בעיה | אני לא מצליח לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB
-
אני מנסה לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB
והווינדוס לא מציג אותו (גם לא בניהול דיסקים)(הכבל תקין ומתאים להעברת נתונים, ניסיתי כמה כבלים וכמה יציאות כולל טייפ סי,
בנוסף - אותו מכשיר אנדרואיד מתחבר למחשבים אחרים)הפעלתי כמובן ניפוי באגים ולא עזר (כאמור, המכשיר נפתח במחשבים אחרים)
ניסיתי עדכון דרייברים ולא מצאתי משהו חסראולי מישהו יוכל לכוון אותי לדרייבר/קטגוריה ספציפית,
כי במנהל ההתקנים אני לא רואה משהו שקשור למכשירי אנדרואיד אלא רק את זה-

זה כנראה לא קשור למכשיר ספציפית,
כי זכור לי שכבר פעם ניסיתי לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב ולא הצלחתי. כנראה משהו בהגדרות ווינדוס/דרייבר כלשהו.משהו שכנראה לא קשור-
בכל פעם שאני מחפש עדכונים, מופיע לי בעדכונים אופציונליים העדכון הזה.
גם אחרי שאני מתקין אותו ו"העדכון הושלם" +הפעלה מחדש - בחיפוש הבא הוא שוב יופיע באופציונליים.
אודה לעזרת המומחים!
(בתקווה שזה לא משהו פשוט שאיכשהו פיספסתי...
) -
ב בנימין מחשבים סימן נושא זה כשאלה
-
והווינדוס לא מציג אותו (גם לא בניהול דיסקים)(הכבל תקין ומתאים להעברת נתונים, ניסיתי כמה כבלים וכמה יציאות כולל טייפ סי,
בנוסף - אותו מכשיר אנדרואיד מתחבר למחשבים אחרים)הפעלתי כמובן ניפוי באגים ולא עזר (כאמור, המכשיר נפתח במחשבים אחרים)
ניסיתי עדכון דרייברים ולא מצאתי משהו חסראולי מישהו יוכל לכוון אותי לדרייבר/קטגוריה ספציפית,

כי זכור לי שכבר פעם ניסיתי לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב ולא הצלחתי. כנראה משהו בהגדרות ווינדוס/דרייבר כלשהו.משהו שכנראה לא קשור-
גם אחרי שאני מתקין אותו ו"העדכון הושלם" +הפעלה מחדש - בחיפוש הבא הוא שוב יופיע באופציונליים.
אודה לעזרת המומחים!
)@בנימין-מחשבים על העברת נתונים?
לכאורה הבעיה בדרייברים במחשב שחסרים -

אודה לעזרת המומחים!
)@בנימין-מחשבים אני גם חושב שזה עניין של דרייברים.
-
@בנימין-מחשבים יש הרבה תוכנות שבודקות איזה דרייברים חסרים אם חסרים ניסת משהו?
-
@בנימין-מחשבים יש הרבה תוכנות שבודקות איזה דרייברים חסרים אם חסרים ניסת משהו?
@הישבשר-המלומד ניסיתי בדרייבר בוסטר. לא מצאתי.
ניסיתי גם ב-adb explorer וגם שם לא מזוהה
אם מישהו יוכל לכוון אותי יותר במדויק מה ואיך לבדוק בדרייברים אודה לו מאוד!
-

