרשתות אחרות אני תקוע עם זה.. אם יש רעיון אשמח, שכויח מ"מ.
@שימי-מנהרדעא כתב בבעיה | פייבוקס וביט באימולטור בנטפרי - למישהו עובד?:
@EBA הבנתי, אז בעצם עכשיו שכבר יש לי וויפרי ואין אפשרות להתחבר לרשתות אחרות אני תקוע עם זה.. אם יש רעיון אשמח, שכויח מ"מ.
הוא הביא לך קישור לקובץ APK שעובד גם מחוץ לחנות.
תשתמש בו -
הוא הביא לך קישור לקובץ APK שעובד גם מחוץ לחנות.
תשתמש בו@ע-ה-דכו-ע א. זה רק ביט, אני צריך פייבוקס. ב. זה קובץ מלפני 4 שנים, הסיכוי שהוא עובד שואף ל0.
-
@ע-ה-דכו-ע א. זה רק ביט, אני צריך פייבוקס. ב. זה קובץ מלפני 4 שנים, הסיכוי שהוא עובד שואף ל0.
@ע-ה-דכו-ע א. זה רק ביט, אני צריך פייבוקס. ב. זה קובץ מלפני 4 שנים, הסיכוי שהוא עובד שואף ל0.
זה לא מלפני 4 שנים, זה מתעדכן, תראה מתי העריכה האחרונה.
פייבוקס גם חסום להתקנה מחוץ לחנות? אם לא תחפש APK שלו ברשת