בקשת מידע | סיסמת מנהל למחשב
-
@צבי-דורש-ציון מעולה
זה סידר הכל אין צורך בפעולה נוספת@מתכנת-חובב יישר כח עצום!!!!
שאלה קטנה נוספת, עכשיו זה נכנס ישר למשתמש הזה כשנכנסים למחשב, בעבר זה היה נותן בחירה בין המשתמשים, זה רק בגלל שאין סיסמה או שצריך לסדר משהו נוסף בהגדרות? -
@מתכנת-חובב יישר כח עצום!!!!
שאלה קטנה נוספת, עכשיו זה נכנס ישר למשתמש הזה כשנכנסים למחשב, בעבר זה היה נותן בחירה בין המשתמשים, זה רק בגלל שאין סיסמה או שצריך לסדר משהו נוסף בהגדרות?@צבי-דורש-ציון בגלל שאין סיסמה
אם אתה מתכוון לשים לו סיסמה - תשים וזה יסתדר
אם לא יש אפשרות לסדר את זה אבל היא קצת מורכבת ואין לי זמן להסביר עכשיו -
@צבי-דורש-ציון בגלל שאין סיסמה
אם אתה מתכוון לשים לו סיסמה - תשים וזה יסתדר
אם לא יש אפשרות לסדר את זה אבל היא קצת מורכבת ואין לי זמן להסביר עכשיו@מתכנת-חובב לא, בסדר, שמתי סיסמה... אני עכשיו בודק.
(אמרו לי שנעלם המשתמש אז חשבתי שזה כנראה פשוט שאין סיסמה אז אין צורך בבחירה, ואכן ראיתי את המשתמש השני בהגדרות...)עריכה: עכשיו בדקתי וזה עדיין נפתח רק על המשתמש הראשי ולא נותן אפשרות בחירה
-
@מתכנת-חובב לא, בסדר, שמתי סיסמה... אני עכשיו בודק.
(אמרו לי שנעלם המשתמש אז חשבתי שזה כנראה פשוט שאין סיסמה אז אין צורך בבחירה, ואכן ראיתי את המשתמש השני בהגדרות...)עריכה: עכשיו בדקתי וזה עדיין נפתח רק על המשתמש הראשי ולא נותן אפשרות בחירה
@צבי-דורש-ציון אולי בטעות ביטלת את המשתמש השני?
קצת מוזר
תשלח פלט של net user -
קצת מוזר
תשלח פלט של net user@מתכנת-חובב אבל אני רואה אותו בהגדרות... אני יבדוק עכשיו מה שכתבת
-
קצת מוזר
תשלח פלט של net user@מתכנת-חובב יש את שני המשתמשים
אם זה משנה עשיתי סיסמה רק למשתמש הראשי, לשני לכאורה אמור להישאר ממקודם. אבל אני יבדוק אולי גם שם נמחק הסיסמה -
@מתכנת-חובב יש את שני המשתמשים
אם זה משנה עשיתי סיסמה רק למשתמש הראשי, לשני לכאורה אמור להישאר ממקודם. אבל אני יבדוק אולי גם שם נמחק הסיסמה@צבי-דורש-ציון ביקשתי צילום כדי לראות את שמות המשתמשים אבל לא שלחת לי
בכל אופן תשלח את הפלט של זהnet user adminnet user ילדיםnet user administrators -
@צבי-דורש-ציון ביקשתי צילום כדי לראות את שמות המשתמשים אבל לא שלחת לי
בכל אופן תשלח את הפלט של זהnet user adminnet user ילדיםnet user administratorsPS C:\Users\admin> net user admin User name admin Full Name אמא Comment User's comment Country/region code 972 (Hebrew) Account active Yes Account expires Never Password last set 28/12/2025 15:07:22 Password expires 08/02/2026 15:07:22 Password changeable 28/12/2025 15:07:22 Password required No User may change password Yes Workstations allowed All Logon script User profile Home directory Last logon 28/12/2025 15:08:33 Logon hours allowed All Local Group Memberships *Administrators *Power Users *Users Global Group memberships *None The command completed successfully. PS C:\Users\admin> net user ילדים User name ילדים Full Name Comment User's comment Country/region code 000 (System Default) Account active Yes Account expires Never Password last set 23/11/2024 18:57:24 Password expires Never Password changeable 23/11/2024 18:57:24 Password required No User may change password Yes Workstations allowed All Logon script User profile Home directory Last logon 28/12/2025 00:29:42 Logon hours allowed All Local Group Memberships *Users Global Group memberships *None The command completed successfully. PS C:\Users\admin> net user administrators The user name could not be found. More help is available by typing NET HELPMSG 2221. -
