בקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?
-
@פראירי לא אמור להיות שום בעיה חוקית
תן לי סיבה אחת
כנ/ל גם הלכתית -
@פראירי לא אמור להיות שום בעיה חוקית
תן לי סיבה אחת
כנ/ל גם הלכתית@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?:
כנ/ל גם הלכתית
יכול להיות שזה מזיק לו בגלל שפחות יפרסמו אצלו כי לה יהיה לפרסומות חשיפה כמו עכשיו
-
@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?:
כנ/ל גם הלכתית
יכול להיות שזה מזיק לו בגלל שפחות יפרסמו אצלו כי לה יהיה לפרסומות חשיפה כמו עכשיו
@פראירי קצת רצינות
אתה חושב שהמצאת את הגלגל? -
@פראירי קצת רצינות
אתה חושב שהמצאת את הגלגל?@יהודי-זה-הכי כתב בבקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?:
@פראירי קצת רצינות
אתה חושב שהמצאת את הגלגל?מה אני יעשה שבנושא הזה אני לא מוצא ידי ורגליי?
-
@פראירי כתב בבקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?:
כנ"ל אשמח לשמוע האם אפשר לפרסם את התוסף מבחינה חוקית (מבחינה הלכתית לשים בספוילר)
האחריות ההלכתית היא על מי שמתקין אצלו את התוסף
@dudu כתב בבקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?:
@פראירי כתב בבקשת מידע | פיתחתי תוסף להסרת הפרסומות לפני הסרטונים באתר חדשות פופלרי האם אפשר להעלות לציבור?:
כנ"ל אשמח לשמוע האם אפשר לפרסם את התוסף מבחינה חוקית (מבחינה הלכתית לשים בספוילר)
האחריות ההלכתית היא על מי שמתקין אצלו את התוסף
מבחינה חוקית?