הסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!
-
@hartkhartk כתב בהסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!:
זקוקים לאמילטור אנדרואיד? זקוקים למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון פשוט!
אתה מודע לעלויות לקבל מחשב חזק בדברים האלו
בדקת פעם את העלויות של מחשב מרוחק באיכות נורמלית כצהוב עולה חודשי מול קניית מחשב באותו רמת חומרה?@A0533057932 כתב בהסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!:
@hartkhartk כתב בהסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!:
זקוקים לאמילטור אנדרואיד? זקוקים למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון פשוט!
אתה מודע לעלויות לקבל מחשב חזק בדברים האלו
בדקת פעם את העלויות של מחשב מרוחק באיכות נורמלית כצהוב עולה חודשי מול קניית מחשב באותו רמת חומרה?קניית מחשב זה 7200 מינימום בעוד ורטואלי באותו רמה זה 40 דולר לחודש
ובחבילה של 55 דולר לחודש אתה מקבל כרטיס גרפי RTX A4500 שהכרטיס גרפי הזה לבד עולה עולה בערך כ-6,800–12,600 ₪ -
י
מישהו יודע את הנהלים של נטפרי איך אפשר לדבר איתם שיאשרו כזה דבר?
קראתי את הויקי שלהם אבל אני צריך משהו יותר ברור
אפשר בפרטי... -
י
אפשר בפרטי...@loters כתב בהסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!:
י
אפשר בפרטי...תנסה אולי לשאול את נטפרי אני חושב שמומלץ עם 3 נקודות
בפניה תפרט עד כמה זה יעזור לך ותדגיש שזה ווינדוס מלא מה שאומר שאפשר להתקין ויפרי ושאתה רוצה לגלוש על המרוחק מרשת נטפרי -
פוסט זה נמחק!
-
H hartkhartk התייחס לנושא זה
-
פוסט זה נמחק!
@צוות-פיקוח כבר כמה בקשו את הקישור. אני יכול לכתוב אותו?
למה לא? איפה כתוב בחוקי הפורום שאסור?
-
@צוות-פיקוח כבר כמה בקשו את הקישור. אני יכול לכתוב אותו?
למה לא? איפה כתוב בחוקי הפורום שאסור?
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@hartkhartk הוא בפירוש לא כתב את זה.
@מישהו12 כתב בהסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!:
@hartkhartk הוא בפירוש לא כתב את זה.
בסדר אני ישלח את הקישור המומלץ רק תמחק את ההודעות בנושא של האם מותר בשביל שלא להסיט את הנושא
-
הקישור שאני ממליץ זה לווינדוס או מק https://shadow.tech/
ולאמילטור אנדרואיד אני ממליץ על https://www.genymotion.com/ -
@menajemmendel אאל''ט צריך לבקש לפתוח לכל נתיב ספציפי והם מאשרים ( אין מידע בוויקינטפרי אך זה מה שיצא לי לחיפוש בפורום)
@רציונל כתב בהסבר | זקוקים לאמילטור אנדרואיד או למחשב ווינדוס או מק חזק במיוחד? יש פיתרון!:
@menajemmendel אאל''ט צריך לבקש לפתוח לכל נתיב ספציפי והם מאשרים ( אין מידע בוויקינטפרי אך זה מה שיצא לי לחיפוש בפורום)
תוכל לפרט?