בקשת מידע | בעיה ברטיס זיכרון במצלמה
-
יש לי מצלמה של קנון G1 מארק 3 - פתאום זה עושה לי בעיות עם כרטיס מסויים -
הוא לא נותן לי לצלם בו - כתוב לי על המסך "לא נמצא שם"
הוצאתי והכנסתי, הצלחתי לצלם שתי תמונות ואז שוב זה נחסם והיה כתוב "לא נמצא שם"
יש לציין שבכרטיסים אחרים אני מצליח לצלם רגיל, והכטיס הנ"ל הוא כרטיס איכותי וטוב, והוא לא במצב נעול.מישהו נתקל בדבר כזה?
תודה! -
יש לי מצלמה של קנון G1 מארק 3 - פתאום זה עושה לי בעיות עם כרטיס מסויים -
הוא לא נותן לי לצלם בו - כתוב לי על המסך "לא נמצא שם"
הוצאתי והכנסתי, הצלחתי לצלם שתי תמונות ואז שוב זה נחסם והיה כתוב "לא נמצא שם"
יש לציין שבכרטיסים אחרים אני מצליח לצלם רגיל, והכטיס הנ"ל הוא כרטיס איכותי וטוב, והוא לא במצב נעול.מישהו נתקל בדבר כזה?
תודה!@יאיר-דניאל נתקלתי בדבר דומה
- צריך לראות שהמהירות של הכרטיס יהיה תואם למצלמה ההבדל המרכזי זה יש U1 או U3 שהוא יותר מהר.
- לפעמים הרכטיס עושה בעיות מהמגעים כי הוא מתיישן, ומחליד.
-
@יאיר-דניאל נתקלתי בדבר דומה
- צריך לראות שהמהירות של הכרטיס יהיה תואם למצלמה ההבדל המרכזי זה יש U1 או U3 שהוא יותר מהר.
- לפעמים הרכטיס עושה בעיות מהמגעים כי הוא מתיישן, ומחליד.
@יונימדיה לגבי 1 - לא נראה לי, כי זה כרטיס מהיר למיטב זכרוני - זה לא לידי כרגע, והוא עבד עד עכשיו מצויין
-
@יונימדיה לגבי 1 - לא נראה לי, כי זה כרטיס מהיר למיטב זכרוני - זה לא לידי כרגע, והוא עבד עד עכשיו מצויין
@יאיר-דניאל במחשב עובד כרגיל? (אתה מצליח להעביר אליו גיגה בבת אחת ) אם לי מסתבר שהוא בשלבי גסיסה
-
@יאיר-דניאל במחשב עובד כרגיל? (אתה מצליח להעביר אליו גיגה בבת אחת ) אם לי מסתבר שהוא בשלבי גסיסה
@דוד-משה-1 אני אבדוק במחשב, תודה!
-
@דוד-משה-1 אני אבדוק במחשב, תודה!
@יאיר-דניאל פחות נשמע שזה עניין של כרטיס גוסס (כלומר אלו מאפיינים של גסיסה אבל לא נתקלתי בכרטיס שעשה כאלו בעיות והיה פתוח לכתיבה) אבל אם אתה רוצה לבדוק את זה בכל אופן עושים את זה ככה (אני חושב שזאת בדיקה מומלצת כשמדובר בכרטיס לא חדש)
קודם כל תעתיק כל מה שבכרטיס למחשב ותפרמט אותו
תבדוק שהמחיצה שנוצרה יושבת על כל הכרטיס
תבדוק את כל שטח הכרטיס עם תוכנה כמו h2testw
אם הבדיקה עברה בהצלחה תעשה לו בדיקת מהירות עם crystal disk mark
אם הכל עבר בהצלחה תכניס את הכרטיס למצלמה ותפרמט אותו שם
שים לב שאם הכרטיס באמת גוסס הבדיקה הזאת עלולה "להרוג" אותו אבל אני מניח שלא אמור להיות אכפת לך מכרטיס גוסס שימות
חשוב שבכרטיס יהיה מחובר עם מתאם איכותי ומהיר