בירור | מכשיר עם אפליקציית טלפון כשר בלבד
-
אני מנסה להבין מה הבעיה לבנות אפליקציה שמכילה את כל תכולת המכשירי פלאפון הכשרים שמסתובבים בשוק והיא תהיה האפליקציה היחידה במכשיר.
כך שהרווחנו מכשיר כשר וחסום כהוגן אך עם שלל המעלות שיש לאנדרואיד להציע.
האם דבר כזה הגיוני? ילך? יקבל אישור מועדת הרבנים?
מהי דעתכם המלומדת?אני לא יבואן, לא בונה אפליקציות, אין לי קשר לוועדת הרבנים או משהו כזה, רק איש שמנסה להעלות רעיונות שאולי יום אחד יועילו לאנשים שנמאס להם ממכשירים דפוקים ורדודים
-
אני מנסה להבין מה הבעיה לבנות אפליקציה שמכילה את כל תכולת המכשירי פלאפון הכשרים שמסתובבים בשוק והיא תהיה האפליקציה היחידה במכשיר.
מהי דעתכם המלומדת?אני לא יבואן, לא בונה אפליקציות, אין לי קשר לוועדת הרבנים או משהו כזה, רק איש שמנסה להעלות רעיונות שאולי יום אחד יועילו לאנשים שנמאס להם ממכשירים דפוקים ורדודים
-
@רפי-סאם יש הבדל כי בשיאומי לקחו מכשיר רגיל וחסמו אותו
אני מדבר על משהו אחר ואסביר:
הרי ברור שאי אפשר לפרוץ למכשיר כמו Q8 כי אין בו אופציות לפריצה,
כמו כן יש מכשירי וויז חסומים מקצועית והרבה יהודים כשרים שלא מתעסקים בכלל עם מכשירים שלא מאושרים מחזיקים כזה וויז (אפילו שהוא עם אינטרנט)
ולכן כשאתה בונה אפליקצייה כמו Q8 במכשיר אנדרואיד, כך שאין לך שום גישה ממש לשום דבר (אלא אם כן יתברר שאין דבר כזה ולכן נוצר הנושא הזה) מה יכול להיות ?עכשיו כשאני חושב על זה מישהו יכול לבנות כזאת אפליקציה ולשים אותה על מכשיר לא כשר ויראה כאילו זה כשר, דבר שיכול לגרום לוועדת הרבנים לעשות פרצופים
-
שמעתי מאחד המתכנתים המובילים בשוק הפלאפונים שלדעתו יגיע זמן שלא תהיה ברירה לוועדת הרבנים
והם יצטרכו לעבור לאנדרואיד.
השאלה מתי זה יקרה... -
@בינוני לא. כי אתה מעלה דיון תיאורטי...
יבוא יום וזה יגיע, אבל זה לא המצב עכשיו.
עכשיו וועדת הרבנים לא מוכנה לאנדרואיד אלא א''כ הוא ייצור מיוחד בשבילהם ושלא יהיה ניתן לצריבה ועם סימן זיהוי ניכר.
ככה הם אמרו לי. -
@נוחעם-FM נו.. אז אתה איתי.. על זה אני מדבר ייצור מיוחד בשבילם סימן זיהוי ניכר ולא ניתן לצריבה
-
-
זה לא כאלה מכשירים בכלל ובפרט לא פיג שהוא אפילו עם אינטרנט (אולי פום אני לא מכיר)
זה מכשירים שנוטרלו מכל האפליקציות הקיימות לחלוטין ? שיש בהם אפליקצייה אחת בלבד של מכשיר פלאפון כשר? זה מכשירים שלא ניתנים לפריצה? שאין כדוגמתם פתוחים?@בינוני כתב בבירור | מכשיר עם אפליקציית טלפון כשר בלבד:
זה לא כאלה מכשירים בכלל ובפרט לא פיג שהוא אפילו עם אינטרנט (אולי פום אני לא מכיר)
זה מכשירים שנוטרלו מכל האפליקציות הקיימות לחלוטין ? שיש בהם אפליקצייה אחת בלבד של מכשיר פלאפון כשר? זה מכשירים שלא ניתנים לפריצה? שאין כדוגמתם פתוחים?לא ממש מבין למה הכל חייב להיות אפליקציה אחת
אפשר בהשקעה הנכונה לעשות מכשיר שיתמוך במספר אפליקציות מאושרות ויהיה חסום לחלוטין גם מצריבות
הבעיה היא העלות הגבוהה של פיתוח של דבר כזה כשיש הגבלה לסכום שאדם ישלם עבור מכשיר לשיחות בלבדבנוסף צריך לשים לב שהועדה לא תאשר מכשיר מגע רק מצד הנראות שלה ככה שהמכשיר שתייצר לא יהיה הכי נח
תכלס לא ממש רלוונטי אם חשוב לך האישור של הוועדה
-