בקשת מידע | נעילת כונן נשלף
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
תודה רבה!
רק: אני צריך פיתרון הרמטי, לא רק לווינדוס.
יש לי נגן שאני רוצה לנעול, ולא יעזור לנעול למשל העברת קבצים ישירות אליו בבלוטוס
@מתושלח-הישראלי יש לך (או מישהו אחר) רעיון? -
פוסט זה נמחק!
@מתושלח-הישראלי קצת לא היה ברור ממה שכתבת
זה חוסם את הכונן רק באותו מחשב
אם יוציאו אותה ויעבירו למחשב אחר החסימה תתבטל
@יענקיh באופן כללי אין חסימה מהסוג שאתה מבקש -
@מתושלח-הישראלי קצת לא היה ברור ממה שכתבת
זה חוסם את הכונן רק באותו מחשב
אם יוציאו אותה ויעבירו למחשב אחר החסימה תתבטל
@יענקיh באופן כללי אין חסימה מהסוג שאתה מבקשפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@מתושלח-הישראלי כתב בבקשת מידע | נעילת כונן נשלף:
@מתכנת חובב
לא מדויק diskpart כן כותבת דגל (Flag) על הכונן עצמו לא על המחשב של הכונן, אז כל עוד המחשב האחר הוא Windows החסימה תשאר. אבל אתה צודק שבמכשירים שאינם Windows הדגל הזה חסר משמעות והם יתעלמו ממנו
@יענקיH
לא, אין לי רעיוןטעות
הדגל הזה נכתב למפתח רגיסטרי של ה PnP כמדומני (עבר זמן מה פעם האחרונה שבדקתי את זה) ולא לכונן
יוצא מהכלל הוא מקרה שבו תפעיל את זה על מחיצת gpt - לא יעבוד ברמת כונן ולא במחיצות MBR
אמנם אין לזה תיעוד של מיקרוסופט משום מה אבל אפשר ללמוד את זה מהתנהגות ה api
מכיוון שכרטיסי זיכרון לא נוטים להיות בפורמט GPT הפקודה הזאת לא רלוונטית כאן וודאי לא איך שכתבת אותה
ואגב אין צורך להסביר לי מה זה דגל ... -
@מתכנת חובב
לא מדויק diskpart כן כותבת דגל (Flag) על הכונן עצמו לא על המחשב של הכונן, אז כל עוד המחשב האחר הוא Windows החסימה תשאר. אבל אתה צודק שבמכשירים שאינם Windows הדגל הזה חסר משמעות והם יתעלמו ממנו
@יענקיH
לא, אין לי רעיוןטעות
הדגל הזה נכתב למפתח רגיסטרי של ה PnP כמדומני (עבר זמן מה פעם האחרונה שבדקתי את זה) ולא לכונן
יוצא מהכלל הוא מקרה שבו תפעיל את זה על מחיצת gpt - לא יעבוד ברמת כונן ולא במחיצות MBR
מכיוון שכרטיסי זיכרון לא נוטים להיות בפורמט GPT הפקודה הזאת לא רלוונטית כאן וודאי לא איך שכתבת אותה
ואגב אין צורך להסביר לי מה זה דגל ...@מתכנת-חובב
סליחה, אני אמחוק את הפוסט הזה -
@מתכנת חובב
@יענקיH
לא, אין לי רעיוןטעות
ואגב אין צורך להסביר לי מה זה דגל ...