עזרה | שיחזור תמונות ממכשיר סמסונג S21
-
-
חייבת עזרה בדחיפות,
ניסינו להעביר תמונות מהמכשיר למחשב בגזור והדבק
במהלך העברה המכשיר זז
נראה שהתמונות עברו אבל הם לא נטענות במחשב לראיה
איך ניתן לשחזר אותם מחדש???@MNAVI אני לא מתעסק עם שחזור באנדרואיד אבל אני יכול לבדוק אם יש מה להציל מהמחשב
בכל מקרה הסיכוי נמוך
כדאי לדעת שהפרוטוקול שהמכשיר מעביר אל המחשב הוא פרוטוקול לא אמין להעברת מידע חשוב - לפעמים תראו כאילו המידע עבר ובפועל לא עבר
אפשר לפנות אלי ב anytechfix@gmail.com -
@MNAVI אני לא מתעסק עם שחזור באנדרואיד אבל אני יכול לבדוק אם יש מה להציל מהמחשב
בכל מקרה הסיכוי נמוך
כדאי לדעת שהפרוטוקול שהמכשיר מעביר אל המחשב הוא פרוטוקול לא אמין להעברת מידע חשוב - לפעמים תראו כאילו המידע עבר ובפועל לא עבר
אפשר לפנות אלי ב anytechfix@gmail.com@מתכנת-חובב
במכשיר עצמו אין דרך לשחזר?
כי כנראה זה לא עבר עד הסוף למחשב.... -
@מתכנת-חובב
במכשיר עצמו אין דרך לשחזר?
כי כנראה זה לא עבר עד הסוף למחשב.... -
@דוד-משה-1 באופן כללי אני לא חושב שכדאי לפנות למעבדה לשחזר מהמכשיר
במכשירים של היום - בפרט אם אין להם רוט ובוטלאודר פתוח סיכויי השחזור שואפים לאפס ממש משני סיבות
האחד - אנדרואיד נותנת גישה רק לקבצים ולא לזיכרון עצמו וכדי להשיג גישה לזיכרון עצמו צריך רוט ובשביל רוט צריך בוטלאודר פתוח שבפתיחה שלו זה יאפס את המכשיר וימחק את מפתח ההצפנה של הזיכרון ואיתו את האופציה לשחזר
הסיבה השניה - ה trim וה- GC לא ישאירו הרבה סיכוי
מעבדה תיקח הרבה מאוד כסף על בדיקה וכנראה שהם לא יוכלו לשחזר בסוף כך שרק אם זה חומר ממש חשוב ברמה ששוה להשקיע כמה אלפי (!) שקלים על ניסיון שחזור שכנראה יכשל יש עניין לפנות למעבדה
יש סיכוי הרבה יותר טוב לשחזר מהמחשב -
@דוד-משה-1 באופן כללי אני לא חושב שכדאי לפנות למעבדה לשחזר מהמכשיר
במכשירים של היום - בפרט אם אין להם רוט ובוטלאודר פתוח סיכויי השחזור שואפים לאפס ממש משני סיבות
האחד - אנדרואיד נותנת גישה רק לקבצים ולא לזיכרון עצמו וכדי להשיג גישה לזיכרון עצמו צריך רוט ובשביל רוט צריך בוטלאודר פתוח שבפתיחה שלו זה יאפס את המכשיר וימחק את מפתח ההצפנה של הזיכרון ואיתו את האופציה לשחזר
הסיבה השניה - ה trim וה- GC לא ישאירו הרבה סיכוי
מעבדה תיקח הרבה מאוד כסף על בדיקה וכנראה שהם לא יוכלו לשחזר בסוף כך שרק אם זה חומר ממש חשוב ברמה ששוה להשקיע כמה אלפי (!) שקלים על ניסיון שחזור שכנראה יכשל יש עניין לפנות למעבדה
יש סיכוי הרבה יותר טוב לשחזר מהמחשבאבל אם התמונות לא הספיקו לעבור למחשב עד הסוף איך ניתן לשחזר מהמחשב??
-
אבל אם התמונות לא הספיקו לעבור למחשב עד הסוף איך ניתן לשחזר מהמחשב??
@MNAVI ההסבר הטכני מורכב מידי
יש אפשרות לא גדולה אבל היא פוחתת ככל שהזמן עובר
אם אתם מעוניינים בשחזור תוכלו לפנות אלי למייל שכתבתי למעלה
שכחתי לציין אבל כדאי לבדוק את המובן מאליו - גיבוי ל google photos אם קיים ובדיקה של קבצי thumbnails (קבצים ממוזערים של התמונות שהמכשיר שומר לצורך הצגת תצוגה מקדימה - זה בעצם גרסה של התמונות באיכות נמוכה מאוד) -
חייבת עזרה בדחיפות,
ניסינו להעביר תמונות מהמכשיר למחשב בגזור והדבק
במהלך העברה המכשיר זז
נראה שהתמונות עברו אבל הם לא נטענות במחשב לראיה
איך ניתן לשחזר אותם מחדש???