תגובות | למדריך קריסת אפליקציית הגדרות בכל ניסיון כניסה ל WiFi
-
תגובה: מדריך | קריסת אפליקציית הגדרות בכל ניסיון כניסה ל WiFi
כאן תוכלו להגיב.
-
הסיבה שצריך מקום פנוי בסיסטם היא שMT יוצר גיבוי לכל קובץ שנערכת עם סיומת BAK אחרי הסיומת APK אבל אם לפני כיבוי המכשיר תיקח משם את הקובץ הנ"ל למקום אחר בזכרון המכשיר כמעט ולא צריך מקום פנוי.
-
לא זוכר האם מכשיר בלי אפלקצית הגדרות לא עולה בכלל, אם לא עולה אני חושב שצריך להדגיש יותר שמי שלא יבטל את חתימת האפלקציה ויכבה את המכשיר המכשיר לא ידלק ויצטרכו גרסא חדשה!!!
וכמו"כ יש להקפיד בפתרון שהבאתי להעתיק את קובץ BAK לזכרון המכשיר אם רוצים להחזיר אותו יש לתת לו את אותם הרשאות כמו האפלקציה
יש לך מושג איך הקובץ נקרא או איך הוא נראה מבפנים באנדרואיד ישן יותר?
-
-
-
הסיבה שצריך מקום פנוי בסיסטם היא שMT יוצר גיבוי לכל קובץ שנערכת עם סיומת BAK אחרי הסיומת APK אבל אם לפני כיבוי המכשיר תיקח משם את הקובץ הנ"ל למקום אחר בזכרון המכשיר כמעט ולא צריך מקום פנוי.
-
לא זוכר האם מכשיר בלי אפלקצית הגדרות לא עולה בכלל, אם לא עולה אני חושב שצריך להדגיש יותר שמי שלא יבטל את חתימת האפלקציה ויכבה את המכשיר המכשיר לא ידלק ויצטרכו גרסא חדשה!!!
וכמו"כ יש להקפיד בפתרון שהבאתי להעתיק את קובץ BAK לזכרון המכשיר אם רוצים להחזיר אותו יש לתת לו את אותם הרשאות כמו האפלקציה
יש לך מושג איך הקובץ נקרא או איך הוא נראה מבפנים באנדרואיד ישן יותר?
-
-
1 לא הוא פשוט לא יתן לשמור אם אין מקום.
2 אכן המכשיר לא יעלה ערכתי והדגשתי.
3 לא מכיר אנדרואיד נמוך יותר
@נוחעם-FM כתב בתגובות | למדריך קריסת אפליקציית הגדרות בכל ניסיון כניסה ל WiFi:
לא הוא פשוט לא יתן לשמור אם אין מקום.
אפשר גם לבטל את יצירת קובץ הגיבוי בהגדרות של אפלקציית MT, אבל כמה פעמים תקעתי נגן רק כי העתקתי קבצים חדשים לסיסטם ולא היה מקום ככה שמוזר לי שאתה כותב שהוא לא נותן ליצור (קרה לך פעם?)
-
לא הוא פשוט לא יתן לשמור אם אין מקום.
אפשר גם לבטל את יצירת קובץ הגיבוי בהגדרות של אפלקציית MT, אבל כמה פעמים תקעתי נגן רק כי העתקתי קבצים חדשים לסיסטם ולא היה מקום ככה שמוזר לי שאתה כותב שהוא לא נותן ליצור (קרה לך פעם?)
-
@shishko זה קרה לך כשעשית העתק והחלף ואז בגלל שאין מקום הוא מוחק את המקורי ולא מעתיק את החדש.
פה מדובר על מחיקת קובץ.
וודאי שקרה לי.@נוחעם-FM כתב בתגובות | למדריך קריסת אפליקציית הגדרות בכל ניסיון כניסה ל WiFi:
זה קרה לך כשעשית העתק והחלף ואז בגלל שאין מקום הוא מוחק את המקורי ולא מעתיק את החדש.
זה קרה כשהעתקתי אפלקציית משתמש למערכת ואין שום דבר שאמור למחוק ולא עלה שום הודעה
אם לא ניצור קובץ גיבוי לא אמור להיות הבדל גדול בגודל הקבצים ואין סיבה שהוא לא יתן לעשות את זה
-
זה קרה לך כשעשית העתק והחלף ואז בגלל שאין מקום הוא מוחק את המקורי ולא מעתיק את החדש.
זה קרה כשהעתקתי אפלקציית משתמש למערכת ואין שום דבר שאמור למחוק ולא עלה שום הודעה
אם לא ניצור קובץ גיבוי לא אמור להיות הבדל גדול בגודל הקבצים ואין סיבה שהוא לא יתן לעשות את זה
@shishko כתב בתגובות | למדריך קריסת אפליקציית הגדרות בכל ניסיון כניסה ל WiFi:
אין מה להתווכח יש גרסאות שמלאות עד אפס מקום ואז כשמחליפים הם מוחקות את המקורי.
למה זה קורה?
לא ברור כנראה כי גם מחירה זה כתיבה. -
כאן תוכלו להגיב.
כאן תוכלו להגיב.
אתה מודע לזה שמאנדרואיד 13 יש הגנת חתימה על אפליקציות מערכת, זה אומר שאם אתה מחזיר ל system לא חתום בחתימה מקורית הפון לא יעלה!
-
כאן תוכלו להגיב.
אתה מודע לזה שמאנדרואיד 13 יש הגנת חתימה על אפליקציות מערכת, זה אומר שאם אתה מחזיר ל system לא חתום בחתימה מקורית הפון לא יעלה!
-
כאן תוכלו להגיב.
@דוד-חזן כתב בתגובות | למדריך קריסת אפליקציית הגדרות בכל ניסיון כניסה ל WiFi:
כאן תוכלו להגיב.
אני ערכתי f25 אנדרואיד 14 בכיף בלי שום בעיה..