בעיה | אימות חשבון באמצעות מכשיר אחר
-
שלום לכולם.
לפני כמה חודשים נכנסתי לחשבון גוגל שלי ממכשיר מסוים ואח"כ מחקתי את החשבון מהמכשיר הנ"ל ובמחשב ביטלתי את הסינכרון בין החשבונות. דא עקא שמאז כל פעם כשאני נדרש לאמת את החשבון באמצעות סיסמה הוא דורש ממני להכנס למכשיר הנ"ל ולקבל משם את הקוד אבטחה בעוד שלפני הכניסה למכשיר הנ"ל הוא תמיד היה שולח לי קוד אימות למייל שהזנתי לגיבוי החשבון.
יש דרך לגרום לגוגל לקלוט שאני כבר לא משתמש במכשיר הזה ולמחוק אותו לצמיתות מהחשבון שלי בלי שהוא ידרוש ממני גם בשביל למחוק את המכשיר הזה - להכנס למכשיר הנ"ל וקבל שם את הסיסמה ? -
ג גבעת זאב סימן נושא זה כשאלה
-
שלום לכולם.
לפני כמה חודשים נכנסתי לחשבון גוגל שלי ממכשיר מסוים ואח"כ מחקתי את החשבון מהמכשיר הנ"ל ובמחשב ביטלתי את הסינכרון בין החשבונות. דא עקא שמאז כל פעם כשאני נדרש לאמת את החשבון באמצעות סיסמה הוא דורש ממני להכנס למכשיר הנ"ל ולקבל משם את הקוד אבטחה בעוד שלפני הכניסה למכשיר הנ"ל הוא תמיד היה שולח לי קוד אימות למייל שהזנתי לגיבוי החשבון.
יש דרך לגרום לגוגל לקלוט שאני כבר לא משתמש במכשיר הזה ולמחוק אותו לצמיתות מהחשבון שלי בלי שהוא ידרוש ממני גם בשביל למחוק את המכשיר הזה - להכנס למכשיר הנ"ל וקבל שם את הסיסמה ?