בירור | אוזניות אנקר P30i
-
@שלומפר כתב בבירור | אוזניות אנקר P30i:
אשמח לדעת ממישהו שהשתמש באוזניות האלה, אם הם באמת מתאימות לשימוש במים, כגון במקלחת
עיין כאן, ודו"ק ותרווה נחת.
-
אשמח לדעת ממישהו שהשתמש באוזניות האלה, אם הם באמת מתאימות לשימוש במים, כגון במקלחת
עיין כאן, ודו"ק ותרווה נחת.
@יאיר-דניאל עיינתי ולא בדיוק רוויתי נחת..
יש לך תשובה ברורה על הדגם הזה? ממש יעזור לי -
יש לך תשובה ברורה על הדגם הזה? ממש יעזור לי@שלומפר כתב בבירור | אוזניות אנקר P30i:
יש לך תשובה ברורה על הדגם הזה? ממש יעזור לי.
כתב בבירור | אוזניות אנקר P30i:
כע, מנסיון
-
@שלומפר
כן, הדגם הזה הוןא נגד מים - מקלחת לפחות. ברכה לא ניסיתי וזה גם לא התקן של זה.
מה שכן שזה לא הכי נוח במים כיון שכשנוגע מים באוזניות זבה מנתק את השיחה/ עוצר את השמע, כי המגע שלהם רגיש -
@שלומפר
כן, הדגם הזה הוןא נגד מים - מקלחת לפחות. ברכה לא ניסיתי וזה גם לא התקן של זה.
מה שכן שזה לא הכי נוח במים כיון שכשנוגע מים באוזניות זבה מנתק את השיחה/ עוצר את השמע, כי המגע שלהם רגיש@יאיר-דניאל מעניין, בינה מלאכותית אמרה לי שהרמה של התקן שיש לאוזניות האלה לא מספיק טובה בשביל מים, אבל אני סומך עליך יותר..
-
@יאיר-דניאל מעניין, בינה מלאכותית אמרה לי שהרמה של התקן שיש לאוזניות האלה לא מספיק טובה בשביל מים, אבל אני סומך עליך יותר..
@שלומפר נכון - זה לא טוב לזרם ישיר ברמת העיקרון, אבל מנסיון, שימוש במקלחת - באופן חופשי
-
@שלומפר נכון - זה לא טוב לזרם ישיר ברמת העיקרון, אבל מנסיון, שימוש במקלחת - באופן חופשי
@יאיר-דניאל מקלחת וזרם ישיר זה לא אותו דבר?...
גבול קצת דק לטעמי... -
@יאיר-דניאל כתב בבירור | אוזניות אנקר P30i:
נכון - זה לא טוב לזרם ישיר ברמת העיקרון, אבל מנסיון, שימוש במקלחת - באופן חופשי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות