בקשה | למשהו יש סליקת אשראי להשאלה
-
אני צריך לעשות גבייה במערכת שלי באשראי הבעיה שאין לי סליקה וגם שאני לא מעוניין לפתוח עכשיו מערכת לסליקה בחברות אשראי,
אם יש משהו שיש לו דבר כזה אשמח שידבר איתי ונסכם על העמלות שאני אשלם לו. -
@MAD כתב בבקשה | למשהו יש סליקת אשראי להשאלה:
@יאיר2081 אתה יכול להשתמש עם ה API של נדרים פלוס
בשביל נדרים צריך להקים הרשאה וגם את זה אין לי ואני לא רוצה לשלם עכשיו הקמה חד פעמית של מאות שקלים,
אני רוצה להשתמש בשל משהו לכמה ימים ולשלם לו את העמלות שעלה לו.
-
@יאיר2081 אתה יכול להשתמש עם ה API של נדרים פלוס
בשביל נדרים צריך להקים הרשאה וגם את זה אין לי ואני לא רוצה לשלם עכשיו הקמה חד פעמית של מאות שקלים,
אני רוצה להשתמש בשל משהו לכמה ימים ולשלם לו את העמלות שעלה לו.
-
@יאיר2081 זה עולה 100 ש"ח עלות הקמה חד פעמית ו 30 ש"ח חודשי אתה יכול לבטל אחרי חודש
נראה לי שגם לימות המשיח עצמם יש סליקה משלהם@MAD כתב בבקשה | למשהו יש סליקת אשראי להשאלה:
@יאיר2081 זה עולה 100 ש"ח עלות הקמה חד פעמית ו 30 ש"ח חודשי אתה יכול לבטל אחרי חודש
נראה לי שגם לימות המשיח עצמם יש סליקה משלהםאני למרות זאת לא רוצה לשלם את הסכום הזה,
הסכום שאני צריך לגבות הוא לא גבוה.ואגב לא נראה לי שיש לימות אופציה לסליקת אשראי הם יודעים לעבוד עם חברות סליקה אבל הם עצמם לא סליקה וגם אם כן זה לא יעזור למה אין לי עסק הם לא ייתנו לי.
-
נראה לי שגם לימות המשיח עצמם יש סליקה משלהםאני למרות זאת לא רוצה לשלם את הסכום הזה,
הסכום שאני צריך לגבות הוא לא גבוה.ואגב לא נראה לי שיש לימות אופציה לסליקת אשראי הם יודעים לעבוד עם חברות סליקה אבל הם עצמם לא סליקה וגם אם כן זה לא יעזור למה אין לי עסק הם לא ייתנו לי.
@יאיר2081 אם יש לך חבר עם נדרים פלוס שמוכן לעשות לך את זה זה מספיק, הוא אפילו לא צריך לפתוח לך קטגוריה.
-
@יאיר2081 כתב בבקשה | למשהו יש סליקת אשראי להשאלה:
וגם אם כן זה לא יעזור למה אין לי עסק הם לא ייתנו לי
אז שום חברה לא תיתן לך לפתוח סליקה משלך, כי זה לא חוקי (טכנית זה כן חוקי כי אתה יכול לדווח עסקת אקראי, אבל החברות לא מחפשות לקוחות שיסלקו כמה פעמים בודדות בשנה)
-
אני צריך לעשות גבייה במערכת שלי באשראי הבעיה שאין לי סליקה וגם שאני לא מעוניין לפתוח עכשיו מערכת לסליקה בחברות אשראי,
אם יש משהו שיש לו דבר כזה אשמח שידבר איתי ונסכם על העמלות שאני אשלם לו.