דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. תוכניות קווי סלולר
  4. שיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן

שיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תוכניות קווי סלולר
8 פוסטים 8 כותבים 183 צפיות 8 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אלוף תימןא מנותק
    אלוף תימןא מנותק
    אלוף תימן
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שימו לב
    לכל המשתמשים היקרים שיש להם גם סים טוקמן ולא הטעינו אותו יאני רק לשיחות נכנסות וקבלת sms שקנו מאיזה חנות בשביל לפתוח חשבונות גוגל לאמת sms או סתם בשביל שיהיה להם עוד מספר שלא ישגעו אותם אח"כ והמבין הבין
    לי שנה שעברה היה סים של חברת 019 שהחזיק לי כמעט שנה שלא הטענתי אותו אפילו פעם אחת זה היה ממש חשוב כי מידי פעם שרציתי לפתוח את החשבון גוגל שלי במכשיר אחר אז הוא רצה לאמת אותי ושלח לי קוד sms לפני פחות או יותר 4 חודש החלפתי לעוד סים של 019 ואתמול הוא נחסם לי והבנתי גם מ GPT שהחברות התחילו יותר לקצץ מספרים לא פעילים שלא מטעינים אותם וגם ראיתי איזה סים של 019 שהיה כתוב עליו שאחרי חודש של הפעלה של הסים ללא טעינה הסים יחסם אז שימו לב לא לסמוך על הסים יותר שיפתח לכם את החשבון על ידי קוד sms כי הוא יכול פתאום להיחסם לכם

נ ד 2 תגובות תגובה אחרונה
    7
    • ש מנותק
      ש מנותק
      שמואל בר-נס
      כתב נערך לאחרונה על ידי

זאת אומרת , שאם מטעינים מפעם לפעם, זה מכוסה?

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ש שמואל בר-נס

זאת אומרת , שאם מטעינים מפעם לפעם, זה מכוסה?

ב מנותק
        ב מנותק
        בנימין מחשבים
        כתב נערך לאחרונה על ידי בנימין מחשבים

@שמואל-בר-נס עקרונית כן.
        זה משתנה לפי המדיניות של החברות השונות, אבל עקרונית כל סים טוקמן יבוטל לאחר זמן מה
        (אאל"ט ברמי לוי מתחזקים את סימים לא פעילים הכי הרבה זמן)

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • אלוף תימןא אלוף תימן

שימו לב
          לכל המשתמשים היקרים שיש להם גם סים טוקמן ולא הטעינו אותו יאני רק לשיחות נכנסות וקבלת sms שקנו מאיזה חנות בשביל לפתוח חשבונות גוגל לאמת sms או סתם בשביל שיהיה להם עוד מספר שלא ישגעו אותם אח"כ והמבין הבין
          לי שנה שעברה היה סים של חברת 019 שהחזיק לי כמעט שנה שלא הטענתי אותו אפילו פעם אחת זה היה ממש חשוב כי מידי פעם שרציתי לפתוח את החשבון גוגל שלי במכשיר אחר אז הוא רצה לאמת אותי ושלח לי קוד sms לפני פחות או יותר 4 חודש החלפתי לעוד סים של 019 ואתמול הוא נחסם לי והבנתי גם מ GPT שהחברות התחילו יותר לקצץ מספרים לא פעילים שלא מטעינים אותם וגם ראיתי איזה סים של 019 שהיה כתוב עליו שאחרי חודש של הפעלה של הסים ללא טעינה הסים יחסם אז שימו לב לא לסמוך על הסים יותר שיפתח לכם את החשבון על ידי קוד sms כי הוא יכול פתאום להיחסם לכם

נ מנותק
          נ מנותק
          נצח ישראל
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלוף-תימן כתב בשיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן:

שימו לב

בעקרון לפי החוק אסור להם
          השאלה כמה יש סבלנות לריב אתם
          פעם שלחתי פניה למשרד התקשורת וזה עזר לשנתיים אח"כ נתקו לי עוד פעם וכבר לא היה לי כח לריב איתם
          אבל לפי החוק היבש אסור להם

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • C מנותק
            C מנותק
            chaim8
            כתב נערך לאחרונה על ידי

מה הבעיה להכניס ולהוציא שיחה אחת לחודש, אמור לעזור כי הוא כבר לא יוכל להיות מוגדר לא פעיל, וזה לא אמור להיחשב כפעיל על בסיס טעינות.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • אלוף תימןא אלוף תימן

שימו לב

ד מנותק
              ד מנותק
              דניאל לוי
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלוף-תימן
              על חברת 019 שמעתי לא פעם אחת שהטוקמן שלהם נחסם מהר
              לי יש טוקמן של הוט מובייל קרוב ל-10 שנים בלע"ה 😇 שלא הטענתי אותו
              ככה שזה תלוי בין החברות

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ב בנימין מחשבים

@שמואל-בר-נס עקרונית כן.
                זה משתנה לפי המדיניות של החברות השונות, אבל עקרונית כל סים טוקמן יבוטל לאחר זמן מה

מ מנותק
                מ מנותק
                ממוחשב
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימין-מחשבים כתב בשיתוף | סים הטוקמן כבר לא יחזיק לכם הרבה זמן:

מבירור ברמי לוי, סים טוקמן פתוח לחצי שנה אחרי כל הטענה (או ללא הטענה כלל)

לא שחייב להיות שאחרי זה יסגר אלא לכל הפחות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • ד מנותק
                  ד מנותק
                  דוד טרייטל
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אני הבנתי שזה לא קשור להטענות אלא לשימוש, כלומר שצריך שהמכשיר יופעל מדי פעם, ולא ישכב בארון.
                  ולכן, מאז ששמעתי על כך אני דואג להפעיל את מכשירי הסלקום והפרטנר ששוכבים אי שם, למרות שמעולם לא הטענתי, אני משתמש מפעם לפעם (ממוצע פעם בשבוע) לקבלת שיחות, וזה מחזיק כעשור!
                  אז לענ"ד אין מה לדאוג כשמשתמשים, ולא צריך לשלם.
                  אבל אולי אני יופתע חלילה.
                  מה שכן, בהוט נשמע שיש מחסור במספרים, היו לי כמה מנויים "מוקפאים" במשך כמה שנים (מהתקופה שהם לא הקפידו על החוק של 'הקפאה עד שלוש חודשים' שנהוג אצלם) וממש לאחרונה גיליתי שהם הוקצו למשתמשים אחרים!

(אם אתם פה, ולא הצלחתם לפתוח Gmail על הטלפון שלכם עם a05331/a05341 בהתחלה, בטענה שזה בשימוש-תפנו אלי 😉 ...)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר
                  • משתמשים