באג | רק לי נעלם הסימון של האצבע למעלה (לייק)? הנהלה - לתשומת ליבכם! לפני שכל אחד כותב 'גם לי'...
-
טוב אולי באמת אין סיבה שכל אחד מחברי הפורום עכשיו יכתוב את אותו דבר, כי כנראה שזו בעיה בשרת...
כתב בבאג | רק לי נעלם הסימון של האצבע למעלה (לייק)?:
טוב אולי באמת אין סיבה שכל אחד מחברי הפורום עכשיו יכתוב את אותו דבר, כי כנראה שזו בעיה רוחבית...
-
-
@אברהם-גלסר לא קשור פה צוות פיקוח
רק הרשאת מנהל יכול לסדר את זה -
@אברהם-גלסר צריך לכתוב את זה בכותרת
-
@אברהם-גלסר לא קשור פה צוות פיקוח
רק הרשאת מנהל יכול לסדר את זה@efishesh כן, אבל לי אין גישה כמובן לדברים האלה, ושמואל ואלישי מסתמא עסוקים, אז הם יוכלו להפנות את תשומת ליבם לכך...
-
@a.y.f. כתב בבאג | רק לי נעלם הסימון של האצבע למעלה (לייק)?:
-
@a.y.f. כתב בבאג | רק לי נעלם הסימון של האצבע למעלה (לייק)? הנהלה! דחוף! לפני שכל אחד כותב 'גם לי'...:
עכשיו בסדר?...
-
@a.y.f. כתב בבאג | רק לי נעלם הסימון של האצבע למעלה (לייק)? הנהלה! דחוף! לפני שכל אחד כותב 'גם לי'...:
עכשיו בסדר?...
@פלמנמוני מעולה, רק...
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:- כותרת הנושא חייבת להיות עניינית ומרמזת על תוכן הנושא! נושא עם כותרת כמו "בעיה במחשב" או "אופיס" לא תקינה! , מיותר לציין שאסור לכלול מילים כמו דחוף וכ"ש לא דחוףףף וכד'
-
@פלמנמוני מעולה, רק...
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:- כותרת הנושא חייבת להיות עניינית ומרמזת על תוכן הנושא! נושא עם כותרת כמו "בעיה במחשב" או "אופיס" לא תקינה! , מיותר לציין שאסור לכלול מילים כמו דחוף וכ"ש לא דחוףףף וכד'
@אברהם-גלסר יש כ"כ הרבה נושאים עם הכותרת דחוף.
מה מצאת להתעורר דווקא כאן, כשהכותרת כ"כ מתאימה. -
@אברהם-גלסר יש כ"כ הרבה נושאים עם הכותרת דחוף.
מה מצאת להתעורר דווקא כאן, כשהכותרת כ"כ מתאימה.@חכמון רבים שעושים דבר - לא אומר שהם בסדר.
ע"ע נצרות. -
@חכמון רבים שעושים דבר - לא אומר שהם בסדר.
ע"ע נצרות.@אברהם-גלסר אז תעיר להם
-
לדעתי מצינו את הנושא הזה @צוות-פיקוח
זהוו, סטיתם מהנושא
-
@אברהם-גלסר אז תעיר להם
@חכמון ו @אורחל יש הבדל בין אם מישהו שואל מה לכתוב לבין אם אני סתם רואה שם נושא כזה:
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא
:- לפורום יש מנהלים! יש לו צוות פיקוח! יש לו מי שאחראי על שמירת החוקים.
המשתמשים לא אמורים לכתוב בשום צורה או כיוון, וכ"ש לא לפתוח על זה דיונים בתוך דיונים של משתמשים אחרים, מה נוגד לחוקים ומה לא.
- לפורום יש מנהלים! יש לו צוות פיקוח! יש לו מי שאחראי על שמירת החוקים.
-
לדעתי מצינו את הנושא הזה @צוות-פיקוח
זהוו, סטיתם מהנושא
@בונפד לא צריך צוות פיקוח. המילה הוסרה...
-
@בונפד לא צריך צוות פיקוח. המילה הוסרה...
-
ח חברים נעל נושא זה