בעיה | עברית מלאה לאובנטו
-
התקנתי אובנטו והגדרתי על עברית אבל השפה נשארת אנגלית
מה אפשר לעשות כדי שהמערכת כולה תהיה בעברית?שאלה נוספת
התקנתי את אובנטו במחיצה נפרדת לצד ווינדוס, ואני לא מצליח להעביר נתונים ממחיצה למחיצה, יש לזה פיתרון?@יעקב-4 אתה על נטפרי? התקנת תעודת מערכת כללית ללינוקס?
בנוגע להעברת קבצים לא נראה בכלל שאפשר. מה אתה רוצה שוינדוס פתאום יראה שחסרים לו קבצים? נראה לי שאפשר רק לראות או להעתיק מוינדוס ללינוקס אבל לא להיפך. וסתם ככה למה לא לינוקס מינט? למה דווקא לינוקס אובונטו? אתה ספרדי מספרד או משהו?
-
@יעקב-4 אתה צריך להתקין חבילות שכוללות את קבצי השפה המתאימים.
ההתקנה המינימלית היאsudo apt install language-pack-he language-pack-gnome-heתפתח את הטרמינל, תכניס את השורה הזאת, אנטר, תכניס את סיסמת המשתמש שלך ושוב אנטר פעמיים.
אחרי זה כל הממשק יהיה לך בעברית. מעבר לכך, עבור אפליקציות ספציפיות (למשל LibreOffice) תצטרך להתקין חבילות אחרות.בשביל לגשת לקבצים בין שתי מערכות ההפעלה, הגישה הכי אלגנטית היא ליצור מחיצה שלישית, לפרמט אותה ל-exFAT או ל-NTFS, ולהשתמש בה כמתווכת בין שתי מערכות ההפעלה.
בהצלחה.
-
@יעקב-4 אתה על נטפרי? התקנת תעודת מערכת כללית ללינוקס?
בנוגע להעברת קבצים לא נראה בכלל שאפשר. מה אתה רוצה שוינדוס פתאום יראה שחסרים לו קבצים? נראה לי שאפשר רק לראות או להעתיק מוינדוס ללינוקס אבל לא להיפך. וסתם ככה למה לא לינוקס מינט? למה דווקא לינוקס אובונטו? אתה ספרדי מספרד או משהו?
@avrasha כתב בבעיה | עברית מלאה לאובנטו:
וסתם ככה למה לא לינוקס מינט? למה דווקא לינוקס אובונטו? אתה ספרדי מספרד או משהו?
חשבתי שהמומלץ ביותר בעברי זה אובנטו
תוכל להגיד לי בקצה מה ההבדלים ומה לדעתך עדיף?@אורי כתב בבעיה | עברית מלאה לאובנטו:
@יעקב-4 אתה צריך להתקין חבילות שכוללות את קבצי השפה המתאימים.
ההתקנה המינימלית היאזה לא עובד לי...
ניסיתי למחוק ולהתקין וגם דרך ההגדרות וכו וזה לא משתנה... -
@יעקב-4 תצטרך להיות יותר מפורט בשביל לקבל עזרה.
במקומך, הייתי הולך ומתייעץ עם צ'אטGPT או גרוק. יש להם סבלנות אינסופית והם יוכלו להדריך אותך בכל דבר שמסתבך בהתקנה.