בקשת מידע | מחשב טכנאי מחשבים זול ואיכותי לתיקון מחשב
-
נהרס לי המחשב. משהו בלוח אם - המחשב פשוט לא נטען.. (מדובר במחשב בשני שלי) בדקתי את המתח ואיפה שהוא בין החיבור לסוללה למטען יש תאקר.
שלחתי אותו לתיקון בניו יורק הם רצו על זה 400 דולר לתיקון. כמובן שלא הסכמתי..כעת יש לי מחשב חדש..
אבל כעת אני רוצה לתקן אותו... מישהו מכיר מעבדת מחשבים שיכולה להתעסק עם זה? יש לציין זה מחשב MSI
-
נהרס לי המחשב. משהו בלוח אם - המחשב פשוט לא נטען.. (מדובר במחשב בשני שלי) בדקתי את המתח ואיפה שהוא בין החיבור לסוללה למטען יש תאקר.
שלחתי אותו לתיקון בניו יורק הם רצו על זה 400 דולר לתיקון. כמובן שלא הסכמתי..כעת יש לי מחשב חדש..
אבל כעת אני רוצה לתקן אותו... מישהו מכיר מעבדת מחשבים שיכולה להתעסק עם זה? יש לציין זה מחשב MSI
-
@למה-באתי לפי מה שהבנתי מטכנאי בארץ על מחשב לנובו, המחיר לתיקוני לוח אם מתחיל מסביב ה600-800 שח.
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | מחשב טכנאי מחשבים זול ואיכותי לתיקון מחשב:
@למה-באתי לפי מה שהבנתי מטכנאי בארץ על מחשב לנובו, המחיר לתיקוני לוח אם מתחיל מסביב ה600-800 שח.
השאלה היא: האם אני יכול להקציב לי סכום מסוים שאני אומר אותו למוכר שזה גג מחיר ואם זה עולה יותר הוא מזיר לי ללא תיקון אבל בלי תשלום על העבודה...
בניו יורק הוא רצה 100 דולר.. בנס לא שילמתי
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | מחשב טכנאי מחשבים זול ואיכותי לתיקון מחשב:
השאלה היא: האם אני יכול להקציב לי סכום מסוים שאני אומר אותו למוכר שזה גג מחיר ואם זה עולה יותר הוא מזיר לי ללא תיקון אבל בלי תשלום על העבודה...
בניו יורק הוא רצה 100 דולר.. בנס לא שילמתי
-
זה הרבה עבודה לפרק בפרט עם יש כרטיס מסך חזק יש גופי קירור ועוד למיטב ידיעתי לוקחים על בדיקה כסף
-
זה הרבה עבודה לפרק בפרט עם יש כרטיס מסך חזק יש גופי קירור ועוד למיטב ידיעתי לוקחים על בדיקה כסף
@אהרון-שלום כתב בבקשת מידע | מחשב טכנאי מחשבים זול ואיכותי לתיקון מחשב:
זה הרבה עבודה לפרק בפרט עם יש כרטיס מסך חזק למיטב ידיעתי לוקחים על בדיקה כסף
יש כרטיס מסך 4050
-
אתה בירושלים?
-
-
אתה בירושלים?
-
תיצור איתי קשר במייל yedidya850 גימייל
-
@ejay כתב בבקשת מידע | מחשב טכנאי מחשבים זול ואיכותי לתיקון מחשב:
@למה-באתי
מדוע שלא תרכוש לוח משומש?איפה? המחשב שלי דיי חדש...
-
יכול להיות שיש לך קצר בלוח אולי במוספט שזה מצוי מאוד
-