להורדה | אוסף בוטים מושרשים להקלת ביצוע רוט!
-
@עזיז זה בגלל שמחקתי את הנושא בגלל ש @אלוף-תימן לא רוצה שיהיה בוטים מושרשים על הנגנים שהוא עשה להם גירסאות כשרות בגלל שזה מביא לפריצות, אז מחקתי
@שלמה-רביב נכון להיום אין פה בפורום גרסה כשרהלM36+
אני מעוניין להכשיר וזה מאד יעזור או אם יש גרסה אז כמובן עדיף -
אני מעוניין להכשיר וזה מאד יעזור או אם יש גרסה אז כמובן עדיף@מצפון-ומים @ezerphone אמור להעלות בימים הקרובים גירסה כשרה לשני הגרסאות של הפלוס, כמו שהוא כתב כאן
-
@מצפון-ומים @ezerphone אמור להעלות בימים הקרובים גירסה כשרה לשני הגרסאות של הפלוס, כמו שהוא כתב כאן
בוט והשבתת אימות לנגן M393 פרו החדש -
רוט והשבתת אימות m393 pro.zipאגב, מי שיש לו קשר עם @שלמה-רביב שלא זמין בפורום, כדאי שיפנה אליו ויבקש הרשאת עריכה לפוסט הראשי, ויעדכן את הפוסט
-
אני מעוניין להכשיר וזה מאד יעזור או אם יש גרסה אז כמובן עדיף@מצפון-ומים דברתי עם @שלמה-רביב בזמנו ולבקשת @אלוף-תימן הוא מחק את כל הבוטים שיש להם גרסאות כשרות בפורום,
@נחלס-דון אולי כדאי שתמחוק את הבוט הזה. -
@מצפון-ומים דברתי עם @שלמה-רביב בזמנו ולבקשת @אלוף-תימן הוא מחק את כל הבוטים שיש להם גרסאות כשרות בפורום,
@נחלס-דון אולי כדאי שתמחוק את הבוט הזה.@המתכנת-התותח
אני מנסה להבין מה הבעיה ברוט, אם הגירסא כשרה, בכ”מ לא יעזור להחזיר את הדרייבר של האינטרנט, מניסיון.אולי הבעיה שלהם זה גניבת מידע וקבצים פנימיים ש @אלוף-תימן ו @ezerphone הכניסו בגירסאות שלהם
בכ”א, אני ימחק אם זה כ”כ חשוב לך,
והמעוניינים יכולים לבקש בפרטי. -
@המתכנת-התותח
אני מנסה להבין מה הבעיה ברוט, אם הגירסא כשרה, בכ”מ לא יעזור להחזיר את הדרייבר של האינטרנט, מניסיון.אולי הבעיה שלהם זה גניבת מידע וקבצים פנימיים ש @אלוף-תימן ו @ezerphone הכניסו בגירסאות שלהם
והמעוניינים יכולים לבקש בפרטי. -
@נחלס-דון כתב בלהורדה | אוסף בוטים מושרשים להקלת ביצוע רוט!:
אני מנסה להבין מה הבעיה ברוט, אם הגירסא כשרה, בכ”מ לא יעזור להחזיר את הדרייבר של האינטרנט, מניסיון.
ודאי שיעזור
רק צריך לדעת איך עושים את זה -
@המתכנת-התותח
והמעוניינים יכולים לבקש בפרטי.@נחלס-דון הבעיה הקטנה זה להחזיר את הדרייברים של הויפי הבעיה הגדולה שיש המון אנשים שלא יודעים לשאוב גירסה או שהמדריך מסובך להם אז הם עושים רוט ושואבים אם התוכנה של שלמה רביב את הגירסה הלא כשרה ואני רוצה שלכמה שפחות אנשים יהיה את הגירסה הלא כשרה
וגם לא הבנתי למה צריך רוט הגירסה הכשרה מושלמת ומי שיודע להשתמש עם רוט ולא לדפוק את הגירסה יודע גם לעשות רוט אז כל הבוטים המושרשים מיותרים מי שרוצה לעשות רוט שישאב את הגירסה המקורית -
@נחלס-דון הבעיה הקטנה זה להחזיר את הדרייברים של הויפי הבעיה הגדולה שיש המון אנשים שלא יודעים לשאוב גירסה או שהמדריך מסובך להם אז הם עושים רוט ושואבים אם התוכנה של שלמה רביב את הגירסה הלא כשרה ואני רוצה שלכמה שפחות אנשים יהיה את הגירסה הלא כשרה
וגם לא הבנתי למה צריך רוט הגירסה הכשרה מושלמת ומי שיודע להשתמש עם רוט ולא לדפוק את הגירסה יודע גם לעשות רוט אז כל הבוטים המושרשים מיותרים מי שרוצה לעשות רוט שישאב את הגירסה המקורית@אלוף-תימן יכול להיות שיש בזה משהו,
אבל לא נראה לי שבגלל זה צריך למחוק את הנושא הזה, את התוכנות של @שלמה-רביב ושל @מגנוס-קרלסן ושל @משה-144
וא”כ גם את כל המדריכים בפורום לרוט, וכו’וחוץ מזה, אם הוא למד לצרוב גרסא שזה אומר לפתוח בוטלואדר עם ADB ואחרי זה לצרוב עם sp, קצרה לו הדרך גם לשאוב גרסאות.
בכ”א, לא באתי להתווכח, רק שזה קצת מוגזם.
-
@אלוף-תימן יכול להיות שיש בזה משהו,
אבל לא נראה לי שבגלל זה צריך למחוק את הנושא הזה, את התוכנות של @שלמה-רביב ושל @מגנוס-קרלסן ושל @משה-144
וא”כ גם את כל המדריכים בפורום לרוט, וכו’וחוץ מזה, אם הוא למד לצרוב גרסא שזה אומר לפתוח בוטלואדר עם ADB ואחרי זה לצרוב עם sp, קצרה לו הדרך גם לשאוב גרסאות.
בכ”א, לא באתי להתווכח, רק שזה קצת מוגזם.