שיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן
-
שימו לב
לכל המשתמשים היקרים שיש להם גם סים טוקמן ולא הטעינו אותו יאני רק לשיחות נכנסות וקבלת sms שקנו מאיזה חנות בשביל לפתוח חשבונות גוגל לאמת sms או סתם בשביל שיהיה להם עוד מספר שלא ישגעו אותם אח"כ והמבין הבין
לי שנה שעברה היה סים של חברת 019 שהחזיק לי כמעט שנה שלא הטענתי אותו אפילו פעם אחת זה היה ממש חשוב כי מידי פעם שרציתי לפתוח את החשבון גוגל שלי במכשיר אחר אז הוא רצה לאמת אותי ושלח לי קוד sms לפני פחות או יותר 4 חודש החלפתי לעוד סים של 019 ואתמול הוא נחסם לי והבנתי גם מ GPT שהחברות התחילו יותר לקצץ מספרים לא פעילים שלא מטעינים אותם וגם ראיתי איזה סים של 019 שהיה כתוב עליו שאחרי חודש של הפעלה של הסים ללא טעינה הסים יחסם אז שימו לב לא לסמוך על הסים יותר שיפתח לכם את החשבון על ידי קוד sms כי הוא יכול פתאום להיחסם לכם -
זאת אומרת , שאם מטעינים מפעם לפעם, זה מכוסה?
-
זאת אומרת , שאם מטעינים מפעם לפעם, זה מכוסה?
@שמואל-בר-נס עקרונית כן.
זה משתנה לפי המדיניות של החברות השונות, אבל עקרונית כל סים טוקמן יבוטל לאחר זמן מה
(אאל"ט ברמי לוי מתחזקים את סימים לא פעילים הכי הרבה זמן) -
שימו לב
לכל המשתמשים היקרים שיש להם גם סים טוקמן ולא הטעינו אותו יאני רק לשיחות נכנסות וקבלת sms שקנו מאיזה חנות בשביל לפתוח חשבונות גוגל לאמת sms או סתם בשביל שיהיה להם עוד מספר שלא ישגעו אותם אח"כ והמבין הבין
לי שנה שעברה היה סים של חברת 019 שהחזיק לי כמעט שנה שלא הטענתי אותו אפילו פעם אחת זה היה ממש חשוב כי מידי פעם שרציתי לפתוח את החשבון גוגל שלי במכשיר אחר אז הוא רצה לאמת אותי ושלח לי קוד sms לפני פחות או יותר 4 חודש החלפתי לעוד סים של 019 ואתמול הוא נחסם לי והבנתי גם מ GPT שהחברות התחילו יותר לקצץ מספרים לא פעילים שלא מטעינים אותם וגם ראיתי איזה סים של 019 שהיה כתוב עליו שאחרי חודש של הפעלה של הסים ללא טעינה הסים יחסם אז שימו לב לא לסמוך על הסים יותר שיפתח לכם את החשבון על ידי קוד sms כי הוא יכול פתאום להיחסם לכם@אלוף-תימן כתב בשיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן:
שימו לב
לי שנה שעברה היה סים של חברת 019 שהחזיק לי כמעט שנה שלא הטענתי אותו אפילו פעם אחת זה היה ממש חשוב כי מידי פעם שרציתי לפתוח את החשבון גוגל שלי במכשיר אחר אז הוא רצה לאמת אותי ושלח לי קוד sms לפני פחות או יותר 4 חודש החלפתי לעוד סים של 019 ואתמול הוא נחסם לי והבנתי גם מ GPT שהחברות התחילו יותר לקצץ מספרים לא פעילים שלא מטעינים אותם וגם ראיתי איזה סים של 019 שהיה כתוב עליו שאחרי חודש של הפעלה של הסים ללא טעינה הסים יחסם אז שימו לב לא לסמוך על הסים יותר שיפתח לכם את החשבון על ידי קוד sms כי הוא יכול פתאום להיחסם לכםבעקרון לפי החוק אסור להם
השאלה כמה יש סבלנות לריב אתם
פעם שלחתי פניה למשרד התקשורת וזה עזר לשנתיים אח"כ נתקו לי עוד פעם וכבר לא היה לי כח לריב איתם
אבל לפי החוק היבש אסור להם -
שימו לב
לי שנה שעברה היה סים של חברת 019 שהחזיק לי כמעט שנה שלא הטענתי אותו אפילו פעם אחת זה היה ממש חשוב כי מידי פעם שרציתי לפתוח את החשבון גוגל שלי במכשיר אחר אז הוא רצה לאמת אותי ושלח לי קוד sms לפני פחות או יותר 4 חודש החלפתי לעוד סים של 019 ואתמול הוא נחסם לי והבנתי גם מ GPT שהחברות התחילו יותר לקצץ מספרים לא פעילים שלא מטעינים אותם וגם ראיתי איזה סים של 019 שהיה כתוב עליו שאחרי חודש של הפעלה של הסים ללא טעינה הסים יחסם אז שימו לב לא לסמוך על הסים יותר שיפתח לכם את החשבון על ידי קוד sms כי הוא יכול פתאום להיחסם לכם -
@שמואל-בר-נס עקרונית כן.
זה משתנה לפי המדיניות של החברות השונות, אבל עקרונית כל סים טוקמן יבוטל לאחר זמן מה
(אאל"ט ברמי לוי מתחזקים את סימים לא פעילים הכי הרבה זמן)@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן:
(אאל"ט ברמי לוי מתחזקים את סימים לא פעילים הכי הרבה זמן)
מבירור ברמי לוי, סים טוקמן פתוח לחצי שנה אחרי כל הטענה (או ללא הטענה כלל)
לא שחייב להיות שאחרי זה יסגר אלא לכל הפחות
-
אני הבנתי שזה לא קשור להטענות אלא לשימוש, כלומר שצריך שהמכשיר יופעל מדי פעם, ולא ישכב בארון.
ולכן, מאז ששמעתי על כך אני דואג להפעיל את מכשירי הסלקום והפרטנר ששוכבים אי שם, למרות שמעולם לא הטענתי, אני משתמש מפעם לפעם (ממוצע פעם בשבוע) לקבלת שיחות, וזה מחזיק כעשור!
אז לענ"ד אין מה לדאוג כשמשתמשים, ולא צריך לשלם.
אבל אולי אני יופתע חלילה.
מה שכן, בהוט נשמע שיש מחסור במספרים, היו לי כמה מנויים "מוקפאים" במשך כמה שנים (מהתקופה שהם לא הקפידו על החוק של 'הקפאה עד שלוש חודשים' שנהוג אצלם) וממש לאחרונה גיליתי שהם הוקצו למשתמשים אחרים!(אם אתם פה, ולא הצלחתם לפתוח Gmail על הטלפון שלכם עם a05331/a05341 בהתחלה, בטענה שזה בשימוש-תפנו אלי
...)
שלא הטענתי אותו