PS C:\Users\admin> net user admin User name admin Full Name אמא Comment User's comment Country/region code 972 (Hebrew) Account active Yes Account expires Never Password last set 28/12/2025 15:07:22 Password expires 08/02/2026 15:07:22 Password changeable 28/12/2025 15:07:22 Password required No User may change password Yes Workstations allowed All Logon script User profile Home directory Last logon 28/12/2025 15:08:33 Logon hours allowed All Local Group Memberships *Administrators *Power Users *Users Global Group memberships *None The command completed successfully. PS C:\Users\admin> net user ילדים User name ילדים Full Name Comment User's comment Country/region code 000 (System Default) Account active Yes Account expires Never Password last set 23/11/2024 18:57:24 Password expires Never Password changeable 23/11/2024 18:57:24 Password required No User may change password Yes Workstations allowed All Logon script User profile Home directory Last logon 28/12/2025 00:29:42 Logon hours allowed All Local Group Memberships *Users Global Group memberships *None The command completed successfully. PS C:\Users\admin> net user administrators The user name could not be found. More help is available by typing NET HELPMSG 2221.@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | סיסמת מנהל למחשב:
net user administrators
סליחה הפקודה האחרונה היא ככה
net user administratorבכל אופן נראה שאין סיסמה לשום משתמש
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשת מידע | סיסמת מנהל למחשב:
net user administrators
סליחה הפקודה האחרונה היא ככה
net user administratorבכל אופן נראה שאין סיסמה לשום משתמש
@מתכנת-חובב זה הפלט
PS C:\Users\admin> net user administrator User name Administrator Full Name Comment Built-in account for administering the computer/domain User's comment Country/region code 000 (System Default) Account active No Account expires Never Password last set 28/12/2025 15:22:45 Password expires Never Password changeable 28/12/2025 15:22:45 Password required Yes User may change password Yes Workstations allowed All Logon script User profile Home directory Last logon Never Logon hours allowed All Local Group Memberships *Administrators Global Group memberships *None The command completed successfully.מוזר שאין סיסמה, כי מקודם הגדרתי סיסמה ובכניסה למחשב הוא ביקש אותה, אז לכל הפחות למשתמש הראשי צריך להיות סיסמה
-
@מתכנת-חובב זה הפלט
PS C:\Users\admin> net user administrator User name Administrator Full Name Comment Built-in account for administering the computer/domain User's comment Country/region code 000 (System Default) Account active No Account expires Never Password last set 28/12/2025 15:22:45 Password expires Never Password changeable 28/12/2025 15:22:45 Password required Yes User may change password Yes Workstations allowed All Logon script User profile Home directory Last logon Never Logon hours allowed All Local Group Memberships *Administrators Global Group memberships *None The command completed successfully.מוזר שאין סיסמה, כי מקודם הגדרתי סיסמה ובכניסה למחשב הוא ביקש אותה, אז לכל הפחות למשתמש הראשי צריך להיות סיסמה
@צבי-דורש-ציון ניסית להפעיל את המחשב מחדש?
-
@צבי-דורש-ציון ניסית להפעיל את המחשב מחדש?
@מתכנת-חובב כן
-
@צבי-דורש-ציון תפתח netplwiz - תלחץ win + r ותפעיל משם את netplwiz ותעלה צילום מסך
-
@צבי-דורש-ציון תפתח netplwiz - תלחץ win + r ותפעיל משם את netplwiz ותעלה צילום מסך
-
@צבי-דורש-ציון מוזר מאוד
אתה בטוח שכשאתה מפעיל את המחשב מחדש הוא דורש סיסמה? כי בפלט של הפקודה היה די ברור שהוא לא ידרוש -
@צבי-דורש-ציון מוזר מאוד
אתה בטוח שכשאתה מפעיל את המחשב מחדש הוא דורש סיסמה? כי בפלט של הפקודה היה די ברור שהוא לא ידרוש@מתכנת-חובב אולי זה קשור לקובץ שהתקנו מקודם?
-
@צבי-דורש-ציון מוזר מאוד
אתה בטוח שכשאתה מפעיל את המחשב מחדש הוא דורש סיסמה? כי בפלט של הפקודה היה די ברור שהוא לא ידרוש@מתכנת-חובב אולי כדאי לנסות פשוט לשנות סיסמה ל2 המשתמשים מהפקודה?
והאם ייתכן שלא הותקן כראוי הקובץ ההוא שהיה צריך לעשות בסוף המדריך שם (עם הפקודה rename utilman.exe.bak utilman.exe) ?
יישר כח -
@מתכנת-חובב אולי כדאי לנסות פשוט לשנות סיסמה ל2 המשתמשים מהפקודה?
והאם ייתכן שלא הותקן כראוי הקובץ ההוא שהיה צריך לעשות בסוף המדריך שם (עם הפקודה rename utilman.exe.bak utilman.exe) ?
יישר כח@צבי-דורש-ציון תשנה סיסמה לשני המשתמשים
אין קשר לקובץ הנ"ל