בעיה | בעיה בכרטיס זיכרון
-
יש לי נוקיה 235 והכרטיס זיכרון פתאום לא נקרא אני מנסה להיכנס לקבצים וזה טוען ואז מראה שגיאת כרטיס זיכרון ולא מראה אותו, ובמחשב זה נראה רגיל ואני יכול להיכנס לקבצים
-
יש לי נוקיה 235 והכרטיס זיכרון פתאום לא נקרא אני מנסה להיכנס לקבצים וזה טוען ואז מראה שגיאת כרטיס זיכרון ולא מראה אותו, ובמחשב זה נראה רגיל ואני יכול להיכנס לקבצים
@רואה-ואינו-נראה מה קורה כשמחברים אותו למחשב?
בכל אופן אם אתה רוצה שחזור בתשלום אתה יכול לפנות אלי anytechfix@gmail.com -
@רואה-ואינו-נראה כתב בבעיה | בעיה בכרטיס זיכרון:
זה כנראה בפורמט לא תואם לנוקיה
לי זה גם קורה. -
@רואה-ואינו-נראה כתב בבעיה | בעיה בכרטיס זיכרון:
זה כנראה בפורמט לא תואם לנוקיה
לי זה גם קורה.@מגנוס-קרלסן עד עכשיו זה עבד מושלם
-
@מגנוס-קרלסן עד עכשיו זה עבד מושלם
-
@רואה-ואינו-נראה מה קורה כשמחברים אותו למחשב?
בכל אופן אם אתה רוצה שחזור בתשלום אתה יכול לפנות אלי anytechfix@gmail.com@מתכנת-חובב זה עובד אבל הסייר קבצים לא מגיב וזה טוען מלא אז הוצאתי
-
@מתכנת-חובב זה עובד אבל הסייר קבצים לא מגיב וזה טוען מלא אז הוצאתי
@רואה-ואינו-נראה נשמע חשוד
תגבה SBS את הכרטיס כמה שיותר מהר ורק אחר כך תבדוק את הכרטיס עצמו -
תגבה SBS את הכרטיס כמה שיותר מהר ורק אחר כך תבדוק את הכרטיס עצמו@מתכנת-חובב זה עובד הסייר קבצים פשוט זה נתקע פעמיים אז הוצאתי
-
@מתכנת-חובב זה עובד הסייר קבצים פשוט זה נתקע פעמיים אז הוצאתי
@רואה-ואינו-נראה הבנתי וכמו שכתבתי
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | בעיה בכרטיס זיכרון:
תגבה SBS את הכרטיס כמה שיותר מהר ורק אחר כך תבדוק את הכרטיס עצמו