אודה לעזרת המומחים!
)המחשב תקין בחיבור מכישירם אחרים?
המכשיר תקין בחיבור למחשבים אחרים?רק רע היחס בינהם?
אם הבנתי ממך נכון אתה אומר שהמחשב עצמו לא מתחבר לאף מכשיר אנדרואיד
האם מערכת הפעלה אחרת כגון ע"י דיסק טכנאים כן המכשיר מזוהה במחשב זה[לאפוקי הגדרה לא טובה בביוס\תקלה פיזית בשקעי היואסבי]?מה שכתבת לגבי עדכונים אופציונליים שזה חוזר כל פעם גם לי זה היה באיזה מחשב
וודאי שזו איזשהי תקלה בעדכוני ווינדוס אך אלא נראה לי שהיא קשורה לעניין של מכשירי אנדוראיד
אצלי התקלה גם מופיע בכמה מחשבים וזה לא משפיע על דבר ב"התנסה להתקין דרייברים הללו:
https://developer.android.com/studio/run/oem-usb
https://developer.android.com/studio/run/win-usb
אך לענ"ד זה לא יעזור כי לא נראה לי שיש לך חוסר בדרייברים כי אם שיבוש בהםואז צריך להסיר דרייברים לא טובים או להגדיר מחדש
או שיש לך ווינדוס פגום
ואז זה או להריץ את הסריקה לתיקון
או לעדכן לווינדוס גירסה יותר חדישה בהנחה שאתה לא כבר על ווינ 11 25H2 ולא אכפת לך לעדכן -
המחשב תקין בחיבור מכישירם אחרים?
המכשיר תקין בחיבור למחשבים אחרים?רק רע היחס בינהם?
אם הבנתי ממך נכון אתה אומר שהמחשב עצמו לא מתחבר לאף מכשיר אנדרואיד
האם מערכת הפעלה אחרת כגון ע"י דיסק טכנאים כן המכשיר מזוהה במחשב זה[לאפוקי הגדרה לא טובה בביוס\תקלה פיזית בשקעי היואסבי]?מה שכתבת לגבי עדכונים אופציונליים שזה חוזר כל פעם גם לי זה היה באיזה מחשב
וודאי שזו איזשהי תקלה בעדכוני ווינדוס אך אלא נראה לי שהיא קשורה לעניין של מכשירי אנדוראיד
אצלי התקלה גם מופיע בכמה מחשבים וזה לא משפיע על דבר ב"התנסה להתקין דרייברים הללו:
https://developer.android.com/studio/run/oem-usb
https://developer.android.com/studio/run/win-usb
אך לענ"ד זה לא יעזור כי לא נראה לי שיש לך חוסר בדרייברים כי אם שיבוש בהםואז צריך להסיר דרייברים לא טובים או להגדיר מחדש
או שיש לך ווינדוס פגום
ואז זה או להריץ את הסריקה לתיקון
או לעדכן לווינדוס גירסה יותר חדישה בהנחה שאתה לא כבר על ווינ 11 25H2 ולא אכפת לך לעדכן@הנני-העני תודה על התגובה!
@הנני-העני כתב בבעיה | אני לא מצליח לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB:
האם מערכת הפעלה אחרת כגון ע"י דיסק טכנאים כן המכשיר מזוהה במחשב זה[לאפוקי הגדרה לא טובה בביוס\תקלה פיזית בשקעי היואסבי]?
אני אבדוק, אבל לכאו' כן יעבוד. נראה שזה קשור לדרייבר כלשהו במחשב.
מה גם ש@בנימין-מחשבים כתב ב- בעיה | אני לא מצליח לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB:
כל פעם שאני מחפש עדכונים, מופיע לי בעדכונים אופציונליים העדכון הזה.
גם אחרי שאני מתקין אותו ו"העדכון הושלם" +הפעלה מחדש - בחיפוש הבא הוא שוב יופיע באופציונליים. -
@הנני-העני תודה על התגובה!
@הנני-העני כתב בבעיה | אני לא מצליח לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB:
האם מערכת הפעלה אחרת כגון ע"י דיסק טכנאים כן המכשיר מזוהה במחשב זה[לאפוקי הגדרה לא טובה בביוס\תקלה פיזית בשקעי היואסבי]?
אני אבדוק, אבל לכאו' כן יעבוד. נראה שזה קשור לדרייבר כלשהו במחשב.
מה גם ש@בנימין-מחשבים כתב ב- בעיה | אני לא מצליח לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB:
כל פעם שאני מחפש עדכונים, מופיע לי בעדכונים אופציונליים העדכון הזה.
גם אחרי שאני מתקין אותו ו"העדכון הושלם" +הפעלה מחדש - בחיפוש הבא הוא שוב יופיע באופציונליים. -
@בנימין-מחשבים
הרחבתי את תגובתי.
עכ"פ תעדכן מה קורה עם דיסק טכנאים.@הנני-העני אני אבדוק על דיסק טכנאים ואעדכן,
לגבי גרסת הווינדוס - 11 פרו 25H2 מעודכן לחלוטין ותקין. - אני התקנתי, התקנה נקייה ורשמית. אפילו לא פרוץ...
אכן, כמו שכתבת כנראה יש לי דרייבר מיותר שמשבש, הבעיה היא שאני לא סגור אפילו על באיזו קטגוריה לחפש אותו

כמובן אחרי 'הצג התקנים מוסתרים'