בירור | רעיון להשבתת צינתוקים (אולי)
-
רעיון להשבתת צינתוקים.
אקדים ואומר שאנני מסוגל ובעל יכולת להרים את הכפפה, אך אשמח להציע את רעיוני, בכדי לשמוע חוו"ד, ואולי גם אם זה רעיון טוב, להציע פיתוח.
הרעיון לא בנוי הכי מקסימלי שיכול להיות, אך אני בטוח שהחבר'ה כאן יעזרו
הרעיון הוא כזה,
כפי שיש אפליקציות המזהות שיחות ספאם, זאת ע"י זיהוי כמות שיחות נכנסות מהמספר המטריד,
לבעלי הטלפון הכשרים זה יהיה באמצעות הרשמה (כמה שיהיה יותר רשומים יהיה יותר מועיל...) למערכת שכל שיחה נכנסת תכנס למערכת,
ברגע שהמערכת מזהה כמות שיחות ממספר מסוים המערכת חוסמת את המספר -
זה יכול להתבצע בכמה דרכים, (לדוגמה המערכת מצנתקת לרשומים ומודיע להם על מספר ספאם, בכדי להוסיף לרשימה השחורה)
בנוסף יהיה אפשרות להזין לדאטה של המערכת מספרים שאינם ספאם, כדוגמת קו נייעס שמצנתק על אירועים מיוחדים - שהמאזין רוצה בכך - הרעיון האחרון, יהיה בשליטה אחידה, וכל משתמש יוכל לבקש להכניס את המספר אותו הוא חושב שברצונו שימשיך לצנתק, ומי שבעל הרשאת גישה להתרת מספרים כרשימה לבנה בודק את הקו, ואם אכן כך הוא מוסיף את המספר למערכת.וזאת למודעי: יש הרבה מה לשפר, אני מאמין שיש רעיון כסוג זה שאפשרי להקים, בא נלך ע"ז ובמקום להבין שאני לא מספיק מקצועי, נחשוב לאן אפשר לקחת את זה. -נפתח רעיון מושלם. עד שנוכל לשמוח יחד
: -
רק מציין שיש שתי חברות שעשו את זה כבר
אחת מהם היא נטו פון
הרעיון של החברה הוא מאוד פשוט
כשמישהו מתקשר אליך מיד השרת עונה לשיחה ואם זה צינתוק זה פשוט לא מגיע לטלפון שלך -
רק מציין שיש שתי חברות שעשו את זה כבר
אחת מהם היא נטו פון
הרעיון של החברה הוא מאוד פשוט
כשמישהו מתקשר אליך מיד השרת עונה לשיחה ואם זה צינתוק זה פשוט לא מגיע לטלפון שלך@יעקב-מ.-פינס כתב בבירור | רעיון להשבתת צינתוקים (אולי):
נטו פון
בבדיקה מלמעלה, נראה תוכנית יקרה, לא רלוונטית ולא מועילה.